Idézet: subidu - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 20:46
Racecam!
Akkor te melyik monitort ajánlanád nekem?Főleg játékra,netezésre,filmnézésre kellene.
Lényeges szempontok: 19" , DVI , max 140000.-HUF.
A viewsonicnak még a nevében is benne van az MVA vagy nem?
ViewSonic VP191b/s, FSC P19-2, esetleg, ha olcsón akarod megúszni FSC C19-4, az MVA/PVA panelesek közül.
Választhatsz TN+Film paneleseket is (ViewSonic VX912, Samsung 913N, nemsokára Samsung 913B (DVI-s változat) stb. Ebben az esetben bizonyos kompromsszumokra kényszerülsz pl. a filmnézés területén.
A ViewSonic VX912-nak, csak itt nálunk láttam a nevében az MVA megjelölést. Amikor a VX924 sajtóbemutatón jártunk, kérésemre (már akkor is szkeptikus voltam), megmutatták az új VX912-t.
Nos a csomagolás nem változott, a felirat szerint az egy VX912 típusú monitor volt, mindenféle MVA elnevezés nélkül. A dobozon a régi verzióhoz képest annyi változás történt, hogy rá volt ragasztva egy 8ms-os matrica. Nekem a szemrevételezés után is megmaradt az a meggyőződésem, hogy ez bizony egy TN+Film paneles jószág, javított paraméterekkel! (Alacsony rálátási szögek, nincs fehér karima ("overshoot") jelenség, tehát nem overdrive-os, akkor pedig MVA nem lehet 8ms-al, stb.)