HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k II. Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   tempjoel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 29. 09:42

Idézet: Charles - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 10:35

Hát Miklandot felhívva NINCS 191b, ahogy állították... Vagy elfogyott 2 nap alatt???

Állítólag kb. 2 hét.

Hol lehet még kapni jó áron 191b-2-t?

Üdv!

Erről az oldalról megnyithatsz egy listát a ViewSonic viszonteladóiról. :)
Weblap: Terragen Images

#1002 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 10:38

Én meg "sajna" nem pesti vagyok:)
Leghamarabb miskolcon tudok "fizikailag" nézelődni, vásárolni. Gondoltam hogy azok létező boltok, de a távolság miatt nem érintenek, a netes rendelésnek meg nem ismerem a fortélyait, és nem is biztos hogy bízok a szállító emberkékben egy ilyen kényes cuccnál. Remélem így tisztáztuk a félreértést. :)

Arra lennék még kíváncsi, hogy mi a véleményetek a samsung 710N típusú példányról, és hogy a 710T-től csak egy DVI-ben külömbözik-e. Mert hát míg előbbi 68 körül, utóbbi 100 fölött található (az általam nézett-ismert-tapintott:)) boltban. Megjegyzem lehet h hülyén szabott-nem frissített árak, de nekem ehhez kell igazodnom, meg a miskolci Bluefish-hez.
A szatyor nem táska.

#1003 Felhasználó inaktív   szapeboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 29. 13:27

Sziasztok!

Végigolvastam az eddigieket, de sajna nem találtam a Philips 170B5CG monitorról véleményeket, illetve tesztet. Ha esetleg tudnátok ebben segíteni, akkor azt nagyon megköszönném.

#1004 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 14:17

Már régóta olvasgatom ezt a topicot, mert szemezek a tft moncsikkal és eljött az idő :D Ha jól olvasom ez a Viewsonic VP-191 mindenre jó már. Az egyetlen, ami megzavart, hogy a vki által linkelt "nagy lcd-táblázatban" is két típus van megjelölve, 191 és 191-2 (+ a szürke, fekete megjelölések). Akkor most mi a tuti? :) Nekem VP-191-2s kéne, ha jól értelmeztem mindent...
Sajna nemtom megnézni, rendelésre jöhetne (ha az ár is az ígért alacsony lesz), esetleg mivel lehet megkülönböztetni a sima 191-est a -2-től?

#1005 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 16:38

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 28., csütörtök - 21:32

Monitor teszt lesz, de nem holnap, lelkesedés és időhiány miatt. ;)

Ráadásul nem jött ide a kanizsai boltba ma, így hát rendeltem az Alien-ből, elvileg holnap 14h-ra itt a futár! :respect:

#1006 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 16:44

Idézet: T-lore - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 11:38

Én meg "sajna" nem pesti vagyok:)
Leghamarabb miskolcon tudok "fizikailag" nézelődni, vásárolni. Gondoltam hogy azok létező boltok, de a távolság miatt nem érintenek, a netes rendelésnek meg nem ismerem a fortélyait, és nem is biztos hogy bízok a szállító emberkékben egy ilyen kényes cuccnál. Remélem így tisztáztuk a félreértést. :)

...

Egy cipőben járok, én is vidéki vagyok. De tavaly előtt elegem lett a vidéki árakból és abból, hogy a rendelés után több héttel jön a cucc, úgyhogy bepróbáltam az Európa Computers-t. Korrektek voltak. Azóta megpróbáltam az Alien Compouters-t is, jelenleg a 3. rendelésem van folyamatban Tőlük, semmilyen gond nincs ezzel!!!
Megnézed mi kell, írsz egy mail-t, mi kell, hova szállítsák, plusz név, telefonszám. Picit vársz, még a mail megérkezik hozzájuk (max 10 perc), aztán telefont ragadsz és a mail-ed iránt érdeklődve megerősíted a rendelést és lebeszéled a részleteket szóban. ÉS már viszik is másnap! :respect:
A szállítási áraikról is találsz infót a vidékre szállító boltok esetében, nem egy ördöngős összeg, még így is nagyságrendekkel olcsóbb a végösszeg, mint a vidéki árak... ráadásul gyors a kiszolgálás! ;)

/ON

#1007 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 17:05

Omega! Please ha tudsz mutass már egy helyet ahol vannak képek erről Fujitsu-ról... felkeltette az érdeklődésem... :) ;) Eddig csak ilyen 1x2-es méretben találtam képet róla... :omg:

Szerkesztette: 3V0 2005. 04. 29. 17:06 -kor

macbook air 2014

#1008 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 29. 17:20

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 18:05

Omega! Please ha tudsz mutass már egy helyet ahol vannak képek erről Fujitsu-ról... felkeltette az érdeklődésem... :) ;) Eddig csak ilyen 1x2-es méretben találtam képet róla... :omg:

Há hasznád a tápot, cseréjj keresőt! :Đ :)

>> :cool2: <<

Kép

#1009 Felhasználó inaktív   szala 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 29. 17:23

Idézet: Charles - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 10:35

Hát Miklandot felhívva NINCS 191b, ahogy állították... Vagy elfogyott 2 nap alatt???

Állítólag kb. 2 hét.

Hol lehet még kapni jó áron 191b-2-t?

Üdv!

Én is csak ajánlani tudom a VP191B-t :) , probáld meg ITT, ahogy néztem országos kiszállitás van, rendelni, lefoglalni lehet cuccot, mondjuk az üzletban kiprobálják a monitort ha veszel, igy nem tudom, de a nagyker mindet teszteli elméletileg átadás elött.

#1010 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 17:29

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 18:20

Há hasznád a tápot, cseréjj keresőt! :Đ :)

>> :cool2: <<

Kép

Hm. Ez bejön! Tetszetős a külseje. De az ára méginkább. És ezen akkor simán lehet játszani? Nincs utánhúzás? Valami tesztet pls. (már használtam azt a k**@szo** keresőt de sehol semmi)
macbook air 2014

#1011 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 17:59

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 18:29

Hm. Ez bejön! Tetszetős a külseje. De az ára méginkább. És ezen akkor simán lehet játszani? Nincs utánhúzás? Valami tesztet pls. (már használtam azt a k**@szo** keresőt de sehol semmi)

Elvileg igen, de sajna a kanizsai boltba nem jött meg, úgyhogy késő délelőtt rászabadultam az Alien Computers-re :] Ha minden jól megy, holnap délután kettőre hozza a futáruk :respect:
Természetesen nyomatok teszteket, egy komoly is tervben van később; szubjektív vélemény már holnap várható. :)

Mellesleg nálam már most nagyon rossz pont, hogy nem állítható a magassága. :(  De ennyi kis ergonómiai ficamot bevállalok így látatlanban is.

Alienes emberke lehet, hogy többet tud ezekről a C19 változatokról. Mikor telefonon besztéltem Vele, mondom, tisztázzuk már le, melyik típusról van szó, mert van itt C19-2 is, 4 is... mondom ez az MVA-s? Erre Ő: "A C19-4 azért 4, mert Samsung paneles."  :think:  Na ost akkor ezek után kíváncsi vagyok, tényleg...

Találós kérdés, kíváncsi vagyok, ki tudja a választ! ;)  Mivel, hogyan tudom megállapítani, hogy TN(+film) vagy MVA(+overdrive) cumóról van-e szó???

#1012 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 19:32

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 18:59

Elvileg igen, de sajna a kanizsai boltba nem jött meg, úgyhogy késő délelőtt rászabadultam az Alien Computers-re :] Ha minden jól megy, holnap délután kettőre hozza a futáruk :respect:
Természetesen nyomatok teszteket, egy komoly is tervben van később; szubjektív vélemény már holnap várható. :)

Mellesleg nálam már most nagyon rossz pont, hogy nem állítható a magassága. :(  De ennyi kis ergonómiai ficamot bevállalok így látatlanban is.

Alienes emberke lehet, hogy többet tud ezekről a C19 változatokról. Mikor telefonon besztéltem Vele, mondom, tisztázzuk már le, melyik típusról van szó, mert van itt C19-2 is, 4 is... mondom ez az MVA-s? Erre Ő: "A C19-4 azért 4, mert Samsung paneles."  :think:  Na ost akkor ezek után kíváncsi vagyok, tényleg...

Találós kérdés, kíváncsi vagyok, ki tudja a választ! ;)  Mivel, hogyan tudom megállapítani, hogy TN(+film) vagy MVA(+overdrive) cumóról van-e szó???

Szerintem nézd meg olyan 60 fokban oldalról, és kiderül.

#1013 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 19:47

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 18:59

Alienes emberke lehet, hogy többet tud ezekről a C19 változatokról. Mikor telefonon besztéltem Vele, mondom, tisztázzuk már le, melyik típusról van szó, mert van itt C19-2 is, 4 is... mondom ez az MVA-s? Erre Ő: "A C19-4 azért 4, mert Samsung paneles."     :think:  Na ost akkor ezek után kíváncsi vagyok, tényleg...

Láttam ma a cuccot, nem kell találós kérdés, Természetesen MVA "overdrive" by AUO. A Samsungnak köze nincs hozzá, hacsak nem ő csinálja a kávát! Majd később még írok, de most ébredtem, és még nem vagyok magamnál!  :rolleyes:

#1014 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 29. 19:53

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 20:47

Láttam ma a cuccot, nem kell találós kérdés, Természetesen MVA "overdrive" by AUO. A Samsungnak köze nincs hozzá, hacsak nem ő csinálja a kávát! Majd később még írok, de most ébredtem, és még nem vagyok magamnál!  :rolleyes:

:banana:

#1015 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 29. 19:55

Idézet: -MM- - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 20:32

Szerintem nézd meg olyan 60 fokban oldalról, és kiderül.

Azaaaaaz? :)  A seresdobozom 'izadásán' kívül, mit nézzek? :)  Tényleg hasznos volna, ha valaki leírná. :)

#1016 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 20:06

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 20:55

Azaaaaaz? :)  A seresdobozom 'izadásán' kívül, mit nézzek? :)  Tényleg hasznos volna, ha valaki leírná. :)

Jó, hát ha majd az asztalodon áll, ez egy akkor használható módszer lesz :p.

Szerkesztette: -MM- 2005. 04. 29. 20:07 -kor

#1017 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 20:19

Idézet: -MM- - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 21:06

Jó, hát ha majd az asztalodon áll, ez egy akkor használható módszer lesz :p.

Pfff :p  :Đ  Hatvan fokból, mit kell nézni? Világít-e a mobiltelefonom? :)  Nade tényleg...

Szitu. Adott két darab 8ms-os 19"-os TFT. Egymás mellett, külsőleg ugyan olyanok, mert tegyük fel, hogy még típus sincs rajta. :p  Egyik MVA+overdrive, másik TN+film. Honnan állapítod meg, hogy melyik melyik? :)

#1018 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 20:38

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 21:19

Szitu. Adott két darab 8ms-os 19"-os TFT. Egymás mellett, külsőleg ugyan olyanok, mert tegyük fel, hogy még típus sincs rajta. :p  Egyik MVA+overdrive, másik TN+film. Honnan állapítod meg, hogy melyik melyik? :)

Egy picit legugolsz, és alulról nézed, észre fogod venni. Ha MVA/PVA, S-IPS, nem lesz semmi gond, de TN+Film-nél már egy nagyon kis vertikális elmozdulás esetén is durván sötétedik a kép, torzulnak a színek.

#1019 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 29. 20:50

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 21:38

Egy picit legugolsz, és alulról nézed, észre fogod venni. Ha MVA/PVA, S-IPS, nem lesz semmi gond, de TN+Film-nél már egy nagyon kis vertikális elmozdulás esetén is durván sötétedik a kép, torzulnak a színek.

:up:

#1020 Felhasználó inaktív   tempjoel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 20:58

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 15:17

Már régóta olvasgatom ezt a topicot, mert szemezek a tft moncsikkal és eljött az idő :D Ha jól olvasom ez a Viewsonic VP-191 mindenre jó már. Az egyetlen, ami megzavart, hogy a vki által linkelt "nagy lcd-táblázatban" is két típus van megjelölve, 191 és 191-2 (+ a szürke, fekete megjelölések). Akkor most mi a tuti? :) Nekem VP-191-2s kéne, ha jól értelmeztem mindent...
Sajna nemtom megnézni, rendelésre jöhetne (ha az ár is az ígért alacsony lesz), esetleg mivel lehet megkülönböztetni a sima 191-est a -2-től?

A dobozon van egy nagy 8ms-os matrica. ;)
Weblap: Terragen Images

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.