HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#101 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:08

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:06

Na itt páran rá vannak izgulva a kardos barbárra ezt a kardot most láttam baalrun közben, nem semmi az biztos:

bocs kicsit szar lett a minősége...

Üdv: Dan

Alias BOTD.

Szerkesztette: Evil. 2005. 03. 18. 21:08 -kor

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#102 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:21

Hát én is rá lennék izgulva, főleg kettőre. De az életben nem hozom össze.

Egyébként az irányítással nekem is gondjaim vannak, elrohanok a monszta mellett, meg ilynek. Ezért csak egy-két ütést viszek be, aztán double swinget nyomok. Vagy ha halyben maradok, akkor nyomo ezerrel.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#103 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:26

kerestem az ik-t a diablo.hu tudás fája/tárgykészleteknél, de semmi nincs róla (de lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok?  :think:
mondjuk azt a kardot sem láttam ott, ami a fenti képen van :D

az ik szethez miléyen fegyver tartozik? egyeltalán akkor barbárból egykezest célszerű indítani? És milyen fegyverosztályra?
Mert sztem a whirlwind sem az igazi a petrencésrudakkal....

Szerkesztette: vaakuum 2005. 03. 18. 21:27 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#104 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:29

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:26

[...]
az ik szethez miléyen fegyver tartozik? egyeltalán akkor barbárból egykezest célszerű indítani? És milyen fegyverosztályra?

Arreat Summit

#105 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:31

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:26

kerestem az ik-t a diablo.hu tudás fája/tárgykészleteknél, de semmi nincs róla (de lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok?  :think:
mondjuk azt a kardot sem láttam ott, ami a fenti képen van :D

Csak igy omlesztve:

http://www.forumplanet.com/planetdiablo/to...122&tid=1361615
http://s94360530.onl...mmortalking.htm
http://forums.rpgfor...ad.php?t=164067
http://bredtokill.suddenlaunch.com/index.c...&num=1099361265
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#106 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:48

a segítségeket :respect:

#107 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 02:42

Visszatérve Bowazon:
Az 1.10 szüntette meg a Pierce+GA fent leírt hatását (a sokszoros csapongást), és mivel ellenfelet választ, ha azt eltalálta (és így lesz), akkor nincs továbbrepülés.
Bár ez így nem szerepel az 1.10 patch.txt-ben.  ;)
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#108 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 02:45

Ez a BOTD elég sokkoló egy tárgy...
Bár nem hiszem, hogy emberi idő alatt be lehet szerezni a hozzávalókat (pl. Zod).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#109 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 05:46

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 2:45

Ez a BOTD elég sokkoló egy tárgy...
Bár nem hiszem, hogy emberi idő alatt be lehet szerezni a hozzávalókat (pl. Zod).

Par ist ert mar lehet tradelni zod ot.

#110 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 09:41

A botd-t kétkezesnek írja és nem ajánl mellé egykezes opciót, a képen mégis van egy pajzs mellette. Ez hogyan van?? :eek:

Más!
ha az irományom a lóban lévő vízvezeték felfedezésével egyenértékű, akkor sorry, de tegnap az jutott eszembe, hogy:
act kettő első küldetésében rodament dob egy skill book-ot, amit ha elolvas a player, kap egy skill pontot. namármost ha egy ilyet valaki egyszer elolvasott, elolvashatja-e mégegyszer és kap-e érte újra skill pontot?
Mert ha igen, akkor felkérek vkit innen  a fórumról, hogy fogjunk össze skillpoint gyűjtésre, mert sztem ez gyorsabban megy, mint amit szintlépéssel ki lehet hozni. :D  Mivel Rodament olyanoknak nem dob könyvet, akik már egyszer legyakták, ezért javaslatoma  következő:
vki kreál pályát egy totál kezdő karakterrel, passwordoset, hogy nem mászkáljanak át folyton és ne változzon a monsták erőssége. belépek ÉÉN, lemegyek gyorsan megkeresni Andarielt az act 1 utolsó telporton keresztül. Alakítunk partit, Andarielt levágom, ezzel a kezdő karakter jogosultságot kap átmenni act2-be. (a többi küldetés nem számít).
Act2-ben a város alá lemegyek az első teleporttal, megkeresem rodamentet, nyitok térkaput, kezdő kari (mondjuk íjász, hogy azért mégiscsak tudjon vmicskét segíteni hátulról) lejön, és lehenteljük Rodamentet. Elvileg ekkor kellene dobnia skillkönyvet. Megtanulom, aztán én nyitok pályát kezdő karakterrel, és viszonzom a szívességet.....
Na, szerintetek járható út? :think:
Ha igen, segítőtársat keresek. ha műxik, akkor nem csak százegynéhány skillpontot lehet összeszedni.

#111 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 10:04

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 10:41

A botd-t kétkezesnek írja és nem ajánl mellé egykezes opciót, a képen mégis van egy pajzs mellette. Ez hogyan van?? :eek:

Más!
ha az irományom a lóban lévő vízvezeték felfedezésével egyenértékű, akkor sorry, de tegnap az jutott eszembe, hogy:
act kettő első küldetésében rodament dob egy skill book-ot, amit ha elolvas a player, kap egy skill pontot. namármost ha egy ilyet valaki egyszer elolvasott, elolvashatja-e mégegyszer és kap-e érte újra skill pontot?
Mert ha igen, akkor felkérek vkit innen  a fórumról, hogy fogjunk össze skillpoint gyűjtésre, mert sztem ez gyorsabban megy, mint amit szintlépéssel ki lehet hozni. :D  Mivel Rodament olyanoknak nem dob könyvet, akik már egyszer legyakták, ezért javaslatoma  következő:
vki kreál pályát egy totál kezdő karakterrel, passwordoset, hogy nem mászkáljanak át folyton és ne változzon a monsták erőssége. belépek ÉÉN, lemegyek gyorsan megkeresni Andarielt az act 1 utolsó telporton keresztül. Alakítunk partit, Andarielt levágom, ezzel a kezdő karakter jogosultságot kap átmenni act2-be. (a többi küldetés nem számít).
Act2-ben a város alá lemegyek az első teleporttal, megkeresem rodamentet, nyitok térkaput, kezdő kari (mondjuk íjász, hogy azért mégiscsak tudjon vmicskét segíteni hátulról) lejön, és lehenteljük Rodamentet. Elvileg ekkor kellene dobnia skillkönyvet. Megtanulom, aztán én nyitok pályát kezdő karakterrel, és viszonzom a szívességet.....
Na, szerintetek járható út? :think:
Ha igen, segítőtársat keresek. ha műxik, akkor nem csak százegynéhány skillpontot lehet összeszedni.

Szerintem bármit meg lehet fogni egy kézzel is barbárnak, azaz lehet kettő ilyen a kezedben. Az azért elég ütős lenne :)

A másik érdekes ötlet. Nem tudom, figyelik-e mennyi új karaktert kreáltál. Kíváncsi vagyok, működik-e :)

#112 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 10:31

Idézet: pig - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:04

Szerintem bármit meg lehet fogni egy kézzel is barbárnak, azaz lehet kettő ilyen a kezedben. Az azért elég ütős lenne :)

A másik érdekes ötlet. Nem tudom, figyelik-e mennyi új karaktert kreáltál. Kíváncsi vagyok, működik-e :)

Nemtom, de egy whirlwindezéshez használatos lándzsát hogyan foghat meg egy kézben? annál is inkább, mert nem tudni, hogy egy kézben mekkora a sebzése. szóval nekem csak ez a bajom, hogy némely fegyvernél látni az egykezes sebzést, de sztem amelyiknél nem, azt nem lhet egy kézben megfogni.

új karakterekhez sztem semmi közük. ha nem tetszik, letörlöm, indítok újat. Megvettem a játékot, sztem nem tilthatják meg, hogy annyi karaktert kreáljak, amennyit csak akarok. Más kérdés, hogy a progi egyszerre mennyit tud "észbentartani". Elképzelhető, hogy egyszerre csak 50 vagy száz karakter lehet benne, és addig nem enged újat, amíg azokból nem törölsz, de hogy egyszercsak szóljon a progi, hogy bocs, de túlvagy 5000 karaktergeneráláson, és ráfaragtál, hogy letörölted őket, mert most már nem indíthatsz új karit, azt nehezen tudom elképzeklni. ahhoz nagyon mocskos nyerészkedőknek kellene lenniük. ha meg így van, asszem nincs miért játszani:)

#113 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 10:38

ha láttok valahol egy vaakuum nevű karaktert, szóljatok rám, hogy próbáljuk ki :D

#114 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 19. 10:51

1. egy accounthoz 8 karakter tartozhat, accountot meg jó sokat csinálhatsz
2. a küldetésekben kapott tárgyak, pl. skillbook, csak egyszer vehetők fel az adott szinten(normal, night, hell), amior kezdő voltam(bocs :) ) akkor én is ilyen feltaláltam a spanyolviaszt ötletekkel jöttem itt :D
3. azért nem írja a képen látható kard egykezes ütését, mert amazonnal voltam bennt a partyban és ő csak kétkezesként forgathatja, ha barbárral lettem volna bennt akkor láthattam volna az egykezes ütést is.
4. a barbár kétkezes fegyverek közül csak a kardot képes egykézben is megfogni.

Szerkesztette: td 2005. 03. 19. 10:53 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#115 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:06

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:51

2. a küldetésekben kapott tárgyak, pl. skillbook, csak egyszer vehetők fel az adott szinten(normal, night, hell), amior kezdő voltam(bocs :) ) akkor én is ilyen feltaláltam a spanyolviaszt ötletekkel jöttem itt :D
3. azért nem írja a képen látható kard egykezes ütését, mert amazonnal voltam bennt a partyban és ő csak kétkezesként forgathatja, ha barbárral lettem volna bennt akkor láthattam volna az egykezes ütést is.
4. a barbár kétkezes fegyverek közül csak a kardot képes egykézben is megfogni.

Akkor mégiscsak megtaláltam a lóban a vízvezetéket :D

viszont ha amazon volt, akinek az a fegyver kétkezes, akkor hogy fogtál mellé pajzsot? :confused:

(a frenzy az egy fegyverrel is műxik, vagy csak kettővel?)

#116 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:09

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:51

1. egy accounthoz 8 karakter tartozhat, accountot meg jó sokat csinálhatsz

Ez a 8 karakter akkor is igaz, ha közben a nem tetsző karaktert letöröltem? a letörölt is beleszámít?
Én már néhányat letöröltem mert  :( vált be.

Szerkesztette: vaakuum 2005. 03. 19. 11:10 -kor

#117 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:16

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:06

Akkor mégiscsak megtaláltam a lóban a vízvezetéket :D

viszont ha amazon volt, akinek az a fegyver kétkezes, akkor hogy fogtál mellé pajzsot? :confused:

(a frenzy az egy fegyverrel is műxik, vagy csak kettővel?)

:D az nem én voltam, egy másik játékost néztem meg, a maphack progi tud ilyet.

Nem számolja a karikat, ha töröltél egyet, csinálhatsz helyette másikat.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#118 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:36

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 12:16

:D az nem én voltam, egy másik játékost néztem meg, a maphack progi tud ilyet.

továbbra sem értem, hogy a kétkezes fegyverhez hogyan fogott pajzsot.  :eek:

megnyugodtam, akkor nem kell új regisztrálást csinálnom :cool:

#119 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:46

Természetesen én kardra értettem, hogy bármilyet foghat egy kézben.

Szóval: td olyan karival volt bent, aki csak a kétkezes sebzést láthatt, mert csak úgy foghatja, de aki fogta az tudja egy kézben is, valszeg barbár volt (nem tudom, pala foghatja-e egy kézben?)

#120 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:48

Csak barbar foghat ketkezes fegyvert egy kezben, ezert tud meg egy pajzsot is fogni a masikban.

Athos

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.