Idézet: T-lore - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 20:33
A TV-n persze vmi digitális anyag ment, de hidd el, Te is megálltál volna. Láttam én már más HDTV-t, tudom hogy 1024*768-ban mennek, de ez azért szép megoldás volt.
De hát ekkora TV-t az ember nyilván már inkább DVD-re vesz, vagy teszem azt a számítógépet köti rá, mert monitornak sem utolsó
A 910T-nek ugyebár 25ms a válaszideje. Nem zavaró ez nagyon? Gondolok itt a hétköznapi vindózos felhasználásra, másrészt esetleg filmnézésre, talán játékokra.
SEX-ben most 130 körül láttam a MM-ban, és lehet akkor beruházok egyre. Nem tudsz mutatni véletlenül egy tesztszerűséget? Vagy rögtönözni?

Microsoft oldalról lehet letölteni high definiton vagy valami ilyesmi elnevezésű videókat. Linket találsz az alapa/hogy mennek a gépeden az XY videók topicban, most lusta vagyok megkeresni.

Ha jól emlékszem akkor 1800x1180-as felbontásuk van. Hát... összehugyozod magad olyan a képminőség és a részletesség. :Đ
Abszolút nem zavaró a 25-ös válaszidő. Win alatt használom egész nap és tökéletesen megy. Munka közben se zavar semmit az a picike utánhúzás, pedig egész nap 3D modelleket forgatok órákon át.

Azt aláírom, hogy szokni kell, az első napon én is kicsit pánikban voltam, hogy ezt aztán soha életben nem fogom megszokni, de 2-3 nap és "eltűnik" az utánhúzás. Teljles megelégedéssel használom, tényleg egy hajszálnyit se zavaró az utánhúzása ami van.
A színei nagyon szépek, a legfinomabb átmentek is szépek, nem sávosodik. A feketéje is nagyon jó. Még este se látni, hogy világítana. Egy esetben látni csak, hogy kicsit világít, ha tök sötét szobában az egész képernyő fekete, dehát ilyet úgyse néz senki.

A betekintési szögekkel sincs semmi bajom, jó a kép midnenhol. Akkor is tökéletesen látod a képet ha teljesen oldalról, majdnem 90 fokban nézel rá, de itt már torzulnak a színek mint minden monitornál. Én úgy vettem észre, hogy egy kicsit melegebb árnyalatúak lesznek a színek ha oldalról nézem.
Filmre is tökéletes, én az ágyból fekeve szó szerint minden este megnézek egy filmet.

A játékokról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert eddig kb 10 percet játszottam ezen a monitorn egy autószimulátorral, nekem megfelelt amit láttam.
Én a meló miatt vettem ilyet, mert a TN panel gyengébb színeit és egyébb hátrányait el szerettem volna kerülni.
Vétel előtt mindenképpen próbáld ki, hogy te milyennek látod a képet. Mondom, én is paráztam az első nap, de nagyon hamar meg lehet szokni. Inkább azt mondanám, hogy magát a TFT-t kell szokni.

Pl nem rég használtam két hétig CRT monotort, és a TFT-hez visszaülve már semmi olyat nem tapasztalatam mint első alakalomma. Teljesen jó volt a kép elsőre is.
Elsőre CRT után furcsa lesz, de elmúlik nagyon hamar.
Szerkesztette: Lipton 2005. 06. 13. 19:56 -kor