Viccrovat
Elküldve: 2005. 07. 21. 16:04
"gyakorlatilag" között.
- Na figyelj! - mondja az apja, és odaviszi az anyósához.:
- Kedves mama! Mit csinálna, ha jönne egy 2 méteres néger, és 5.000
dollárt kínálna magának egyetlen éjszakáért?
- Hát fiam, az én koromban ne sokat válogasson az ember...
- És te drágám, mit csinálnál? - fordul a feleségéhez.
- Tudod, hogy nagyon szeretlek, de hát a gyerekeknek cipőt kellene venni, neked új öltönyt, a mamának gyógyszerek kellenek, hát azt hiszem, hogy feláldoznám magamat...
- És te lányom?
- Hát már nagykorú vagyok, különben sem volt még dolgom négerrel, naná, hogy belemennék!
- No látod fiam, - így a papa. - ELMÉLETILEG van 15 000 dollárunk, GYAKORLATILAG azonban 3 ribanccal élünk egy fedél alatt!
www.radioQ.hu
Elküldve: 2005. 07. 21. 19:34
Idézet: wep - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 14:36
Ez egy kamu.
Nem értem, mi visz rá embereket, hogy egy jó poénból hoaxot csináljanak.
Elküldve: 2005. 07. 21. 20:48
Idézet
(A fentiek után a spanyol verzió elemeinek hitelességét nem vizsgáltuk, annyit azonban hozzátennénk a történethez: a gallíciaiakat nem mi akartuk két l-lel írni)
Forrás: http://urbanlegends.freeblog.hu/
Elküldve: 2005. 07. 21. 21:26
Idézet: szoliver - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 16:24
valammiért én nem értem
magyarázatot pls
Elküldve: 2005. 07. 22. 07:38
Idézet: lehella - Dátum: 2005. Jul. 21., Thursday - 21:26
magyarázatot pls
Talan a 'szauna' szo rossz ragozasa lehet felrevezeto
Elküldve: 2005. 07. 22. 08:47
- Hét, öreg, ide hozzám, jöjjön ládákat pakolni. Mi a neved?
- Kun Mózes volnék, tiszt úr.
- Hú, zsidó, megdöglesz, állj a falhoz!
- Már hogy volnék én zsidó, tiszt úr, hisz nem vagyok az.
- Nem? Komisch. Hát mi vagy akkor?
- Székely volnék, követem alássan.
- Székely? És miért hívnak Mózesnek akkor?
- Bibliás nép vagyunk, tiszt úr, felénk sok a Mózes, az Ábrahám, az Illés ...
- Interesszant. És hogy hívják nálatok a zsidókat?
- Hát ... Hermannak ... Adolfnak ....
Elküldve: 2005. 07. 22. 09:34
Idézet: lehella - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 22:26
magyarázatot pls
melyik reszet nem erted?
Elküldve: 2005. 07. 22. 15:19
egyszer csak rájuk ront egy oroszlán...
A két barna elkezd köveket meg ágakat dobálni rá és ordítani,
majd futásnak erednek és felmásznak egy fára.
A szõke csak áll és magabiztosan nézi az oroszlánt
A fa tetejérõl elkezdenek neki kiabálni:
- Gyere mássz fel te is, mert megesz az oroszlán!
A szõke nõ megvonja a vállát, majd így szól:
- Miért? Hiszen én nem dobáltam..
Elküldve: 2005. 07. 23. 16:48
Tegyük fel, hogy egy kis szigeten valami nagy gazság történik. Az ENSZ kiküld egy nemzetközi kontingenst, hogy segítsen a békét fenntartani.
Vajon mi történik?
- Az USA haditengerészei nemcsinálnának semmit, amíg meg nem érkezik a CNN
- A hollandok egy bulit rendeznének, marihuánát szívnának, és azt hajtogatnák, hogy az angolok nem értik meg őket
- Az olaszok elmennének napozni
- A németek partraszállás után mindjárt építenének egy autógyárat
- A kínaiak összebarátkoznának a helybéliekkel, majd mindnek elvennék a munkáját
- Az ausztrálok és az új-zélandok összevesznének egy birkán
- A dél-amerikaiak küldenének egy 2000 tábornokból álló csapatot
- A szaudiak elkezdenének olajfúró tornyokat építeni
- A törökök és a görögök egymást látva azonnal visszafordulnának és benyújtanák a számlát az angoloknak
- A japánok elsüllyesztenék az összes hajót a kikötőben
- Az ír sereg elkésne, mert Szent Patrik napját ünnepelték két hétig
- Az izraeliek építenének egy kibucot, és körbekerítenék a palesztinok szálláshelyét
- A palesztinok azt állítanák, hogy a sziget mindig is az övék volt, de az angolok elvették tőlük
- A kubaiak tévedésből floridát rohamoznák meg
- A líbiaiak egyből felrobbantanának két ENSZ repülőgépet
- Az EU küldene 50000 bürokratát, feltéve, ha az angolok fizetnének
- Az észak-koreaiak szerint mindezért az amerikaiak a hibásak
- A románok megérkeznének, és egyből megadnák magukat
- A magyarok küldenének néhány orvost, de csak akkor, ha nem süt túl erősen a nap
Üdv........
Elküldve: 2005. 07. 23. 16:50
Isten, miközben a mennyben üldögélt, egyik nap úgy határozott, hogy megtudja, hogy mennek a dolgok lent a Földön. Megkérte Gábriel arkangyalt, hogy nézzen körül, és jelentse neki a dolgokat. Gábriel egy átlagos embernek álcázva leköltözött a Földre, ahol is eltöltött egy egész évet, majd miután visszatért a mennybe, egy kerek hónapon keresztül dolgozott a jelentésen, amit majd Istennek átad, hogy mennek a Földön a dolgok. A jelentésben az állt, hogy a dolgok nem nagyon változtak az utolsó látogatás óta, csak a szokásosak: háború, éhség, embertelenség. Csak egy dolog, ami igazán bosszantó, a földi emberek 95%-a az orális szexet részesíti előnyben. Ez a statisztika Istent nagyon felbosszantotta. Így szólt: "Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy találjak egy megfelelő "nyílást", ahova a férfiak behelyezhetik a "toldalékukat". És különben is miért használják a nyelvüket a női "nyílásnál"? Isten nagyon mérges, ezért elküldi Gábrielt, hogy kigondoljon egy megfelelő jutalmat a maradék 5 %-nak, akik tartózkodnak az orális szextől, ettől a gyűlöletes tevékenységtől. Gábriel, aki közismert precízségéről, erősen elgondolkodik a dolgon, és úgy dönt, hogy ír egy levelet Isten nevében azoknak az embereknek, akik nem követik ezt a szégyenletes szokást. Két hónapon keresztül írja a levelet, ügyelve minden apró részletre. Végül átnyújtja Istennek jóváhagyás céljából. Isten nagyon elégedett, és örül, hogy Gábriel ilyen remekül megoldotta a feladatot. És tudod mi állt a levélben?
Nem???
Hmmmmmmm.......
Ezek szerint Neked sem küldtek belőle
Elküldve: 2005. 07. 23. 17:16
Idézet: Kro - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 17:50
Isten, miközben a mennyben üldögélt, egyik nap úgy határozott, hogy megtudja, hogy mennek a dolgok lent a Földön. Megkérte Gábriel arkangyalt, hogy nézzen körül, és jelentse neki a dolgokat. Gábriel egy átlagos embernek álcázva leköltözött a Földre, ahol is eltöltött egy egész évet, majd miután visszatért a mennybe, egy kerek hónapon keresztül dolgozott a jelentésen, amit majd Istennek átad, hogy mennek a Földön a dolgok. A jelentésben az állt, hogy a dolgok nem nagyon változtak az utolsó látogatás óta, csak a szokásosak: háború, éhség, embertelenség. Csak egy dolog, ami igazán bosszantó, a földi emberek 95%-a az orális szexet részesíti előnyben. Ez a statisztika Istent nagyon felbosszantotta. Így szólt: "Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy találjak egy megfelelő "nyílást", ahova a férfiak behelyezhetik a "toldalékukat". És különben is miért használják a nyelvüket a női "nyílásnál"? Isten nagyon mérges, ezért elküldi Gábrielt, hogy kigondoljon egy megfelelő jutalmat a maradék 5 %-nak, akik tartózkodnak az orális szextől, ettől a gyűlöletes tevékenységtől. Gábriel, aki közismert precízségéről, erősen elgondolkodik a dolgon, és úgy dönt, hogy ír egy levelet Isten nevében azoknak az embereknek, akik nem követik ezt a szégyenletes szokást. Két hónapon keresztül írja a levelet, ügyelve minden apró részletre. Végül átnyújtja Istennek jóváhagyás céljából. Isten nagyon elégedett, és örül, hogy Gábriel ilyen remekül megoldotta a feladatot. És tudod mi állt a levélben?
Nem???
Hmmmmmmm.......
Ezek szerint Neked sem küldtek belőle
Bocs, de én írtam...
Idézet
Elküldve: 2005. 07. 24. 01:19
egész család, és leengednek egy kötelet és elkezdik felhúzni.
Mikor előtűnik a székely feje elkezd írtózatosan röhögni.
Megkérdezi a felesége:
-Mit röhögsz, hisz épp, hogy csak megmentettük az életed!
-Azon röhögök, hogy mekkorát fogtok majd, esni ha elengedem a kötelet.
Elküldve: 2005. 07. 24. 15:28
A nők is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek...
Elküldve: 2005. 07. 24. 19:32
Letölti a büntetését
-Anyu, ég a karácsonyfa!
-kisfiam, nem ég hanem világít.
-Anyu! Világít a függöny is!
Egyetemista fiu hazater videki szuleihez.
-Kisfiam, levagtam ket tyukot! Mit fozzek belole ?
-Palinkat!
"minden amiből lekvár készíthető, abból pálinka is..."
"Grandpa, were you a hero in the war?" "No", I answered, "But I served in a company of heroes". - Maj Richard Winters
Elküldve: 2005. 07. 24. 19:41
Idézet: Aerdos - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 20:32
Lekvár vagy, édesfiam...
Elküldve: 2005. 07. 24. 20:06
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2005. 07. 24. 21:36
ha kóstolok tyúkpáleszt, majd szólok...
"Grandpa, were you a hero in the war?" "No", I answered, "But I served in a company of heroes". - Maj Richard Winters

Súgó
A téma zárva.