HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k II. Értékeld a témát: -----

#1341 Felhasználó inaktív   kovge 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 11. 21:48

A fórum hatására én is a C19-4 mellett döntöttem, kösz a hozzáértő segítőknek! :)
És annak is kösz aki kiderített, hogy nemsoká lesz SEX-ben, mert azért azt megvárom. Nem hinném, hogy SEX-ben 90-nél drágább lesz szóval mindenképp megéri majd.
Mndennap csekkolom majd a fórumot, és amint valaki hozza a jó hírt a SEX-es C19-4 moncsiról megyek megvenni.

#1342 Felhasználó inaktív   tempjoel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 11. 21:54

Idézet: mirkoo - Dátum: 2005. máj. 11., szerda - 22:41

Sziasztok
Remélem tud valaki segíteni.
Ha tud valaki valami A viewsonic VX924 moncsiról legyen kedves ossza +velem

Esetleg ezt nézd meg. ;) Bár szerintem egy overdrive-os MVA-t célszerűbb lenne tanulmányozni. Szerintem.

Szerkesztette: tempjoel 2005. 05. 11. 21:57 -kor

Weblap: Terragen Images

#1343 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 11. 22:05

Idézet: mirkoo - Dátum: 2005. máj. 11., szerda - 22:41

Sziasztok
Remélem tud valaki segíteni.
Ha tud valaki valami A viewsonic VX924 moncsiról legyen kedves ossza +velem

Egy teszt, esetleg?  ;)  Link!, vagy még egy, egy kicsit más eredménnyel: Link!  ;)

De, tényleg inkább "overdrive"-os MVA/PVA!  :rolleyes:

Szerkesztette: Racecam 2005. 05. 11. 22:23 -kor

#1344 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 11. 23:10

Idézet: kovge - Dátum: 2005. máj. 11., szerda - 22:48

A fórum hatására én is a C19-4 mellett döntöttem, kösz a hozzáértő segítőknek! :)
És annak is kösz aki kiderített, hogy nemsoká lesz SEX-ben, mert azért azt megvárom. Nem hinném, hogy SEX-ben 90-nél drágább lesz szóval mindenképp megéri majd.
Mndennap csekkolom majd a fórumot, és amint valaki hozza a jó hírt a SEX-es C19-4 moncsiról megyek megvenni.

Csak az a baj, h mindenki vár a másikra.. :)
Ezt megelőzvén írtam is gyorsan egy levelet az illetékeseknek, remélem válaszolnak is.

Úgy kipróbálnék egy samsung 913N-t, hogy milyen lehet a gyakorlatban.. Mennyire rosszak a rálátási szögek, vagy mennyire buknak ki a TN egyéb hátulütői. Egy szubjektív hozzáértő vélemény / tapasztalat jól jönne! :) Racecam, a tiédre is kíváncsi lennék, ha nem sértettelek meg. Hidd el, nem volt szándékom.
A szatyor nem táska.

#1345 Felhasználó inaktív   uno 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 05:04

Udvozlet Ujra! :(
Koszonom T-lore elegge feluletes valaszat igaz csak o: Tisztelt meg azzal hogy figyelembe vette kerdeseimet.

Szoval a kerdesem ami 4 oldallal ezelott raktam fel a kovetkezo lenne:
elore elnezest kerek minden fanatikus forumozotol akiknek az az elso valaszuk keress utanna ... igen utanna kerestem es eleg volt a topicot megtalani es nem szeretnek 3-400 hozzaszolast vegigolvasni.
szoval annyi lenne a kerdessem illetve keresem hogy ajanljatok tft-monitorokat megpedig olyanokat amiket magyarorszagon is lehet kapni ami fontos legyen rajta composite video bemenet, videot es asztali dvd-t is szeretnek rakotni, 15"tol 17"ig erdekelne a dolog olcsobaktol a kicsit dragabakig es ha van ra mod es szakertelmetek akkor egyszeru polgari nyelven irjatok le mi miert olcsobb es mi miert dragabb?!

Remelem, Valaszoltok!, :box2: Koszonom a segitseget....
:drive:
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a
szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzonytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal

#1346 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 08:30

Idézet: uno - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 6:04

Udvozlet Ujra! :(
Koszonom T-lore elegge feluletes valaszat igaz csak o: Tisztelt meg azzal hogy figyelembe vette kerdeseimet.

elore elnezest kerek minden fanatikus forumozotol akiknek az az elso valaszuk keress utanna ... igen utanna kerestem es eleg volt a topicot megtalani es nem szeretnek 3-400 hozzaszolast vegigolvasni.
szoval annyi lenne a kerdessem illetve keresem hogy ajanljatok tft-monitorokat megpedig olyanokat amiket magyarorszagon is lehet kapni ami fontos legyen rajta composite video bemenet, videot es asztali dvd-t is szeretnek rakotni, 15"tol 17"ig erdekelne a dolog olcsobaktol a kicsit dragabakig es ha van ra mod es szakertelmetek akkor egyszeru polgari nyelven irjatok le mi miert olcsobb es mi miert dragabb?!

Jó, újra látni!

Nem akarok, felületes választ adni, bár nem tiszteltél meg azzal, hogy vissaolvasod amiket írtam.

Előre is elnézést kérek, minden új vendég fórumozótól, akiknek első válaszuk: "Miért nem válaszoltok?"........Igen, válaszoltam már, és elég volt egyszer is, nem szeretném 3-400-szor leírni ugyanazt.

Nem lehetsz ennyire lusta, hogy legalább a szóbajöhető típusokra sem keresel rá!

(Csak a példa kedvéért, beírtam a keresőbe (Google): Link!)

Na, ennyi irónia után, ha van még kedved tovább olvasni, térjünk a lényegre!  ;)
Nincs túl nagy választék az ilyen monitorok területén, ezekben a méretekben, inkább a nagyobb kategóriában, 20" és attól felfelé, különösen a széles (wide) 16:10 monitorok között elterjedt az S-Video, Composit Video bemenet, ami érthető is, hiszen leginkább ezekben a méretekben élvezhetőek a videók, DVD-k.
Az AG Neovo forgalmaz Magyarországon ilyen monitorokat: Link!, esetleg ezeket nézd meg!

Válaszoltam! :shoot:

:smoker:

Szerkesztette: Racecam 2005. 05. 12. 08:30 -kor

#1347 Felhasználó inaktív   Petzi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 12. 08:46

Hi
hogy lehet beállítani azt hogy már az elején bootoláskor ne 50Hzen menjen a gép?
előre is köszi

#1348 Felhasználó inaktív   hatizsak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 11:49

Hát a SEX-es C19-4 ügyében már én is írtam 3 levelet, de nem nagyon akarnak rá válaszolni. info@chs.hu, sulinet@mikland.hu, meg egy qwerty-s címre. ha jön válasz közzéteszem.

#1349 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 12. 13:11

Nos, sürgőssé vált a már általam kérdezgetett "Hol kapható a..." c. történet.

Tehát ajándékba lenne ez a Viewsonic 191b-2 MVA w/overdrive...

Ebben a Bdrive vagy miben kapható? Vagy hol máshol, ahol biztosan van... MINDENKÉPP kéne 1 jövő hét közepéig max!

Miklandban csak hitegetnek???

Ja és fontos lenne a pixel-kipróbálás és csere azonnal, ha egy hibás is van akár. :)

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1350 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 14:14

Idézet: hatizsak - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 12:49

Hát a SEX-es C19-4 ügyében már én is írtam 3 levelet, de nem nagyon akarnak rá válaszolni. info@chs.hu, sulinet@mikland.hu, meg egy qwerty-s címre. ha jön válasz közzéteszem.

Én a sulinetinfo ügyfélszolgálatának írtam, hátha azok többet tudnak mondani.

Olyan szívesen látnék egy összehasonlítást a samsung 913N (127 sex-ben) és a FuSi C19-4 között. Bár egy próba lenne a legjobb..
A szatyor nem táska.

#1351 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 12. 14:26

Sztem jobb a C19-4, de Zildjian úgyis mást mond majd. :pokeas:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1352 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 15:47

Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 15:26

Sztem jobb a C19-4, de Zildjian úgyis mást mond majd. :pokeas:

Üdv!

Én is jobbank találtam így látatlanba, de nem értem miért olcsóbb ennyivel. Mondjuk van még amit nem értek, pl hogy miért drágább a DVI-os monitor az analóg csatisnál.. De ez azért van, mert lámi vagyok :) Valaki mondja meg :)
A szatyor nem táska.

#1353 Felhasználó inaktív   tlala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 16:48

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 7:30

Jó, újra látni!

Nem akarok, felületes választ adni, bár nem tiszteltél meg azzal, hogy vissaolvasod amiket írtam.

Előre is elnézést kérek, minden új vendég fórumozótól, akiknek első válaszuk: "Miért nem válaszoltok?"........Igen, válaszoltam már, és elég volt egyszer is, nem szeretném 3-400-szor leírni ugyanazt.

Nem lehetsz ennyire lusta, hogy legalább a szóbajöhető típusokra sem keresel rá!

(Csak a példa kedvéért, beírtam a keresőbe (Google): Link!)

Na, ennyi irónia után, ha van még kedved tovább olvasni, térjünk a lényegre!  ;)
Nincs túl nagy választék az ilyen monitorok területén, ezekben a méretekben, inkább a nagyobb kategóriában, 20" és attól felfelé, különösen a széles (wide) 16:10 monitorok között elterjedt az S-Video, Composit Video bemenet, ami érthető is, hiszen leginkább ezekben a méretekben élvezhetőek a videók, DVD-k.
Az AG Neovo forgalmaz Magyarországon ilyen monitorokat: Link!, esetleg ezeket nézd meg!

Válaszoltam! :shoot:

:smoker:

Lenyűgöző a kitartó türelmed!  ;)
:respect:

#1354 Felhasználó inaktív   YoungOld 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 17:30

Idézet: T-lore - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 16:47

Én is jobbank találtam így látatlanba, de nem értem miért olcsóbb ennyivel. Mondjuk van még amit nem értek, pl hogy miért drágább a DVI-os monitor az analóg csatisnál.. De ez azért van, mert lámi vagyok :) Valaki mondja meg :)

Bocsi, hogy ismeretlenként belepofázok, már régóta olvasója vagyok a topicnak. Hátha tudok válaszolni a "miért"-re.
Úgy tudom, hogy nem technológiai oka van a DVI-s moncsik drágaságának, hanem gazdaságpolitikai. Ha jól tudom, valami vám vagy adószerűséget nyomnak az ilyen moncsikra, mert ezek elvileg nem számítástechnikai termékekké válnak a DVI csatival, hanem valami más kategóriába sorolandók. Ezért spórolják le sokan a DVI-t, mert így sima számtech termékként lehet eladni, nem kell kifizetniük ezt a vám/adó bizbaz anyámkínját, és ezért olcsóbbak a DVI csati nélküliek.
Remélem homályos válaszom helytálló és érthető ;)

Üdv
YoungOld
[Gigabyte GA-770TA-UD3] [AMD Phenom II X4 955 AM3 BOX Black Edition C3] [Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz CL9] [Sapphire HD5750 1GB DDR5 Vapor-X] [Seagate 7200.12 1TB 32MB SATAII] [Pioneer 109 XLB] [Chieftec DA-01 SLD] [Corsair HX450W] [Samsung 970p] [Logitech MX518] [APC Smart UPS SU700INET] [Win7 Ultimate x64 HUN]

#1355 Felhasználó inaktív   YoungOld 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 17:32

Ja és én is P19-2-re várok :smoker: Egy FuSi nem flat crt-m van most, elég erősen színhibás, szóval már csorog a nyálam már akkor is, ha itt szóba kerül a P19-2 :D
[Gigabyte GA-770TA-UD3] [AMD Phenom II X4 955 AM3 BOX Black Edition C3] [Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz CL9] [Sapphire HD5750 1GB DDR5 Vapor-X] [Seagate 7200.12 1TB 32MB SATAII] [Pioneer 109 XLB] [Chieftec DA-01 SLD] [Corsair HX450W] [Samsung 970p] [Logitech MX518] [APC Smart UPS SU700INET] [Win7 Ultimate x64 HUN]

#1356 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 18:50

Idézet: YoungOld - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 18:32

Ja és én is P19-2-re várok :smoker: Egy FuSi nem flat crt-m van most, elég erősen színhibás, szóval már csorog a nyálam már akkor is, ha itt szóba kerül a P19-2 :D

P19-2    P19-2    P19-2

Egy szalvétát esetleg?  :D

#1357 Felhasználó inaktív   tempjoel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 18:52

Idézet: T-lore - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 0:10

...
Úgy kipróbálnék egy samsung 913N-t, hogy milyen lehet a gyakorlatban.. Mennyire rosszak a rálátási szögek, vagy mennyire buknak ki a TN egyéb hátulütői. Egy szubjektív hozzáértő vélemény / tapasztalat jól jönne! :) ...

Kérdezd Zildjian kollégát. Teljesen elfogulatlan, korrekt véleménye van. és nagyon ért a témához. :Đ

#1358 Felhasználó inaktív   YoungOld 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 18:52

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 19:50

P19-2    P19-2    P19-2

Egy szalvétát esetleg?  :D

Használt? Akkor nem kell! :p  :D  ;)

#1359 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 19:05

Idézet: tempjoel - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 19:52

Kérdezd Zildjian kollégát. Teljesen elfogulatlan, korrekt véleménye van. és nagyon ért a témához. :Đ

Neki van a világ legjobb monitora?  :D

YoungOld, ne izgulj, én már egy vesetállal az állam alatt ülök le olvasgatni a Prad-os fórumon, azokat, akiknek már van.  :D

#1360 Felhasználó inaktív   tempjoel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 19:28

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 20:05

Neki van a világ legjobb monitora?  :D

Ehhez kétség sem férhet. Köztudott, hogy a TN-panelek minden szempontból verhetetlenek, ezen belül is a 913N a legjobb, ezen belül pedig Zildjian-é. Korábban nem is sejtettem, hogy így van, de Zildjian megmondta, és most már tudom. :cool:  :Đ  :Đ  :Đ

Ui.: 913N tulajok bocs, a fricskát nem a monitornak szántam.

Szerkesztette: tempjoel 2005. 05. 12. 19:32 -kor

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »