HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#221 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 04. 15:03

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 14:07

Láttam itt fentebb/előrébb pár cheates itemet, nos megint, mint hárim oldallal ezelőtt csak akkor elnapoltam, kérném, hogy aki tud linket 1.10-es alatt működő item vagy karakter editorhoz, azt megköszönném egy virtuális KCS-val.

Azt hiszem fenntebb már volt, de akkor még egyszer... ;)
ATMA
A legújabb az 5.04e verzió, ez kell az 1.10patchez

#222 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:19

Ja... van még másik editor is, ha az ATMA nem nyerné el a tetszésed...
Zonefire Hero Editor (Itt a 0.80-at és a 0.82 patchet kell letölteni)

Viszont úgy emlékszem, hogy a Zonefire editorral buherált karaktert az ATMA már nem tudta megnyitni, fordítva viszont működik. Mindenesetre én a helyedben készítenék backup-ot a karakterekről, mielőtt belekotorsz a lelki világukba, mert olyan eset is előfordult, hogy többet nem lehetett használni a karaktert (valami "Bad dead bodie" hibaüzenetet kaptam).

#223 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:57

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 16:03

Azt hiszem fenntebb már volt, de akkor még egyszer... ;)
ATMA
A legújabb az 5.04e verzió, ez kell az 1.10patchez

No igen, az ATMA-t már feltettem és karakterek között tudtam itemet dobálni, de hogyan kell az itemet módosítani? Mert mint ha azt olvastam volna a honlapján, hogy nem lesz sosem editor, ez amolyan cuccolós progi két sp karakter között. Vagy lehet csítelni és itemet alkotni vele?
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#224 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 19:06

Az ATMA nem igazán item editor tényleg, a Zonefire viszont erre is képes, csak nem egészen egyértelmű nekem, hogy mit-hogyan kellene csinálni benne (még valami hex-editor jellegű szerkesztésre is lehetőség van...), ezért rontottam el néhányszor a karaktereket. Amit viszont meg tudtam csinálni vele: + socketek (maximális számú) akár unique cuccba is és etheral+indestructible tulajdonságot adni tárgyaknak. Ez már az én szememben is bőven csalásnak számít... :D

Az ATMA-t viszont csak arra használtam, hogy az mf sorcival talált dolgokat lementettem, aztán ha kelett valami karakternek, akkor csak egyszerűen beapplikáltam az inventoryjába. (Egy "My Items" mappába vannak mentve a cuccok, ennek a tartalma most 1968 tárgy  :) )

#225 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 05. 07:46

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 20:06

Az ATMA-t viszont csak arra használtam, hogy az mf sorcival talált dolgokat lementettem, aztán ha kelett valami karakternek, akkor csak egyszerűen beapplikáltam az inventoryjába. (Egy "My Items" mappába vannak mentve a cuccok, ennek a tartalma most 1968 tárgy  :) )

Na én ennél egyszerűbben oldottam meg, egyszerűen netről leszedtem szinte az összes uniq, set itemet meg  rúnákat, gemeket, charmokat. Van olyan charm(ami tuti cheat), hogy +90 dex, str, vita.

Ha kell Daihelyion, majd otthon össze zippelem az összes itemet aztán felteszem ftp-re...
Akad köztük olyan amit az atma nem eszik meg, de 90%-ban atmával importálható itemekről van szó.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#226 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 05. 08:12

Tegnap baalrunon egyik palán láttam egy Crown of Ages-et 2 lukast és benne volt 2 db BER(!!!!) :omg:
a damage reduced by x% miatt volt benne, nade azért ez már tulzás szvsz...
De ott a másik véglet is, hell baalrunon sok olyan emberke van akik rare meg magic cuccokban járkálnak, a leg pronyóbb egy barbár volt eddig akin +1 sorceress skilles amulett volt, kék szinü és mellette damage reduced by 7...

Ez utóbbiból indult ki a tegnapi cselekedetem:
Runoltam mefit, esett pár jó, de számomra haszontalan(értéktelen) cucc(rockstopper, gavel of pain, toothrow, gravenspine, aldur sisak, sanders kesztyü), mivel fullon voltam és kellett a hely ahelyett, hogy eladtam volna kovácsnál, nyitottam egy O free items gamét. Hát azt a tülekedést... 2 másodperc alatt full lett a game... és persze el is vittek mindent.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#227 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 08:19

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 8:46

Na én ennél egyszerűbben oldottam meg, egyszerűen netről leszedtem szinte az összes uniq, set itemet meg  rúnákat, gemeket, charmokat. Van olyan charm(ami tuti cheat), hogy +90 dex, str, vita.

Ha kell Daihelyion, majd otthon össze zippelem az összes itemet aztán felteszem ftp-re...
Akad köztük olyan amit az atma nem eszik meg, de 90%-ban atmával importálható itemekről van szó.

Ez jó lenne, de csak akkor ha nem nagyobb, mint 10 mega, mert sima 56k modemmel nyomom, így a méret nekem nagyon nem mindegy.
Előre is köszönöm.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#228 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 09:16

Én is szétnéztem, tele a net cheat itemekkel... (le is szedtem párat, megnézem otthon...)
És arra is rájöttem egy netes leírás alapján, hogy a kis charm-jaim hackelt cuccok, az 1.09-es pacsiból valahogy benne maradtak az 1.10-es ben, és míg 9ben csak B.neten lehetett találni, 1.10-esben már sp-be is. A neten Buggy Itemeknek nevezik az ilyet... :Đ
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#229 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 09:20

Télleg, nem tudtok esetleg olyan progit, amivel a saját itemeknek saját picture-t is lehet adni?
Meg hallottam olyanról is, amivel saját actot tudsz gyártani. Nem tud valaki konkrétabbat?

>>Egészség és Harmónia<<

#230 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 10:48

az éjjel egy baalrun közben nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és megreguláztam Baal bácsit.
Azóta a normálban indított játékokat nem látom, ha joinolni akarok, csak a nightmareket :mad:
lehet ezt vhogyan orvosolni? Természetesen a karakter megtartása mellett :)
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#231 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 05. 12:36

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 11:48

az éjjel egy baalrun közben nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és megreguláztam Baal bácsit.
Azóta a normálban indított játékokat nem látom, ha joinolni akarok, csak a nightmareket :mad:
lehet ezt vhogyan orvosolni? Természetesen a karakter megtartása mellett :)

Ilyenkor max. azt csinálhatod, hogy te inditasz pl.: baalrun001-es game-t normal fokozatut és majd abba joinolnak mások. Te már csak nightmare-es játékokat látsz join résznél.

Kép

#232 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 16:06

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 10:20

Télleg, nem tudtok esetleg olyan progit, amivel a saját itemeknek saját picture-t is lehet adni?
Meg hallottam olyanról is, amivel saját actot tudsz gyártani. Nem tud valaki konkrétabbat?

Gondolom a MOD-okra gondolsz, Diablo 2-höz is készült egy nagy rakás. Közös jellemzőjük, hogy csak single- és LAN multiplayerben működnek (Battle.net-en nem).
Mondjuk azt, hogy belefogjak egy saját mod készítésébe... ahhoz elég sok idő kellene, az eredmény meg kétséges.

#233 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 05. 16:35

Ez az atma progi működik a fury within mod-al is?
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#234 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 05. 19:17

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 9:19

Ez jó lenne, de csak akkor ha nem nagyobb, mint 10 mega, mert sima 56k modemmel nyomom, így a méret nekem nagyon nem mindegy.
Előre is köszönöm.

Itt van akkor a sok item atma-hoz:

Klikk! csak 70kb

Kép

#235 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 20:35

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 17:35

Ez az atma progi működik a fury within mod-al is?

Nem hiszem, hogy működne, nálam egy-két csítes holminál is kifeküdt, akkor mit kezdene olyan dolgokkal, amik nincsenek is benne a játékban.

#236 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 07:14

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 21:35

Nem hiszem, hogy működne, nálam egy-két csítes holminál is kifeküdt, akkor mit kezdene olyan dolgokkal, amik nincsenek is benne a játékban.

Akkor már értem, miért nem tetszett neki pár item, amit beraktam a karimnak... Azt írta ki indításkor a gém, hogy bad inventory file... Hogyaza! -mondtam magamban. s megpróbáltam saját nem túl csítes itemet gyártani, de ugyanez lett az eredmény...

>>Egészség és Harmónia<<

#237 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 14:24

Tegnap délután szakítva megszokásommal (na meg mert kivételesen jó volt a netkapcsolatom), kicsit Baalrunoztam a 91-es sorcimmal. Na nem sokat mentem, de megint megerősödött bennem, hogy érdekes emberek vannak.

1. "highbaal-xx" - Olyan játéknak kellene lennie, ahol javarészt 9x-es karakterek vannak, ennek ellenére mindig tömve vannak 7x-es karakterekkel, akik ráadásul csak álldogálnak a háttérben, vagy símán behalnak egy fallen ütésétől is... :spirit:

2. "enibaal-xx" - Ugyebár ilyenkor arra számít az ember, hogy valaki egy Enigmával elvállalja a telézést a trónig, ennek ellenére 3-ból 2-ben nem volt Enigmás karakter.

3. "itelebaal-xx" - Ez a legviccesebb, a legtöbb esetben egy nekró vagy druida nyitja, aztán mindenki csak les, hogy "who tele?"  :D

Mivel jól beöltöztem Tal szetbe, meg SoJ, meg ami kell, így minden runon én teléztem le, még BO-ra se vártam. Csak egyszer előzött meg egy pala (a kivételes enibaal játékban). Meghalni szerencsére nem sikerült, így fejlődtem is valamicskét, de annak, hogy baalrunokon érjem el a következő szintet, nem látom nagy értelmét, akkor már inkább mf-elek tovább.

#238 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 16:09

Volt egy olyan érzésem, de javítsatok ki, ha nem igaz, hogy jobban ad xp-t ha olyan tájakon jársz, ahol még nem voltál, azaz mész előre. Igaz ez? Mert akkor mindenképp érdemes minden pályát teljesen végigjárni, mielőtt tovább mennék, mert így kapom a legtöbb xp-t. Szóval nem érdemes rohanni.

Egyébként mikor érdemes átmenni hell szintre, meddig jobb még nm-n gyúrni egy kicsit? Mert feljebb azt írtátok, hogy ha egyszer teljesítem a nm-t, akkor már csak hell-s játékba kapcoslodhatok be.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#239 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 16:40

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 17:09

Volt egy olyan érzésem, de javítsatok ki, ha nem igaz, hogy jobban ad xp-t ha olyan tájakon jársz, ahol még nem voltál, azaz mész előre. Igaz ez? Mert akkor mindenképp érdemes minden pályát teljesen végigjárni, mielőtt tovább mennék, mert így kapom a legtöbb xp-t. Szóval nem érdemes rohanni.

Egyébként mikor érdemes átmenni hell szintre, meddig jobb még nm-n gyúrni egy kicsit? Mert feljebb azt írtátok, hogy ha egyszer teljesítem a nm-t, akkor már csak hell-s játékba kapcoslodhatok be.

Nemcsak a szörnyeknek, hanem a területeknek is van szintje, de szerintem a kapott xp csak a te és a szörny szintjétől függ. A területek szintje a dobható cuccokat befolyásolja.

Amiket érdemes vadásznod: unique/super unique szörnyek és minionjaik, kék (champion, posessed, ghostly, fanatic, berserker) szörnyek meg persze az act bossok, mert a legtöbb xp-t ezekért kapod (vezetőkért 3-5-szörös xp jár), de egyébként is ezek dobhatnak nagyobb valószínűséggel jó holmikat. A Baalrunoknak pont ez a célja, hiszen Baal pajtás mielőtt elmenekülne, kiköp öt csoportnyi lényt, mindegyiknél egy-egy super unique vezetővel.

Battle.net-en normálról nightmare szintre olyan 45-50 körül érdemes átmenni (mert már nemigen fejlődsz tovább), nightmare-ről hellre olyan 70 körül. Egyébként td már írta: ha teljesítesz egy szintet (mondjuk normálon megölöd vagy te, vagy egy csapattársad Baal-t), akkor ugyan nem látod többet a normál játékokat, de te tudsz kreálni, ill. ha tudod a game nevét, akkor be is tudsz lépni ezekbe.

#240 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 18:55

mivel eddig egyetlen karakterem létezik, és az paladin, gondoltam, kreálok egy újat. Ki is néztem megmnak az assasin macát. Mivel a csapdák nem az én műfajom, gondoltam más irányba kellene fejleszteni. azért a blade shield opció elgondolkodtatott, de eléggé rémesnek találom az alcsony sebzését. igaz, hogy mellette van +1/4 weapon damage, de tartok tőle, hogy bérgyilkos hölgyünknek az életben nem lesz olyan fegyvere, amivel a 2k sebzés értéket eléri, úgyhogy ez eléggé gyenge skillnek tűnik.
a shadow disciplinesből a burst of speed jó opciónak tűnne, hiszen hatására 20-as szinten +50% fölött van mind a mozgási, mind pedig a támadási sebesség bónusz, valamint a fade is hasznos lehetne a maga +64% resist all értékével és a reduce curse 82% értékkel, de az előzővel együtt nem működik. Használhatónak tűnik még a cloak of shadow is, hiszen defense bónusz +67%, enemy defense -72%.
Martial arts képességekből nekem a charge rendszerű rettenet nagyon nem jön be, hiszen ki tudja azt figyelni a monsterek sűrűjében, hogy az előző ütés talált-e, és lehet e elnyomni a charge bónuszát? ...
(A zealadinomat sokszor szintén nem látom, csak abból tudom, hogy még él, hogy megy a játék, és néha elfogynak körülötte :D ) ebből adódóan próbáltam a dragon tail és dragon flight opciót, de nem sebeznek nagyot. Nem is értem, miért rugdos olyankor a karakter, amikor a kezében fegyver van. De ez nem lenne gond, ha legalább a fegyver sebzését hozzáadná, de úgy látom, hogy nem kap bónuszt a fegyver után, csak a strength és a dexterity növelésével emelhető. ha mindkét stat 150-es értékű, úgy a dragon flight sebzés 470-620, ami nekem nagyon harmatgyengének tűnik. ráadásul ha nem ellenségre alkalmazzák, akkor nem is működik, tehát önmagában teleportálásra sem jó.
Szóval számomra relytély, hogy ez a karakter mire használható a csapdákon kívül.
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »