Idézet: joshua7 - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 11:12
Én pont arra várok, h ez a c19-4 bekerüljön.
Vettél már vmit ezelőtt sex-re?
Nekem sajnos volt némi rossz tapasztalatom.. Alaplapot vettem, és rossz volt. Egyszerűen be sem indult.. mire kicserélték egy másikra, egy csomót kellett nyálverni, meg elcipelni a gépet h ugyan higyjék már el.. Aztán amit hoztak cserébe, (egy hónapra rá) az megint rossz volt.. Már a boltossrác is kipróbálta, eleve rosszat hoztak. Gondoltuk rossz széria.. fsza. Hoztak egy harmadikat, képzeld el, az is szr volt:) És egy újabb hónap telt el. Egyszerűen nevetséges volt.. Mire a srác belement h hozunk egy jobbat, ami nincs listán, nem kis ideg és idő, és telszámla veszteségem lett. És láss csodát, most itt kékhalálozik nekem.

Egy darabig jó volt, bár sokat kellett küszködnöm h egyáltalán elinduljon elsőre.. Csak már nem akartam visszavinni. Hát gondolhatod...
Na ugyanezt nem akarom megélni a monitorral.. Főleg úgy h nem otthon veszem, hanem pestről hozatom.
Pedig hát hallottam már pár helyről, h a sulinetes cuccokat tömegével viszik vissza, csupa sz@r széria van raktáron, nem véletlenül.. mire kicserélik neked, nekik már az is haszon. meg az államnak.. Szóval még rá is fizetsz a bolti árra vagy 20%-ot, és szobázzál, hogy kapj egy elfogadható cuccot. (ez is csak a fogyasztóvédelmikkel való fenyegetésre működik)
Ezért félek a sex-től
Bár megjegyzem, lehet h másoknak nem volt ilyen tapasztalatuk innen. De akit egyszer a kígyó megmar..
A másik ok meg az, h az otthonomtól 100m-re lévő boltban tudnak hozni C19-4-et, bár alapos tesztelés nélkül azt sem venném meg. De gondolom kicserélik, ha döglenek a pixelek, vagy vmi nagyobb hibája van.
Szerkesztette: T-lore 2005. 05. 10. 12:03 -kor
A szatyor nem táska.