Idézet: T-lore - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 13:18
Örülnék én bármelyik 19"-os PVA-s kütyünek, csak egyik sincs sulietben..
Azért nem mind1 hogy 60-at visszakapsz az árából, de az a lágyagyú banda úgy állítja össze a sulinet listát, hogy hihetetlen (nem csak monitornál).. tesznek be milliós terméket, amit átlagember úgysem vesz meg, meg a legolcsóbbat, ami egy kicsit is hozzáértő személynek már nem felel meg.. (vagy sex nélkül olcsóbb annyival, h ne érje meg megvenni..)
Nekem nem kell a gyors válaszidő, csak egy normális, színhű, homogén képfelület, csak erre nem gondolnak, inkább betesznek 10 ugyanolyan TN-es monitort..
szuuszááá..
Tisztelt T-lore Barátom!
Te olyan régóta és kitartó rendszerességgel mérgelödsz a Sulinetes listákon, hogy én is kedvet kaptam hozzá!
Na de tényleg, hogy van ez, ki dönti el?
Izé...pl. X cégtől X Feri felhívja sulinetéket, hogy aszony'a: "Szevasz Pistikém! Gyerekek hogy vannak?....Akkor jó.....figyu mán. Van nekünk itt a gyár raktárába 100 raklap TN+film-es moncsink, ragd má be sulinetbe, mer mán nem kell a kutyának se, hátha anyuci meg apuci megveszi a sok süket kölöknek. Ja.. meg van ez a pár vadiúj méregdrága tft, amit senki nem vesz az ára miatt, ezt is dobjátok már fel a listára...köszike....tegnap voltál teniszezni?...blablabla stb."
Így zajlik ez vajon? :confused:
Nemtom, de elég felháborító tud lenni a sulinetes lista!
Úgyhogy én most jól fel is háborodom: felhábrrr....felhábrrr...felhábrrr...felhábrrr
Na, részemről a téma lezárva.
Amúgy meg örülhetünk, hogy egyáltalán van Sulinet!
Minden jót!
Sendrov