Senki semmi?
Azért újra megkérdezem...hátha.
Hello!
Én is új 17 colos TFT vásárlását tervezem, mert szegény 5 éves Daewoom elfüstölt egy bekapcsolásnál. Van már tapasztalatom LG L1710B-vel. Tulajdonképpen teljesen elégedett vagyok vele...egyetlen bibi, hogy sötét árnalatokban nem túl jó...ekkor kicsit mosódik.
Szóval ahogy kell új monitor vásárlása előtt, körülnéztem több helyen is. Igazából sikerült 3 lehetséges befútóra redukálni a sokat:
Viewsonic VP171B (8 vagy 16 ms)
LG L1730B vagy P (Van különbség a 2 panel között vagy ugyanaz, csak más körítéssel?)
Samsung 710T
Tehát utánaolvastam. Már épp kilőttem volna az LG-t, aztán német tesztoldalakra jutottam, ahol nagyon lehúzzák a 710T-t a nem épp ragyogó színmegjelenítése miatt, viszont az L1730B ill. a Samsung 172X mindenhol jól szerepel.
Egyenlőre talán a Viewsonic felé húz... De még nem döntöttem. Tudom, hogy a technológia jelen szintjén nincs tökéletes monitor. Leginkább játékra (nem annyira FPS), irodai munka, néha talán filmnézésre kellene. Melyiket ajánlanátok? Ha vkinek van vmelyik, kérem írjon személyes tapasztalatot! LG L1730P-vel volt már dolga vkinek? Előre is kösz!
Balázs