HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések III.

#1021 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 07. 16. 23:13

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. júl. 16., szombat - 23:27

ezerszer el lett mondva hogy sp2-t csak teljes oprendszer installal lehet telepíteni, sp2-s telepítő cdről
ha így volt akkor nem szóltam

>>integr. sp2 prof hun<< azaz (dez)integrált service pack 2...
szoptam én egy jót rögtön a hősidőkben az sp1-el :D, azóta mondani sem kell ;)
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1022 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 16. 23:45

szoval csinaltam nehany custom system foldert a "my computer"-be, de nemtudom azt megcsinalni, hogy ne uj ablakban nyissa meg a "linket" hanem onmagaban.
amugy ezt a parancssort hasznalom: explorer /root, f:\\films. sajna >> itt sem utalnak arra, hogy ugyanabban az ablakban nyitodjon meg a belinkelt konyvtar.

egyebkent >>> ide raktam egy minta reg file-t  ;)

szerk: csak a kerdes maradt le. :omg: de sztem egyertelmu. hogyan?  :D

Szerkesztette: Desorder 2005. 07. 16. 23:47 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1023 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 02:28

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. júl. 16., szombat - 8:55

A vezérlőpult, területi és nyelvi beállítások alatt kell csinálni.

Köszi megpróbálom. Bár találtam rá másik progit
de azért mégegyszer KÖSZI!  :up:

#1024 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 12:13

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. júl. 17., vasárnap - 0:45

szoval csinaltam nehany custom system foldert a "my computer"-be, de nemtudom azt megcsinalni, hogy ne uj ablakban nyissa meg a "linket" hanem onmagaban.
amugy ezt a parancssort hasznalom: explorer /root, f:\\films. sajna >> itt sem utalnak arra, hogy ugyanabban az ablakban nyitodjon meg a belinkelt konyvtar.

egyebkent >>> ide raktam egy minta reg file-t  ;)

szerk: csak a kerdes maradt le. :omg: de sztem egyertelmu. hogyan?  :D

A Shell Object Editor nevu program sztem pont erre valo.
http://www.tropictech.de/modules/wfdownloa...ewcat.php?cid=1

#1025 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 12:17

Idézet: ion - Dátum: 2005. Jul. 17., Sunday - 13:13

A Shell Object Editor nevu program sztem pont erre valo.
http://www.tropictech.de/modules/wfdownloa...ewcat.php?cid=1

oks. ranezek. :respect: de nem szeretek felesleges progikat felpakolaszni. foleg olyat ami olyat csinal amit mashogy is megtudok csinalni.  :D de ranezek hatha sikerul megtudnom belole a hianyzo stringet. :o
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1026 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 12:34

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. júl. 17., vasárnap - 13:17

oks. ranezek. :respect: de nem szeretek felesleges progikat felpakolaszni. foleg olyat ami olyat csinal amit mashogy is megtudok csinalni.  :D de ranezek hatha sikerul megtudnom belole a hianyzo stringet. :o

Meg installalni sem kell, egyetlen 256 KB-os .exe file az egesz.

bocs, setupja van, de szuksegtelen installalni, ide felraktam neked az exe-t

Szerkesztette: ion 2005. 07. 17. 12:37 -kor

#1027 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 12:41

Idézet: ion - Dátum: 2005. Jul. 17., Sunday - 13:34

Meg installalni sem kell, egyetlen 256 KB-os .exe file az egesz.

bocs, setupja van, de szuksegtelen installalni, ide felraktam neked az exe-t

kosz, de mar felraktam! :D par dolgot mashogy csinal mint ahogy en csinaltam, es ez ugyanabban az ablakban nyitja meg.  :up: a kettot (en verziomat es ezt) majd kombinalom mert van amit kulon ablakban akarok majd megnyitni de van amit ugyanabban. :D amugy meg ha megcsinalom a sablon reg-et ugyis letorlom a progit. de koszi.  :up: bar lehet megtartom.  :D  :D

#1028 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 17:41

Sziasztok

Tanácsra lenne szükségem. Kb. 3 napja jelenik meg ez nálam. Gyanakodtam ezért több mindenre vizsgálódtam , de nem találtam semmi gyanusat. Találkozott valaki ezzel?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Köszi :think:
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#1029 Felhasználó inaktív   MPCRS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 23:50

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. júl. 17., vasárnap - 17:41

Sziasztok

Tanácsra lenne szükségem. Kb. 3 napja jelenik meg ez nálam. Gyanakodtam ezért több mindenre vizsgálódtam , de nem találtam semmi gyanusat. Találkozott valaki ezzel?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tanúsítvány tartós elfogadása...  :D

#1030 Felhasználó inaktív   sneci1977 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 01:11

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. júl. 13., szerda - 14:09

Az elküldeni kívánt címeket huzigáld egy kedvenc-mappába, majd ezt a mappát exportáld (fájl/importálás/exportálás) html-be, majd ez csatold a címzettnek. Lehet hogy valaki tud egyszerűbb megoldást is.. :) De sürgősen csak ennyire futotta ;)

Köszi, de nekem nincs a file-on belül importálás/exportálás.
Esetleg van valami más megoldás?
Invitel ADSL 1024/128, T-Com terület---MB Asrock K7S8X CPU Athlon XP 2500+ /Barton/@1833MHz RAM Bo 1x512MB DDR333 HDD Maxtor 80GB/2MB Ultra-ATA/133; Maxtor 20GB/2MB Ultra-ATA-100 VGA Gigabyte 9600 PRO 128MB DVD-RW Pioneer DVR-110D DVD-ROM LG GDR8162B AUDIO C-Media AC97 5.1 MONITOR MAG Innovision 786PF PRINTER Canon i455x MOUSE Genius Netscroll Eye Ruby PS/2 PS Codegen 300W

#1031 Felhasználó inaktív   sneci1977 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 01:53

Idézet: sneci1977 - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 2:11

Köszi, de nekem nincs a file-on belül importálás/exportálás.
Esetleg van valami más megoldás?

Bocsánat! Közben már rájöttem, így már jó!
Még 1x köszi!
Invitel ADSL 1024/128, T-Com terület---MB Asrock K7S8X CPU Athlon XP 2500+ /Barton/@1833MHz RAM Bo 1x512MB DDR333 HDD Maxtor 80GB/2MB Ultra-ATA/133; Maxtor 20GB/2MB Ultra-ATA-100 VGA Gigabyte 9600 PRO 128MB DVD-RW Pioneer DVR-110D DVD-ROM LG GDR8162B AUDIO C-Media AC97 5.1 MONITOR MAG Innovision 786PF PRINTER Canon i455x MOUSE Genius Netscroll Eye Ruby PS/2 PS Codegen 300W

#1032 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 18. 06:06

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. júl. 17., vasárnap - 18:41

Sziasztok

Attól függ, mennyire van szükséged arra a weboldalra. Minden info ott van egyébként a képen.

A weboldal "hitelesítője" ismeretlen, tehát valaki kamu hitelesítéssel operál. (Vagy a böngésződ béna :) )

#1033 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 19:42

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 7:06

Attól függ, mennyire van szükséged arra a weboldalra. Minden info ott van egyébként a képen.

A weboldal "hitelesítője" ismeretlen, tehát valaki kamu hitelesítéssel operál. (Vagy a böngésződ béna :) )

Azért fordultam a közösséghez,mert a figyelmeztetésben a hiba lehetséges okai között a harmadik ,ami elgondolkodtatott, hátha tényleg valami át akar verni és már találkoztatok ilyennel.A webhelyhez közvetlenül nincs közöm, nem ragaszkodom hozzá, nyilván a sok hírportál valamelyikéhez tartozik.

A böngészőm pedig a legutolsó frissítéssel rendelkező FF. Ha ez béna , akkor az.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#1034 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 18. 20:26

Peti, biztos jön majd ifjú titán, aki megmondja neked a frankót, de azért megnézném a helyedben a certifikációját.

Nekem ennyire telt. :)

#1035 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 20:34

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 21:26

Peti, biztos jön majd ifjú titán, aki megmondja neked a frankót, de azért megnézném a helyedben a certifikációját.

Nekem ennyire telt. :)

Dzsó, biztosíthatlak, hogy részemről nincs semmi gond. Tényleg csak az átverés lehetősége miatt tettem be a témát. :)

#1036 Felhasználó inaktív   --==Delon==-- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 19. 14:09

1 rövid kérdés:

Van-e értelme a rendszer-visszaállítás funkciót bekapcsolva hagyni?

Nekem nem volt szükségem rá, csak úgy eszembe jutott. Szerintem csak foglalja a helyet, mert hallomásból úgy tudom, h nem müxik rendesen (legalábbis hosszas - pl 1 éves - XP használat után, ill. amikor nagy szükség lenne rá - utóbbi Murphy után szabadon), másrészt ha jól működne, akkor nem használnának az emberek erre külön progikat. A keresővel nem leltem meg a választ, remélem vki (aki ért is a dolgokhoz, és nem csak hallotta, h a szomszédjának a haverjának a barátnőjének (nem) segített ez a szolgáltatás) megsúgja nekem.
Epox EP-8RDA+, AMD Athlon XP 2000+, Glacialtech Igloo 2470, 2x256 MB Samsung DDR333, Abit Siluro GF2 MX400, Samsung SP0411N + SP0822N, Toshiba SDM-1802, NEC ND-3500A, Coolink CFY012B + Silent Blade 12cm, Enermax EG325AX-VE, Compucase LX-6A21U, A4Tech WOP-35, A4Tech KBS720H, Samsung 730BF, Logitech Z-3e

#1037 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 14:24

Idézet: --==Delon==-- - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 15:09

1 rövid kérdés:

Van-e értelme a rendszer-visszaállítás funkciót bekapcsolva hagyni?

Nekem nem volt szükségem rá, csak úgy eszembe jutott. Szerintem csak foglalja a helyet, mert hallomásból úgy tudom, h nem müxik rendesen (legalábbis hosszas - pl 1 éves - XP használat után, ill. amikor nagy szükség lenne rá - utóbbi Murphy után szabadon), másrészt ha jól működne, akkor nem használnának az emberek erre külön progikat. A keresővel nem leltem meg a választ, remélem vki (aki ért is a dolgokhoz, és nem csak hallotta, h a szomszédjának a haverjának a barátnőjének (nem) segített ez a szolgáltatás) megsúgja nekem.

Nekem van személyes tapasztalatom vele, és a véleményem hogy semmi értelme. Eleinte én is bekapcsoltam, sőt bőszen csináltam a rendszer-visszaállítási pontokat. Aztán egyszer csak bekövetkezett az amiért kitalálták, vagyis hogy megsérült vmi és javítani akartam belőle. Igen ám de szépen egy bizonyos idő elteltével a winfos elkezdte kitörölgetni az elmentett pontokat és amikor vissza akartam volna tölteni, már 1 sem volt  :reklamacio: .
Első esetben azt hittem hogy én rontottam el vmit, de amikor újraraktam a rendszert és megcsináltam a biztonsági pontokat akkor már jobban figyeltem ezek meglétére. És láss csodát ismét eltüntek mire kellett volna vmelyik . Na ez volt az a pont amikor berágtam és kapásból telepítés után kikapcsoltam mindenféle naplózást ezen téren. Csináltam Norton Ghost-val egy másolatot az induló oprendszerről és azt használtam elég sokáig. Mostnaság már csinálni kellene újat, mert 1-2 vezérlő és alapvető program megújult azóta, de még ezek lecserélésével is egyszerúbb újratelepíteni egy jól működő oprendszert mint a telepítőlemezről (az sem ördöngősség, csak tökölősebb). A mai lemezárak mellett, 1-2 DVD-re elég sok programmal együtt ki tudod írni az oprendszered. Szerintem jobban megéri ezt csinálni, mint a rendszervisszaállításasl vacakolni, ami ráadásul helyet is foglal a gépeden. Bár ez szerintem dinamikusan kezeli a rendszer és ezért tüntelk el nekem is az elmentett pontjaim. Lehet hogy ha állandóan van nagyobb mennyiségű felelsleges hely a vinyódon akkor nem jelentkezik ez a probléma.
Szóval összeségében elég rossz a véleményem róla, ha nem zavar a helyfoglalása akkor rövid távra érdemes megtartani. Azaz 1-1 program telepítése előtt elmentesz 1 pontot és ha gáz van akkor vissza tudod tölteni. De hosszú távon nem szabad benne megbízni.

#1038 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 15:27

enis kapasbol kikapcsolom reinstall utan. de meg igyis eleg ritkan rakok uj windows-t. :rolleyes:

#1039 Felhasználó inaktív   Zollie 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 20. 08:35

Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy a Windowsban hol lehet beállítani, hogy a gép indulásakor ne induljon el mindenféle program, ami lassítha a memóriát?

#1040 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 08:40

Idézet: Zollie - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 9:35

Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy a Windowsban hol lehet beállítani, hogy a gép indulásakor ne induljon el mindenféle program, ami lassítha a memóriát?

sajátgépen jobb gomb> kezelés > szolgáltatások és beállítások > szolgáltatások és ott lesznek a programok, amivel meg akarsz vmit kezdeni, ott letiltod az indítást.

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.