Idézet: [Praetorianus
Már egy hete játszok ezzel a problémával, (tehát nem mondanám hogy lusta vagyok).
A vasak nagyon különbözőek, többféle hálókártyával, többféle más kártyával. Szerintem pont ez volta az első, amit kizáratm. Mármint a driverproblémát. Ugyanis van olyan gép, ami kb 6 hónapos telepítésű, és van olyan ami 1 hetes! Mindegyiknél kb ugyanakkor kezdődött el a hiba! Ami biztos, hogy ehhez a problémához élő internetes kapcsolat kellett! Ha nem volt hálón, akkor nem döglött meg, ahogy rádugtam, azonnal. És mivel nem mondanám hogy lusta vagyok, ezért röptiben csináltam egy kis scriptet, ami két gépet figyelt, amelyikkel probléma volt, milyen hálózati forgalmat csinál a dhcp request után. Egy ip mindegyiknél szerepelt. Hát tiltottam. És lőn világosság, már nem fagynak be a gépek leállításkor. Persze ezt a ipt nem mondanám neked meg, hátha te is szembekerülsz ezzel a problémával, hátha van időd ezzel szórakozni.
Egy irigy és érdekes rendszergazda
Hali!
A hálózatot mint hibaforrást kétszer is említettem, tehát alaposan rátrafáltam.
Azt nem említetted előtte, hogy csak akkor döglik meg a gép ha hálóra dugod..ha ez szándékos volt akkor ez csúnya dolog hiszen egyértelműen behatárolja a hibaforrást, ha pedig a megjegyzésem segített, akkor meg el kell ismerni hogy segítettem.
Ügye hogy milyen hamar meglett a hiba, nem kell félni a problémáktól; meg kell oldani őket
A mihez tartás végett kopizom az eredeti hozzászólásodat :
"Sziasztok!
MOstanában van egy újfajta jelenség az xpken. Egy cégnél vagyok rendszergazda, ahol kb 30 Xp van, és a felénél az a jelenség, hogy start -> kikapcsnál kiirja az windows most eláll és semmi. 4 spykeresőt és 2 virusellenőrzőt futattam végig, de semmi. Valaki találkozott már ezzel?
"

Súgó
A téma zárva.