HWSW Informatikai Kerekasztal: CS:Source II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

CS:Source II.

#41 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 12. 18:21

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 17:25

Visszatérve a cheat-es dolgokra, én azt tartanám a legésszerűbbnek, ha a szerverek olyanok lennének, hogy érzékelné a csítelést és automatikusan kickelné a játékost. Ha mondjuk összejön neki 10 kick a szervereken letiltanám egy hétre/hónapra az accountot és kész.

De miért ne bannolná örökre? Én ha már tudom valakiről, hogy cheatel, nem szeretnék vele többet játszani, még ha csak akkor rakta fel és olyan béna, hogy lebuki, akkor se.

#42 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 18:21

Idézet: AMD rula - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 13:11

2 lehetőség van.
1. Ha te lősz, akkor esetleg bele eshet az ember a fegyver szórásába.
2. Ha éppen spectelsz, akkor ne hidj a szemednek, mert akit belölről nézel az sokszor nem oda lő, vagy az ellenfél nem ott van, ahol látod, főleg a képernyőt keresztben mozgó ellenfélnél, tehát nincs teljesen szinkronban a dolog.

3. pedig, és ez a biztosabb... szar a hitbox!

#43 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 18:53

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 18:21

Hitbox.

Nekem is volt olyan is, hogy lelőttem olyan embert, aki már eltűnt a szemem elől, (bement a fal mögé) és a helyét lőve meghalt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#44 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 18:59

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 18:21

Hitbox is benne van, de szerintem azért sokkal jobban szétcsúszva látod a dolgokat spectbe.
Meg akkor már lehetne ratehax is:p

#45 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 19:00

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 18:53

Hitbox.

Nekem is volt olyan is, hogy lelőttem olyan embert, aki már eltűnt a szemem elől, (bement a fal mögé) és a helyét lőve meghalt.

Ilyen a régi cs-ben is van ;)
Pláne még annó, amikor modemmel tolta az ember ;), már rég fedezékben voltam csomószor amikor lelőttek :D

#46 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 21:19

A steampowered-en olvastam egy ésszerű magyarázatot: ha rossz a pinged, akkor te már a doboz mögött vagy, a szerver szerint viszont a doboz még nem takar el téged (még nem ment fel az ezt jelző adatcsomag). Ha ekkor egy jobb pingű rád lő (ő a szervertől még a "doboz előtt vagy" jelzést kapja meg), akkor a szerver találatot észlel. Ezt a találatot küldi el a kliensednek. A kliens pedig a küldött "találat" alapján halottnak nyilvánít téged.

Ennél egy kicsit bonyolultabb egyébként a magyarázat, még a mozgás előrejelzésnek is köze van a jelenséghez (az utóbbi patch-ben elvileg ezen is módosítottak), de a lényeg a fent leírtakban benne van.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#47 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 21:29

Nyílván a ping miatt van, ezért is írtama modement, király volt 100-200-as pinggel tolni ;)

#48 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 22:03

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 16:56

Az opciókban be lehet állítani, asszem :think:

Opciókban? És mégis mit?
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb

#49 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 22:34

Idézet: M@tth3W - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 22:03

Opciókban? És mégis mit?

Console parancs, én sem tudom mi az, de minek az neked? így legalább tudod mikor érdemes újra lőnöd...
Nem nyílik szét != nem szór a fegyver...

#50 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 23:15

Hát de miket szoktak lőni má????????
Egy lövés azt headshot. NEkem nem kell,h szórjon,hanem hogy pontos legyek.
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb

#51 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 00:00

Na megvan. NAgyon jó,olyanokat lehet lőni. Most már én is tok olyan megleőket mint eddig a többiek.

Ja a parancs:

cl_dynamiccrosshair 0

#52 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 00:39

Idézet: M@tth3W - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 0:00

Na megvan. NAgyon jó,olyanokat lehet lőni. Most már én is tok olyan megleőket mint eddig a többiek.

Ja a parancs:

cl_dynamiccrosshair 0

hát nemtom most én vagyok hülye?

de szerintem attól még hogy neked fix marad a célkersezted attól még szór a fegyver ugyanúgy. ugyanis ha nem szórna akkor az már csak csittel lehetséges.

vagy én tévednék  :confused:

#53 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 01:15

Idézet: FeW - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 0:39

de szerintem attól még hogy neked fix marad a célkersezted attól még szór a fegyver ugyanúgy. ugyanis ha nem szórna akkor az már csak csittel lehetséges.

Szerintem is megmarad a szórás. Matthew az egyetlen megoldás a jó fejesekre a sok gyakorlás. Én pl. majd két hónapon át csak botokkal gyakoroltam. Az egyik tipikus módszerem az volt, hogy USP only pályán 10 késes bot ellen pisztollyal a kezemben harcoltam. Ha nem vagy elég gyors és nem fejlövés szinte minden lövésed, akkor megkéselnek. Ezt a módszert egyéként a szemközt lakó srác javasolta nekem, akinek az öccse ezzel a módszerrel gyakorolt. Mostanában francia szervereken szokott játszani és állandóan anyázzák, annyira jól lő. Mesélte a srác, hogy a legcrifrább francia káromkodásokat ismerik már.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#54 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 02:27

Idézet: FeW - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 0:39

Természetesen a recoilt, nem befolyásolja, hogy a célkereszt mutatja-e.  :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#55 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 09:05

Idézet: hajsza - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 2:15

Szerintem is megmarad a szórás. Matthew az egyetlen megoldás a jó fejesekre a sok gyakorlás. Én pl. majd két hónapon át csak botokkal gyakoroltam. Az egyik tipikus módszerem az volt, hogy USP only pályán 10 késes bot ellen pisztollyal a kezemben harcoltam. Ha nem vagy elég gyors és nem fejlövés szinte minden lövésed, akkor megkéselnek. Ezt a módszert egyéként a szemközt lakó srác javasolta nekem, akinek az öccse ezzel a módszerrel gyakorolt. Mostanában francia szervereken szokott játszani és állandóan anyázzák, annyira jól lő. Mesélte a srác, hogy a legcrifrább francia káromkodásokat ismerik már.

Jó,akkor ezt kipróbálom :)

#56 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 12:39

Egyébként pl, szórásról. Egyik játékban prodigy-n AK-val a lenti folyosóba belőttem két db 3-as burstot futásból, mindenféle célzás nélkül (azt se tudtam van-e ott valaki), csak ijesztgetésképpen (kör eleji rush), oszt beakadt két fejes :D Hiába mák ellen nincs védekezés :D

Idézet

#57 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 12:44

Tenyleg, AK-ra van vmi tippetek, hogyan lehet vele jol loni? 1.6-ig meg tudtam ugyahogy loni vele, de a Source-ben total kicsuszott a kezembol, nagyon nem all kezre. :( Defender veszek mar inkabb, de az meg tavolra eleg gaz...
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#58 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 13:16

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 12:44

Tenyleg, AK-ra van vmi tippetek, hogyan lehet vele jol loni? 1.6-ig meg tudtam ugyahogy loni vele, de a Source-ben total kicsuszott a kezembol, nagyon nem all kezre. :( Defender veszek mar inkabb, de az meg tavolra eleg gaz...

Meg kell állni a lövés előtt, amíg összehúzódik a kereszt (távolra). Közelre hasonlóan, de oda érdemes rotálni, csak próbálgasd először üres szerveren a recoilját. Na meg kell az fps nagyon, sokkal jobban mint az m4-hez.

Idézet

#59 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 14:32

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 12:44

Ha nem rövideket lősz, célozz lábra ;) Nem vicc :)
Távolra meg eccerűen várd meg amíg a célkereszt összeáll és fejre egy lövés :D

#60 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 14:40

Idézet: NeO023 - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 14:32

Ha nem rövideket lősz, célozz lábra ;) Nem vicc :)
Távolra meg eccerűen várd meg amíg a célkereszt összeáll és fejre egy lövés :D

Pontosítsunk, a 4-5-ik lövés előtt nem a lábra kell mutatnia, különben is távolság függő, ezért írtam, hogy ki kell tapasztalni a recoil patternt.

Idézet

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.