HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#3241 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 11. 21:22

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 22:04

Nna, eddig buszke voltam magamra, hogy milyen jol leszoktam a MH-rol, de most azt mondom, hogy menjen a jo qrva anyjaba a bnet es a blizzard szepen kezenfogva.
Egyszeruen nem tudok jatszani olyan lagos, es 10 percenkent kidob.
Matol minden letezo hacket beszerzek a megjelenes masodperceben es szarok a seggfejekre ha kilovik az accountom, veszek 100 peldany diablot az ebayen. :down:  :down:  :down:  :down:  :down:  :down:  :down:  :down:

Talán nincs helye az ilyen merő spekulációknak, de szándékkal építenék le a játékosállományt?  :confused:
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#3242 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 22:05

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 22:17

Közben erre fény derült, de kérdezz nyugodtan bármit, itt mindenki kezdő volt egyszer.  ;)
(Azért jól belerángattalak a közepébe, elmondhatod, hogy át vagy húzva Act4-be.  :D )

Igen! :) Köszi szépen! Majd elkezdem végigtolni a magam tempójában is, mert ez egy kicsit in medias res volt nekem... :D Azért majd a cuccok segítségével remélem egész hamar felkerülök én is... ;)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#3243 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 22:38

Jeeeez, ne idezgessetek be a hozzaszolasomat mert meg bekuszik erte egy figyelmeztetes :D  :D  :D

Egyebkent vegig ilyen szar volt ma egesz nap.

A cuccok viszont estek szepen, erre nem lehet panasz. :smoker:

#3244 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 22:54

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 20:22

Talán nincs helye az ilyen merő spekulációknak, de szándékkal építenék le a játékosállományt?  :confused:

Lol, azt azert nem hiszem :D
Inkabb valami Smith ugynok fele nyomozo progikat engedhettek ra a bnetre, hogy az osszes mocskos bunozot kiszurjek. Mikor vegre leertem Baalhoz volt is deja vu erzesem :D  Ki is nyirtam az oreget egy szempillantas alatt es huztam at nightmare-re azonnal.
Valami jo pancel kene mar csak, es oke leszek egy darabig. :cool:

#3245 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 23:35

hihetetlen.... megyek segiteni erre esik egy tarnhelm. bezzeg ha egyedul vagyok nekem nem esik... geeez... :P

#3246 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 00:21

Van egy cathan armour, claglaw kesztyű és egy bloodrise mace, ha kell vkinek, viheti.
Ja meg egy pár 10fcr gyűrű.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#3247 Felhasználó inaktív   Rent 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 06:54

Idézet: pig - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 1:21

Van egy cathan armour, claglaw kesztyű és egy bloodrise mace, ha kell vkinek, viheti.
Ja meg egy pár 10fcr gyűrű.

pofas cuccok... :D
Asus M2N-E AMD X2 4200+ Kingmax 2GB Galaxy 7900GS Super (600/1600) Samsung 400Gb (Sata2 16mb cache LG 4163b Thermaltake Tsunami BWA3000 Samsung 19" LCD 940n  Logitech MX518 Ultra Slim klaviatura

#3248 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 08:49

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 22:22

Beindultak a spekulációk. A két legnépszerűbb összeesküvés-elmélet:

1. A csesztetés célja az hogy ellehetetlenítség a D2 gurukat, hátha átszoknak páran a wow-ra, meg a leendő fizetős jóságokra.
2. Az ingyenes D2 pofátlanul sok helyet foglal a szervereken, próbálnak területet felszabadítani a wow-nak meg a leendő fizetős jóságoknak.

#3249 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 08:50

Idézet: td - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 11:40

Igen a router kap új ip-t, de a router fix ipnek látszik, vagyis neked fix az ip-d, így hiába bontod a kapcsolatot, nem segít rd-n. Tudom mert Nevermore-nak is van routere és olyankor mindig szív szegény.

Üdv: Dan

Uccso OFF

Nálam is router van és simán megy a dolog, mármint ha megszakitom a modem kapcs. akkor új IP-t kapok. A barátodnál akkor valami más probléma lehet. A routernek tényleg van fix ip-je általában 192.168.0.1, vagy 192.168.1.1 de ez teljesen más mint amit kintről kap. Gondolj bele ha fix ip-s lenne kifele akkor a szolgáltatódnak mindig azt az IP-t kellene adni ami a Routerben van. Ha rosszul gondolom akkor bocsi.
És SORRY az offért. befejeztem  :D
   O
(o)(o)
  (y)

#3250 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 12. 09:37

http://www.gamestar....k.php?sid=17674

Bocs, ha már volt :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#3251 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 09:43

Idézet: Rent - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 7:54

pofas cuccok... :D

Mééé? Kezdő kariknak nem rosszak. :)

#3252 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 09:48

Két dolog röviden:

1. Russian és router: igazad van, a Wan-oldali IP megváltozik(-hat, gyakran/random adja ugyanazt a szerver, ami addig volt, de lehet más is !!!), míg a Lan felé látszó router-láb pedig egy belső hálós IP cím (1.198.x.y.).

2. Mindenkihez: most először játszottam Bneten, és lennének kérdéseim: kb. 1-1.5 óránként Connection interrupted, és csá... Valamint, a játék olyan, mintha a single lenne lelassítva kb. 10-20%-kal, emellett a szörnyek néha egyhelyben kocognak, "teleportálnak", messziről ütnek, vagy én őket, meghalnak valahol, de a tárgy távolabb repül ki belőlük stb. Azt tudom, hogy ez a lag miatt van, de kérdem, ez normális, vagy nálam van gáz? Nem játszhatatlan, csak olyan furcsa a single folyékony grafikájához/működéséhez képest.

3. Ha nálam a hiba, lehet-e a router miatt? Ismert letöltéssegítő alkalmazásokban is mindig LowID-m van, hiába próbáltam SpecApp-ként ki/beengedni a routeren.

Üdv
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#3253 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 09:58

Sajnos ez nálam is így van :( Bár az még eszembe se jutott, hogy ez a routerem miatt lehet... :think:

Ha már itt tartunk, ki milyen sávszélesség mellett játszik és mennyire jelentkezik a fenti dolog?

#3254 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 09:58

Idézet

Valamint, a játék olyan, mintha a single lenne lelassítva kb. 10-20%-kal, emellett a szörnyek néha egyhelyben kocognak, "teleportálnak", messziről ütnek, vagy én őket, meghalnak valahol, de a tárgy távolabb repül ki belőlük stb. Azt tudom, hogy ez a lag miatt van, de kérdem, ez normális, vagy nálam van gáz? Nem játszhatatlan, csak olyan furcsa a single folyékony grafikájához/működéséhez képest.

nálam single-ben is szoktak ilyet csinálni, szal nem tudom
yooccoo#2929

#3255 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 10:54

lag.
- ne tolts le amig jatszol. (csak a biztonsag kedveert irom le, nyilvan nem toltesz kozben :p )
- masik, hogy szerintem valami bug miatt neha megzavarodhat a jatek tcp kapcsolata ha taskot valtasz es bongeszel majd vissza valtasz dio-ra vagy valami hasonlo.
Elofordult mar nalam is, hogy connection interrupted-et kaptam egy task ide-oda valtas utan.
- harmadik: egyszer mutattak nekem valami flash-es oldalt amig dioztam, amit be is toltottem a browserbe, majd gondoltam kesobb jobban ranezek de addig diozok. Na, amig a flashes oldal ott volt a browserben addig az egesz jatek olyan volt, mintha diavetitesen vennek reszt.

Szerkesztette: shoushin 2005. 08. 12. 11:03 -kor

#3256 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:11

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 10:48

2. Mindenkihez: most először játszottam Bneten, és lennének kérdéseim: kb. 1-1.5 óránként Connection interrupted, és csá... Valamint, a játék olyan, mintha a single lenne lelassítva kb. 10-20%-kal, emellett a szörnyek néha egyhelyben kocognak, "teleportálnak

"gaming experience may change during online play..."

Egyébként új játéknál még a városban kipróbálható hogy az illető szerver éppen mennyire lagos. 1szerűen csak oda kell menni a kovácshoz és neki bedobni néhány apróságot. Ha már az lassú akkor jobb ha egyből újat kreál a gamer. Jó eséllyel másik szerverre tesz ami kevésbé terhelt.

#3257 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:19

Még 1-2 okosság: ha érezhetően lagos a játék, akkor nigtmare-hell fokozaton inkább ne folytasd tovább, mert simán kinyírhatnak egy lag alatt és kemény xp levonást kapsz - teljesen ártatlanul.

A másik amit sokan saját kárukon tanulnak meg: ha van vmi igazán jó drop, azonnal save&exit hogy elmentse a cuccot. Könnyen lehet hogy fél perccel azután hogy felvetted a holmit bejön egy connection interrupted, és mikor visszalépsz hűlt helyét látod. Nem kicsit bosszantó az ilyen.

#3258 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:21

Ugyan még kis csíra a karakterem, de mindkét interruptnál volt a földön egy-egy magic tárgy, ugyan valszeg fost nem érnek, de egy kezdő karinak az is jó pénz lehet(ett volna).
Azok szépen elszálltak a nagy semmibe.

Szerkesztette: Kraken 2005. 08. 12. 13:21 -kor

We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#3259 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:23

Pedig talán nem kellene ennyire lagzania (persze a szerver miatt lehet), azért egy sokéves játéknak legyen elég 512/128, mégha manapság már nem valami nagy sávszél.

#3260 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:24

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 13:19

A másik amit sokan saját kárukon tanulnak meg: ha van vmi igazán jó drop, azonnal save&exit hogy elmentse a cuccot. Könnyen lehet hogy fél perccel azután hogy felvetted a holmit bejön egy connection interrupted, és mikor visszalépsz hűlt helyét látod. Nem kicsit bosszantó az ilyen.

ennel egyszerubb megoldas leledzik.
menj ki a varosbol majd gyere vissza. en waypoint-ot szoktam hasznalni, altalaban kozelebb van. ilyenkor is tortenik tudtommal mentes.
A masik resze, hogy igazan jo cumokat nem szabad ledobni a foldre cuccolaskor, mert ha a game elszall idokozben akkor cumi vala. pl oculus, ist, stb.

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.