allj!?
Magiszter pII -n is elmegy, azt mondtak a gyartok telefonon... (vagy nem? - mondjuk a ket titkarno gepe, es mar azt is tudom h melyik fogja csinalni az p4 celeron, igaz nem 512ram, csak 256, de mennie kell - sztem)
es azt is h az elso evben a helyi halon lesz az adatnyilvantartas, betanulas, stb.
egy jobb gepre kell felrakni a server verziot es a tobbi gepre (akik meloznak vele) arra pedig csak a programot, es majd ha mindenki belerazodik, akkor 1 ev mulva (ez csak sztem penzhiany miatt) jon a Magiszter.Net, aminek kell az a bika server, de az sztem az onkormanyzat dolga, mert adatbiztonsagi okobol, az nem az iskolanal lesz, es akkor az onkormanyzat osszes szerve azt fogja hasznalni bongeszon keresztul
az 1 ev betanulas, h ne barmoljanak el semmit, igy mondtak

- bar sztem ha vki helyi halon elront vmit akkor sokkal tobb eroforras kell hozza megjavitsak, pl kijon a szerelo, megnezi az adatbazist, akar visszaallitja mig ha neten csinalnank akkor csak betelefonalsz, elmondod es ott megcsinaljak...
benne van a pakliban hogyha ez megy majd, akkor a szulok otthonrol be tudnak majd nezni a tanulok jegyeibe, amit inkabb most huznak h ne kelljen vele foglalkozni!
jol ki van ez talalva, nalunk pl ket epulet van, nincs osszekotve halozattal ezert csak az egyikben lesz