Elküldve: 2005. 08. 12. 09:48
Két dolog röviden:
1. Russian és router: igazad van, a Wan-oldali IP megváltozik(-hat, gyakran/random adja ugyanazt a szerver, ami addig volt, de lehet más is !!!), míg a Lan felé látszó router-láb pedig egy belső hálós IP cím (1.198.x.y.).
2. Mindenkihez: most először játszottam Bneten, és lennének kérdéseim: kb. 1-1.5 óránként Connection interrupted, és csá... Valamint, a játék olyan, mintha a single lenne lelassítva kb. 10-20%-kal, emellett a szörnyek néha egyhelyben kocognak, "teleportálnak", messziről ütnek, vagy én őket, meghalnak valahol, de a tárgy távolabb repül ki belőlük stb. Azt tudom, hogy ez a lag miatt van, de kérdem, ez normális, vagy nálam van gáz? Nem játszhatatlan, csak olyan furcsa a single folyékony grafikájához/működéséhez képest.
3. Ha nálam a hiba, lehet-e a router miatt? Ismert letöltéssegítő alkalmazásokban is mindig LowID-m van, hiába próbáltam SpecApp-ként ki/beengedni a routeren.
Üdv
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide