Hali.
Van egy nagy problémám, remélem tudtok segíteni.(nem biztos hogy jó helyre irok, de sürget az idö)
Voltam egy olyan weboldalon ahol a expoler blokolta a felugró abalkot. Erröl az oldalról le szerettem volna tölteni egy progi, de az oldalt eltakarta egy szövegdoboz szerüség, amiböl egy nyíl mutatott a blokra, és kérte hogy telepitsem az ActivX-t. Hát én vesztemre ráklikeltem, és feltelepített egy keresö sávot (AZESEARCH) a gépre egy tuccat link hivatkozással. Ezt szeretném eltávolítani. Probáltam a vezérlöpult\szoftverek telepítése,törlése helyröl törölni, de itt nem szerepel a program. Probáltam a RegCleaner progival, de ez is csak a Szoftverek menübe mutatja, az eltávolítási menüben viszont nem.
A Szoftverek menüböl hiába törlöm, nem ér semit. Probáltam még csökkentet módba a hozzátartozó összetevök összevadászgatássával, de igy sem jártam sikerrel.
Azért fontos a dolog mert munkahelyi gépröl van szó, és bármikor odaülhet a büro, és ha csak a Windows Intézöt nyitja meg, ott is megjelenik az eszközsor alatt ez a keresö. És ez nagy lebukta lenne.
Ráadásul erotikus oldalkra mutató linkeket is tartalmaz jócskán. Valamikor az asztalra is kirak pár ikont. Tutti lebukás.
A géppen német WindowsXP van. Újra telepítésröl szó se lehett.
Kérlek segísetek, ha van valakinek valami használható ötlete írjon.(lehet hogy valaki már járt ilyen cipöbe, és sikerült újratelepítés nélkül letörölnie az ilyen progikat.)
Ide linkelem az oldalt, ha valakinek nem teljesen világos miröl is írtam.
Klikk
Segitséget elöre is köszönöm.
Asus P5B & Intel Core 2 Duo E6300, 2800 MHz & Kingmax Mars 2x1GB & GF6600 128MB & HDD Samsung 2 x 160GB & Chieftec 400