Idézet: uno - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 6:04
Udvozlet Ujra!
Koszonom T-lore elegge feluletes valaszat igaz csak o: Tisztelt meg azzal hogy figyelembe vette kerdeseimet.
elore elnezest kerek minden fanatikus forumozotol akiknek az az elso valaszuk keress utanna ... igen utanna kerestem es eleg volt a topicot megtalani es nem szeretnek 3-400 hozzaszolast vegigolvasni.
szoval annyi lenne a kerdessem illetve keresem hogy ajanljatok tft-monitorokat megpedig olyanokat amiket magyarorszagon is lehet kapni ami fontos legyen rajta composite video bemenet, videot es asztali dvd-t is szeretnek rakotni, 15"tol 17"ig erdekelne a dolog olcsobaktol a kicsit dragabakig es ha van ra mod es szakertelmetek akkor egyszeru polgari nyelven irjatok le mi miert olcsobb es mi miert dragabb?!
Jó, újra látni!
Nem akarok, felületes választ adni, bár nem tiszteltél meg azzal, hogy vissaolvasod amiket írtam.
Előre is elnézést kérek, minden új vendég fórumozótól, akiknek első válaszuk: "Miért nem válaszoltok?"........Igen, válaszoltam már, és elég volt egyszer is, nem szeretném 3-400-szor leírni ugyanazt.
Nem lehetsz ennyire lusta, hogy legalább a szóbajöhető típusokra sem keresel rá!
(Csak a példa kedvéért, beírtam a keresőbe (Google):
Link!)
Na, ennyi irónia után, ha van még kedved tovább olvasni, térjünk a lényegre!
Nincs túl nagy választék az ilyen monitorok területén, ezekben a méretekben, inkább a nagyobb kategóriában, 20" és attól felfelé, különösen a széles (wide) 16:10 monitorok között elterjedt az S-Video, Composit Video bemenet, ami érthető is, hiszen leginkább ezekben a méretekben élvezhetőek a videók, DVD-k.
Az AG Neovo forgalmaz Magyarországon ilyen monitorokat:
Link!, esetleg ezeket nézd meg!
Válaszoltam!
Szerkesztette: Racecam 2005. 05. 12. 08:30 -kor