HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally (Az első topic folytatása)

#541 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 03. 10:43

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 21:57

Ben Cornett eddig is benne volt? mert ha nem akkor azért

Azt sajna nemtom!
Sebgutkopf - lehet, hogy egész eddig Mitsuval kellett volna menned?? :respect:
SZIA!

#542 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 12:35

Mekkora élmény lehet ez az Eger rally...
Még ilyet nem láttam, hogy a 12.szakasz után összetettben Turi és Janika tizedre(!) azonos idővel indulnak a további szakaszoknak. :eek:
És ne felejtsük el, hogy náluk nincs restrart :D
Gondolom sokan kint vagytok a pálya szélén...
Rfactor forever:-)

#543 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 16:54

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 0:55

úgy szeretem vezetni kedvenc subarumat, hogy a gépkocsi orrában levő kamerából , de ez túl lenn van. nem lehetne felfelé korrigálni ezt az "első" pontot?

Két megoldás is van.
1. a hackcam 3.0 rbr-hez igazítva
2. annak idején JuanG valamit a kocsik ini-jében átírogatott és azzal módosította a kamera helyzetét.
My photos

#544 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 17:16

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 11:43

Sebgutkopf - lehet, hogy egész eddig Mitsuval kellett volna menned?? :respect:

Lehet!  :D

Bár az utóbbi héten feltett idejeimre egyéb magyarázatom is van. Nem kellett sietni a bajnokságra való készülés miatt, hogy pár nap alatt minden pályán menjek így foglalkoztam a setupokkal is. Másrészt előzőleg keveset mentem auszáliában, azokat is default setuppal, így nem ismertem a pályákat rendsen, ezért amikor a bajnokság miatt ott készültem 1 hét mind a 6 stage-re kissé kevés mivel nem igazán emlékeztem a pályákra és nem tudtam minden nap menni. Most ezt pótolom. Látszik is. :cool:

Az auto márkája teljesen lényegtelen a beállítástól függ minden. Ezt most ki is próbáltam mert azonos beállítással mentem minden kocsival az east-west-en és ugyanarra voltam képes velük (ha nem hibáztam  :D ). Így végre eldobtam a citrom kulcsát és olyan géppel megyek amit szeretek is és ráfér egy kis népszerűsítés az evo-ra a rankon.

Mondjuk, ha ezt előzőleg tudom (hamarabb kipróbálom), akkor valószínőleg tényleg mindig vagy evo, vagy imprezával nyomtam volna. :up:

PS: a Corollára még gyanakszom, hogy lehet vele meglepiket okozni, mert 150kg-al könnyebb a többi géptől és motorikusan alig (10nm-el a xarától) gyengébb.
My photos

#545 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 19:45

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 18:16

PS: a Corollára még gyanakszom, hogy lehet vele meglepiket okozni, mert 150kg-al könnyebb a többi géptől és motorikusan alig (10nm-el a xarától) gyengébb.

Nekem a Corolla feküdt régen. Azzal mentem amíg el nem kezdtem foglalkozni a RANK-el, de aztán átszoktam a Citróra mivel a setup gyártás nem tartozik erősségeim közé :).Azt tudtam, hogy egyik autó setupja jó a másikhoz(kisebb módosításokkal), de annyira azért nem merültem bele...
Most, hogy már van mindenhol eredményem lehet, hogy kipróbálok más kocsikat én is(szárnyalásod látván kedvet kapva :up: ). Nekem az Ausztrál pályák olyannyira nem ismerősek, hogy egyenesen lockolva vannak(utsó 3), ezért kellett mennem BLeHraceU profillal :mad: . Mondjuk ettől függetlenül nem fekszik. Úgy vagyok vele mint Papa_G Japánnal.
SZIA!

#546 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 21:10

Sziasztok!

Tegnap megjártuk mi is Egert :).
Az első résznél ahol voltunk egymásután voltak a könnyű bal-könnyű jobbok a cél előtt.
Átmentünk egy bal 90-be ,na ott már volt egy kevés erőcsúsztatás ,elsokalás,ilyesmi.
Az utoló körben visszasétáltunk a tempós bal-jobbokba .
Itt durván 150-170-nel tették magukat kanyarokban. Félelmetes volt.

A kátyúk itt is elég rendesen képviseltették magukat mint azt már tudjuk országszerte.
Az orrunk előtt lévő balosban 3-an kaptak bal első defektet.
Egy Mitsubishi Evo 6 szintén a defekt miatt nem igazán tudta abszolválni a következő jobbost, és letért
az útról ,végigszántotta a partoldalt, leakadt az eleje és RBR-esen borult magakörül vagy 3-at.

Ekkora esést én még életemben nem láttam! :OOO
Szerencsére nem sérült meg senki.
Janika előtt meg le a kalappal. 1 év kihagyás után,új navigátorral, 8 WRC mellett elvert mindenkit
mint annak a rendje! :respect:

Szerencsére fényképezőt vittem magammal bár az esés maga nincs meg.

Üdv.
C. 

#547 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 03. 21:17

Ja és nemtudom ezt olvastátok-e már ,a biztonság kedvéért beteszem.
Szerintem szomorú.... :( 

Itt a LINK

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1112559502.jpg

Szerkesztette: ChrisX 2005. 04. 03. 21:18 -kor

#548 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 06:47

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 22:17

Itt a LINK

szörnyű...
k s

#549 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 07:32

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 22:17

Itt a LINK

Ne mááááá!  :reklamacio:  :box:

Ez úgy néz ki mintha most terveznék az Alfa 148-at!  :eek:
My photos

#550 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 07:33

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 22:10

Szerencsére fényképezőt vittem magammal bár az esés maga nincs meg.

Üdv.
C. 

Linkelj képeket!!!  :up:
My photos

#551 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 07:38

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. ápr. 3., vasárnap - 20:45

Azt tudtam, hogy egyik autó setupja jó a másikhoz(kisebb módosításokkal), de annyira azért nem merültem bele...
Most, hogy már van mindenhol eredményem lehet, hogy kipróbálok más kocsikat én is(szárnyalásod látván kedvet kapva :up: ).

Ennek örülök, hogy kipróbálsz más autót. Ezek szerint nem hiába próbálkozok más típusok népszerűsítésével. ;)
Nyugodtan használhatod a meglévő citrós setup-jaidat. Az átnevezés után mindössze a kerék összetartásnál (toe in) kell elérni, hogy a gyári értéken legyen. Ennyi a kocsispecifikus.

Subaru hívőknek pedig mondom, hogy pl.: a vayrynen vagy akár a novikov féle citrós setupokkal egyáltalán nem pattog el az impreza az úttól. :up:
My photos

#552 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 11:07

Sziasztok!

Huhh, van mire reagálnom.

Először is, Ben Cornett eddig nem volt a FOG tagja, most lépett be. Iszonyat kemény versenyző, de azt hiszem ezt már mindenki tapasztalta.

Másodszor, az új Subaru WRC terv valami iszonyat hányadék!!!!!   :reklamacio:  :mad:
Hát mi az ég ez? Fábia elegyítve egy kis 206-al vagy mi????

Harmadszor, Zee kollega, megnéztem a tanner II-t. Szóval, a pálya első felével van a gond, a vége az azért rendben van. Elfelejtettem screenshotokat csinálni, de leírom, hogy mi a gond vele. Vannak olyan kanyarok, amiket teljesen átvágsz, bazira a füvön mégy! Ezeket kéne mellőzni, vagy redukálni legalább annyira, hogy az egyik kerék próbáljon az úton maradni. Nem azt mondom, előfordul, hogy az ember kicsit akar vágni, mégis kb. 25 centivel lelóg teljes kasztnival az útról. Ez nálam is előfordul, de a nagy vágásokat ki kéne javítani. Durván ennyi.

Negyedszer, Sebi, gratula az EVO-s idejeidhez, szépen haladsz!!!  :)   :up:
Az tuti, hogy majd aszfalton már én is EVO-val megyek, csak Falcon beállításaival!
Ja, picit én is nyomultam a hétvégén, főleg Ausztráliában, így az East-West-en is tudtam javulni, az 5.59.72-ről (Vayrynen setup) 5.52.31-re (Junnilainen setup)! Ez így már WR is lett!  :cool:
Összejött még egy WR, igaz, az kicsit szorosabb, mert hibáztam, az a NewbobsII-n sikerült, ott 4.59.10-ről 4.54.88-ra javultam. Nyomultam még a Greenhills-en, ott nem tudtam mit kezdeni Junnilainennel, illetve nyomtam egy prós időt Rally School-on (sajnos enyhe vágással az utolsó előtti kanyarban).

Ötödször, a hétvégi Eger Rally biztos nagy élmény volt, a hétvégén meg is nézem az összefoglalót a Sport1-en!  :up:
Megmondom őszintén, sajnálom Turit, inkább ő nyert volna Janika helyett, őt nem igazán komálom!

Szerkesztette: Agrakos 2005. 04. 04. 11:09 -kor

#553 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 11:43

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 12:07

az East-West-en is tudtam javulni, az 5.59.72-ről (Vayrynen setup) 5.52.31-re (Junnilainen setup)! Ez így már WR is lett!  :cool:

Na akkor itt tettem le a javítási szándékomról ezen a pályán.... :rolleyes:
Megnézem hogyan mentél. Látatlanban ez már inkább pályaversenyre hasonlíthat, mint rallyra.

Nekem ez az időjavítósdis hotlap dolog már nem nyújt akkora élvezetet látva, hogy mekkora a szakadék az idők között. Persze tudnék javítani én is az időimen még, de ezt már nem élvezettel teszem... Lehet, hogy az online játék vette el a kedvem ettől a hotlapos dologtól? :confused:

Azt viszont élvezem, hogyha van egy kis időm, akkor leülök játszani, és végigmegyek a pályán (persze nem rekordidővel), de ha hibázok, akkor korrigálni tudom törés nélkül, és élvezem, hogy többféleképpen is be tudom venni a kanyart, szinte lehetetlen "pózban" is.

Igazából olyan rally-s játék kellene nekem mint a valósában.

Úgymond random pályák lennének. Először végig kellene menni lassan rajta/uk, és írni, hogy milyen a kanyar, majd utána már élesben menne a dolog. (mert azért valljuk be a navigátor nem 1x-2x "téved" a játékban)

ui: ja és gratula a rekordhoz :up:

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 04. 04. 11:44 -kor

k s

#554 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 12:05

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 12:43

Na akkor itt tettem le a javítási szándékomról ezen a pályán.... :rolleyes:
Megnézem hogyan mentél. Látatlanban ez már inkább pályaversenyre hasonlíthat, mint rallyra.

Nekem ez az időjavítósdis hotlap dolog már nem nyújt akkora élvezetet látva, hogy mekkora a szakadék az idők között. Persze tudnék javítani én is az időimen még, de ezt már nem élvezettel teszem... Lehet, hogy az online játék vette el a kedvem ettől a hotlapos dologtól? :confused:

Azt viszont élvezem, hogyha van egy kis időm, akkor leülök játszani, és végigmegyek a pályán (persze nem rekordidővel), de ha hibázok, akkor korrigálni tudom törés nélkül, és élvezem, hogy többféleképpen is be tudom venni a kanyart, szinte lehetetlen "pózban" is.

Igazából olyan rally-s játék kellene nekem mint a valósában.

Úgymond random pályák lennének. Először végig kellene menni lassan rajta/uk, és írni, hogy milyen a kanyar, majd utána már élesben menne a dolog. (mert azért valljuk be a navigátor nem 1x-2x "téved" a játékban)

ui: ja és gratula a rekordhoz :up:

Bocsánat, nem akartam elvenni a kedved a javítástól!!!  :(
Próbáld meg a Junnilainen setuppal a szakaszt, tuti fogsz javulni!!!

Igazság szerint csak annyi volt, hogy javítani szerettem volna a régi Vayrynen setupos időn és titkon bíztam benne, hogy meg lehet verni Vayrynen-t! Először (1 óra ismerkedés után) 5.56.84-lett, azután rögtön másodikra összejött az 5.52.

Szerintem nem feltétlenül az online játék vette el a kedved, ezt inkább pszichológiai okokra veztném vissza. Leszögezem, magamból indulok ki, de hátha rád is igaz lesz. Szóval, én úgy vagyok mindenféle dologgal, ami tetszik, és szerintem jól is megy nekem, hogy szívesen konkurálok másokkal, de azt hiszem ebben nincs semmi különös. Ha azután a konkurálás során sikerélményem is van, akkor nagyon boldog vagyok, szívesen fektetek időt a továbbiakban ezen tevékenység folytatására. DE, és most jön a Te részed a képbe, ha egyszer valaki nagyon megver benne, elveszítem az önbizalmam, és onnatól kezdve vagy kifogásokat keresek, hogy ne kelljen csinálni, vagy megpróbálom megmagyarázni, hogy most mi miért nem tetszik, illetve valami mást kezdek el játszani. Szóval, szerintem most Te is ebben a fázisban vagy, tehát, most azt kéne, hogy nyugodt fejjel, azt mondva, hogy lehet még ezen a szakaszon javulni, nem nézve az időket East-West-en, leülsz és megpróbálsz javulni egy jobb setup-al! Nem viccelek!!! És nem is akarlak megbántani!!! Szerintem mindenkinél van ilyen időszak, ezen túl kell esni! Ami még idetartozik, hogy az ember egyszer el tud érni képességei határára és a technika határára, de nálad ez még régen nincs így, mivel még csak alapsetuppal nyomultál Subaruval, meg sem nézted máshogy, szóval tessék próbálkozni!!!!! Tudom, mondhatnánk, hogy én már minek játszok, már úgy is jó helyen vagyok, de azt mondom még talán lesz bennem 30mp és addig megteszek mindent annak érdekében, hogy ez meglegyen és, hogy mégegyszer az elejére kerülhessek a listának, ha ez nem fog sikerülni, akkor én is úgy fogok játszani, ahogy mondod, élvezve a játékot, minél szebben nyomulva a pályán, csak a szimulációt élvezve!
Ja, és köszi a gratulációt, gondolthatod, hogy egy percen keresztül rohangáltam le-föl a lakásban, miután megfutottam az 5.52-t!!  :D

#555 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 12:34

Van benne valami amit mondasz.
A rohangálást meg meg tudom érteni :-) Gondolom az arcodon meg mások számára érthetetlen vigyor ült hosszú perceken át :-D

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 04. 04. 12:56 -kor

k s

#556 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 13:37

Heló-heló!
Megjöttem a reléről.
Naggyon jól kezdődött a rally: rögtön az első gyors elött kiment a térdem.
És mivel egész nap azon mászkáltam, kicsit nagyon be is dagadt. aztán vasárnap is elbicegtem a szakaszokra.
Dehát a fanatizmus amiről beszéltünk már. :D
Úgyhogy nem tudtam sokat gyalogolni ezért nem kerestem jó helyeket. amire odaértem az volt. de így se panaszkodok. Jó volt.
Főleg Bútor rajtprogramja. Mondjuk nem örülök hogy Jani nyert. Szerintem Túri megfogta volna ha nincs a szervóprobléma. :(
Na mindegy is.
Szóval mivel igen fáj alábam, nem nagyon tudok menni egy ifeig, úgyhogy aki meg akar előzni vagy el
akar menni tőlem az most tegye meg. :) Ha felgyógyultam ugyanis, haladok tovább.

Azt még megkérdezném, hogy ha vannak ilyen 3 mega körüli rajtprogramvideoim, akkor arra kíváncsi valaki?
És ha kíváncsi akkor fel lehet ide rakni egyáltalán?  :think:
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#557 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 13:41

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 13:34

Van benne valami amit mondasz.
A rohangálást meg meg tudom érteni :-) Gondolom az arcodon meg mások számára érthetetlen vigyor ült hosszú perceken át :-D

Meg is néztem vagy háromszor zsinórban a replayt!!!  :)

Még annyit az előző okfejtéshez, hogy JunaG is szerintem hasonlóképpen kezdte el érezni magát és azért hagyta abba a játékot és kezdett GTR-ezni, abban nagyobb sikereket ért el. Pedig eleinte milyen büszkén írogatta be a topicba a szakaszidejeit, illetve töltötte fel a Rank-re, ha jól emlékszem Newbobs-on neki volt legelőször WR-je.

#558 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 13:43

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 14:37

Azt még megkérdezném, hogy ha vannak ilyen 3 mega körüli rajtprogramvideoim, akkor arra kíváncsi valaki?
És ha kíváncsi akkor fel lehet ide rakni egyáltalán?  :think:

Milyen az a rajtprogramvideó?  :think:

#559 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 13:47

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 14:43

Milyen az a rajtprogramvideó?  :think:

Az olyan amit én vettem fel az eger rallyin a rajtnál -mikor elindultak az autók-, digitálisos fényképezőgéppel.
mov kiterjesztésű fájlok.
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#560 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 13:53

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 14:47

Az olyan amit én vettem fel az eger rallyin a rajtnál -mikor elindultak az autók-, digitálisos fényképezőgéppel.
mov kiterjesztésű fájlok.

Értem.
Tőlem jöhetnek a WRC-sek.

Téma megosztása:

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30