Idézet: 1soproni - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 15:52
Böszinet Bt (alias kozeppontban.hu) nem cseszeget senkit rajtunk kívül?
Próbálják bepalizni a vezetőséget, hogy fizzesünk böszinet-szolgáltatást, és akkor megtalálhatóak leszünk a google-ből... stb
Meg perrel fenyegetőznek, ha mégse fizetünk. Azzal érvel a nő, hogy a szóbeli szerződés is szerződés, és hangfelvétele van az igazgatóval lezajlott beszélgetésről. Ennek felvételéhez persze nem kért engedélyt

Ez tiszta LOL kategória, nálunk is volt hasonló, a cégnévre nem emlékszem, lehet, hogy ők voltak. Szerencsére nálunk az történt, hogy az igazgatónő megadta a mobilomat, hogy hívjanak fel engem, hogy kell-e nekünk ilyen. Engem meg pont rossz passzban találtak, a beszélgetés kb. ilyen volt:
- Jó napot kívánok ezésez vagyok, xy adta meg a számát, a szolgáltatás, amelyet ajánlunk, kiváló lehetőség, hogy a google pagerank szipiszuper legyen
- OK, de hogyan növelik a pageranket, ha nem férhetnek hozzá a site tartalmához?
- A technikai részletek szigorúan titkosak, sajnos nem mondhatom el.
- Tehát egy olyan valamit akar eladni évi xezer Ft-ért, amelyről nem tud technikai információkkal szolgálni?
- A technikai részletek szigorúan titkosak, a fejlesztő nem fogja kiadni
- A viszonthallásra.
Nem érdemelnek ezek mást, arra a pár iskolára utaznak, ahol még döntésképtelen döntéshozók vannak. Ha jól belegondoltok, nem is rossz üzlet, ha 500 iskolából 30-at bepaliznak, egész szép bevételre lehet szert tenni. Persze az már más kérdés, hogy etikailag megkérdőjelezhető.