Need For Speed - Underground 2 II.
Elküldve: 2005. 04. 21. 23:15
Létezik már ehhez is valami kis program amivel kilehet menteni a zenéket?
Elküldve: 2005. 04. 22. 09:13
Idézet: Phobos - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 19:52
És miután megcsináltad azt a förtelmes autót utána mit kellett csinálni?
Mert jó lenne tudni hogy továbbmehesseeeeek.
De ez a télleg nagyobb baromság mint.....
Mert jó lenne tudni hogy továbbmehesseeeeek.
De ez a télleg nagyobb baromság mint.....
Ha megcsinátad az autót ki kellene raknia a DVD cover megszerzésének helyét. Elméletileg az URL-ek kirakása a futott versenyek számától függ (javítson ki valaki, ha tévedek). A garázsban a world map-en megcsinálhatód az előző stage-ek összes nem megtalált versenyét....hátha ott nincs meg minden.
Nincs kikapcsolva véletlenül a térképen az URL-ek megjelenítése ?
Amugy ha megvan az x. csillagos kocsi és megvan a DVD/Magazine cover nyugodtan le lehet szedni a szemetet az autórol....én is azt csináltam. Max ha a továbblépéshez megint kellenek akkor a garázsban vissza lehet rakni.
Nekem egyedük a 4->5. stage között kellett a mindenféle logó és fólia (a 6. csillaghoz, CF cuccok nélkül), az 5. stage-n már nem nagyon....a wide body kit eléggé megdobja az autót hogy ne keljen felrakni ezeket.
Elküldve: 2005. 04. 22. 21:28
Idézet: atis52 - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 10:13
Ha megcsinátad az autót ki kellene raknia a DVD cover megszerzésének helyét. Elméletileg az URL-ek kirakása a futott versenyek számától függ (javítson ki valaki, ha tévedek). A garázsban a world map-en megcsinálhatód az előző stage-ek összes nem megtalált versenyét....hátha ott nincs meg minden.
Amugy ha megvan az x. csillagos kocsi és megvan a DVD/Magazine cover nyugodtan le lehet szedni a szemetet az autórol....én is azt csináltam. Max ha a továbblépéshez megint kellenek akkor a garázsban vissza lehet rakni.
Nekem egyedük a 4->5. stage között kellett a mindenféle logó és fólia (a 6. csillaghoz, CF cuccok nélkül), az 5. stage-n már nem nagyon....a wide body kit eléggé megdobja az autót hogy ne keljen felrakni ezeket.
Ha a: Elméletileg az URL-ek kirakása a futott versenyek számától függ akkor még van 5 URL de nincs a térképen se máshol.
Egyépként megcsináltam a: A garázsban a world map-en az összes küldetést csak 2 drift van hátra a STAGE 3-ról. Ha megcsináltam akkor remélem jó lesz, ha nem akkor kitalálok valamit.
Ja és még valami. A fórumon ha bejelentkeztem akkor az én hozzászólásaimnál a nevem alá rak olyat hogy Figyelmeztetések. Ez mit takar?
Szerkesztette: Phobos 2005. 04. 22. 21:30 -kor
....::::-PHOBOS-::::.... ....::::-PHOBOS-::::.... ....::::-PHOBOS-::::....
Elküldve: 2005. 04. 22. 21:58
Ha nem tartod be azt ott fent:
akkor figyelmeztetést kapsz, valahány százalékot.
[/OFF]
Idézet
Figyelem! A fórumon tiltott warez linkek, CD-kulcsok, szériaszámok és crackek közzététele, illetve ezek megvitatása.
A szabálysértőket súlyosan szankcionáljuk
A szabálysértőket súlyosan szankcionáljuk
akkor figyelmeztetést kapsz, valahány százalékot.
[/OFF]
Szerkesztette: spidey 2005. 04. 22. 21:59 -kor
Elküldve: 2005. 04. 22. 22:07
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 0:00
Márpedig nekem ott van.
Keress rá arra a névre, amilyen account volt a játékon belül. és vagy találsz neki jópár könyvtárat, vagy nincsenek mentéseid
Keress rá arra a névre, amilyen account volt a játékon belül. és vagy találsz neki jópár könyvtárat, vagy nincsenek mentéseid
Ne... És tényleg ott volt! Én a sima My Documents könyvtárra gondoltam...
Elküldve: 2005. 04. 22. 22:14
Idézet: spidey - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 23:07
Ne... És tényleg ott volt! Én a sima My Documents könyvtárra gondoltam...
Ki a rák teszi oda a mentéseket???
Minden játék, ami nem a saját könyvtárában tárolja valahol, az a Documents & Settingsben teszi.
Elküldve: 2005. 04. 23. 09:42
Megcsináltam minden küldetést a garázsban a WORLD-mapon (Stage 1, Stage 2, Stage 3) de semmi se történt.
Most se látok semmilyen küldit pedig van 1 szar Hummerem.
Stage 4 - Coal Harbor East status
World Event Wins: 35/30
Sponsor Event Wins: 3/3
URL Event Wins: 6/7
DVD Covers: 2/3
DE SEHOL SEMMI PEDIG ÁTKUTATTAM AZ EGÉSZ VÁROST.
Fogalmam sincs mi lehet a baj. Pedig csomó mindenel próbálkoztam már!!
És hogy értetted azt hogy nincs-e kikapcsolva az URL.Mert nekem tudtommal semmi nincs kikapcsolva. :confused:
Most se látok semmilyen küldit pedig van 1 szar Hummerem.
DE SEHOL SEMMI PEDIG ÁTKUTATTAM AZ EGÉSZ VÁROST.
Fogalmam sincs mi lehet a baj. Pedig csomó mindenel próbálkoztam már!!
És hogy értetted azt hogy nincs-e kikapcsolva az URL.Mert nekem tudtommal semmi nincs kikapcsolva. :confused:
Szerkesztette: Phobos 2005. 04. 23. 09:48 -kor
Elküldve: 2005. 04. 23. 17:03
Idézet: Phobos - Dátum: 2005. ápr. 23., szombat - 8:42
Nem a kikapcsolás lesz a gond (ha a térképen a bal oldalon a lista különböző pontjaira kattintasz akkor be/ki kapcsolaja őket a térképen).
Nincs meg a 3. dvd cover ahhoz hogy kitegye az utolsó URL lokációját....hány csillagos az autód ?
(jah ha nagyon nem megy, átküldheted az állásodat és megnézem, hátha találok valamit
Elküldve: 2005. 04. 24. 17:11
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 23:14
Minden játék, ami nem a saját könyvtárában tárolja valahol, az a Documents & Settingsben teszi. 
De nem itt. A Documents and Settings - Name - My Documents könyvtárában.
Elküldve: 2005. 04. 24. 17:33
jah tolni kell a kocsira mindent felfele mer csak a csillagok alapján kapod meg a dvd meg magazine cover-eket és ezek utan kapod az url-eket
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 04. 24. 18:56
Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. ápr. 17., vasárnap - 21:45

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Minden maxon van, ennek ilyen homályosnak kell lennie? Radeon 9800-am van...
jaja blur, nagy sebességnél, bár én már toltam neki 320 felett is 3000GT full tuninggal
alapbol ugye igy néz ki ha nincs blur:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"
Elküldve: 2005. 04. 24. 19:50
Idézet: AMD rula - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 2:09
És csak most kezdett el zavarni a homály és a pixeles út?
Nagy túlélő vagyok. :Đ
Egyébként nemrégiben vettem videokártyát, azt szerettem volna megnézni, hogy fut, ha nem Ti200 van alatta.
Elküldve: 2005. 04. 24. 22:17
NFS:U 3 a láthatáron!
Forrás
By: Gamestar.hu
Idézet
Xbox 360 Titles Race to Launch
Wow, the things I've heard! You'd think that the guys who make games -- designers, programmers, and producers among others -- were a little like gossipy little high school girls. Man, do they love to, eh-hem, talk shop. We've learned that in addition to Microsoft's Perfect Dark Zero being a potential launch title, a few more are being lined up to boot.
These are lots of racing games coming your way. Microsoft is working diligently on Project Gotham Racing 3, lined up as a launch title, along with Atari's Test Drive, EA's Need For Speed Underground 3, perhaps Criterion's next Burnout title, and a renewal of a special Namco racing series. At least one more Japanese developer is officially in development with yet another racing title. So, what is that, six racing games at launch?
Wow, the things I've heard! You'd think that the guys who make games -- designers, programmers, and producers among others -- were a little like gossipy little high school girls. Man, do they love to, eh-hem, talk shop. We've learned that in addition to Microsoft's Perfect Dark Zero being a potential launch title, a few more are being lined up to boot.
These are lots of racing games coming your way. Microsoft is working diligently on Project Gotham Racing 3, lined up as a launch title, along with Atari's Test Drive, EA's Need For Speed Underground 3, perhaps Criterion's next Burnout title, and a renewal of a special Namco racing series. At least one more Japanese developer is officially in development with yet another racing title. So, what is that, six racing games at launch?
Forrás
By: Gamestar.hu
Szerkesztette: FragMaster 2005. 04. 24. 22:18 -kor
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2005. 04. 24. 23:09
Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 23:17
NFS:U 3 a láthatáron!
Úgy tűnik elég profitot termelt a Underground 2 is.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2005. 04. 25. 02:47
Idézet: spidey - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 18:11
Spidey. Te melyik részét nem értetted a mondanivalómnak ? :confused:
Idézet
Uninstallnál a save-ek megmaradnak? Egyébként hol helyezkednek el a save-ek???
Erre én :
Idézet
x:\documents & settings\a-te-neved\local settings\application data\nfs underground 2\ vagy valami hasonló.
Mire közlöd, hogy ott nincs.
Mire közlöm, hogy márpedig nekem ott van.
Ergo 99% hogy neked is.
Eztán azon csodálkozol, hogy milyen játék az olyan, ami a Douments & settings-be ment.
Erre én:
Idézet
Amit te megint megkérdőjelezel ezzel:
Idézet
Akkor kifejtem neked még egyszer. Újabban bizony vannak olyan játékok, amik nem a saját (felinstallált) könyvtárukban tárolják a mentéseiket, hanem valahol az x:\Documents and Settings könyvtár valamelyik alkönytárában (ami nem jelent egyet a Dokumentumok alias My documents könyvtárral).
Íme.

Bár nem tudom mit problémázunk ezen egyáltalán. Ott van, ahol van. Kész. Mit zavar az bárkit, hogy egy játék hova ment? felőlem akár a D meghajtómra is menthet, úgyis megtalálom.
Elküldve: 2005. 04. 25. 15:50
Sziasztok !!
A kocsim vizualitása: 5,96%
Lehet hogy nem elég!! Nektek, neked Hány %-os vizualitásotok volt?
Lehet hogy meg kel lenni 6%-nak. Na majd megnézem.
A kocsim vizualitása: 5,96%
Lehet hogy nem elég!! Nektek, neked Hány %-os vizualitásotok volt?
Lehet hogy meg kel lenni 6%-nak. Na majd megnézem.
Elküldve: 2005. 04. 25. 15:55
SIKER!!!!!
Meg kellett lennie 6%-nak má látom a Csillagot ""az égen""
Elküldve: 2005. 04. 25. 17:20
Idézet: Phobos - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 16:55
SIKER!!!!!
Ez a hatodik csillag mindenkinek nehezen jon ossze...
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2005. 04. 25. 20:24
Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 18:20
Samott
Samott
Ja lehet.
Én is sokmindenkitől hallottam hogy őnekik se megy.... ők se tudták mér nem jó, de itt normális segítőkész emberek vannak.
Kösz mindenkinek aki segített.
Szerkesztette: Phobos 2005. 04. 25. 20:26 -kor
Elküldve: 2005. 04. 25. 23:40
Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 18:20
3 végigjátszás után nekem nem tűnt nehéznek egy rész sem.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Súgó
A téma zárva.