HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#341 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 14. 17:44

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 18:26

Ok, majd egyszer megnézem :)
Egyébként ha nyomva tartod az egérgombot, akkor mikor vesz le és mennyit a manádból? Mennyi manalopásod van, hogy tudod szopnzorálni a folyamatos ww-t?
És alacosny szinten hogy boldogultál, amikor még sz*r a ww? Vagy gyorsan feltápoltattad a karid? Igazából ha már az elején tudsz más karatertől jó cuccot adni neki, akkor gyorsan halad és hamar magas szintű és ütős lesz a skill, de enélkül elég nehézkes. Vagy tartogatod a skillpontokat és nem lesz semmi erősebb skilled jóideig, vagy elpazarolsz sok pontot alacsony szinten. Mire eljutsz ütős ww-ig (ami min. lvl37-38), addig mit használsz?
Meg csináltad a guid-t a polearmos barbnak?

Hú, ennyi kérdést! :)

A ww-hez elengedhetetlen a manalopás, nekem kb 11% van az már elégséges.
Tulajdonképpen, ha már a ww elejétől van manalopásod, akkor onnantól kezdve frankón tudod használni.
Jó cuccokat venni is lehet, pl alacsony szintre(20-as szintig) nem volt egy jó polearmom se, így a sorcimmal vettem neki kovácsnál poleaxe-ot és átcuccoltam.
Ja, hogy van igény a guide-ra? :D Akkor megcsinálom, majd beírom ide a topikba. Ebben leírom az optimális cuccokat alacsony/közép/magas szintü karakterhez, a skill és stat elosztást is leírom, mire érdemes elöször és miért.

Üd: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#342 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 17:50

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 18:44

Tulajdonképpen, ha már a ww elejétől van manalopásod, akkor onnantól kezdve frankón tudod használni.
Jó cuccokat venni is lehet, pl alacsony szintre(20-as szintig) nem volt egy jó polearmom se, így a sorcimmal vettem neki kovácsnál poleaxe-ot és átcuccoltam.
Ja, hogy van igény a guide-ra? :D Akkor megcsinálom, majd beírom ide a topikba. Ebben leírom az optimális cuccokat alacsony/közép/magas szintü karakterhez, a skill és stat elosztást is leírom, mire érdemes elöször és miért.

Kösz :)
Nekem mindíg ezer kérdésem van :) Szívom magamba az infot!

Amikor felupgrade-elek egy unique cuccot, akkor a viseléshez szükséges szint is emelkedik? Mert ha nem, akkor jó módszer lehet, hogy normál uniquet felupgradelni ütősebbre egy magasabb karakterrel és a kezdő kari is meg tudja fogni.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#343 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 17:57

WW-zni akkor tudsz igazán jól, hogy megy a háromszögezés... azaz nem harcolsz 25 lénnyel egyszerre hanem mondjuk 3-4-et ütsz ww-vel nem a csoport közepén átdarálva, hanem körülöttük 3szögeket leírva nyomni... érezhető a különbség.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#344 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 18:56

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 18:50

[...]
Amikor felupgrade-elek egy unique cuccot, akkor a viseléshez szükséges szint is emelkedik? Mert ha nem, akkor jó módszer lehet, hogy normál uniquet felupgradelni ütősebbre egy magasabb karakterrel és a kezdő kari is meg tudja fogni.

Ki kell ábrándítsalak, természetesen növekszik a szint- és stat követelménye is az upgradelt tárgyaknak.  :)

#345 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 20:43

Idézet: palpatine - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 13:21

Aikre hat azoket nem, emlekeim szerint. De ez nem is nagy gond, mert a cleansing vagy a meditation aurat hasznalva kapod a healing aurat is (pluszban gyogyitasz a healing aura szintjetol fuggoen), szoval ezeket erdemes hasznalni nem a healinget. (Es ezeknel meg a manad sem fogy. Ki erti ebben a logikat?  :eek: :D  )

Köszi! :) Én biztos nem értem a logikát :Đ.

#346 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 07:56

Ha egy fegyver ad pl. 10 cold damage-t, az alkalmazott támadás pedig pl. +100% damage-t, akkor a cold sebzés valójában 20 lesz?  :think:

Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 15. 07:56 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#347 Felhasználó inaktív   TomAce 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 07:59

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 17:44

A guide-t en is varom, szal dogozz csak szorgalmasan :D

Vki a runakrol, mire jok, hogyan kell hasznalni oket?
Magikus targyak socketede teveserol tud kezdo szinten nyilatkozni?

#348 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:06

Idézet: TomAce - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 8:59

A guide-t en is varom, szal dogozz csak szorgalmasan :D

Vki a runakrol, mire jok, hogyan kell hasznalni oket?
Magikus targyak socketede teveserol tud kezdo szinten nyilatkozni?

Egyszerűen a socketed tárgyakba lehet betenni és kapja azt, ami a rune ad.
De elsősorban mindenki a rune words-ket használja, amikor adott rune-kat adott sorrendben adott típusú és socket-számú tárgyakba kell tenni és egy speckó unique tárgy lesz belőle.
Fontos a tárgy, socketszám, és a rune-k sorrendje!!!
Bővebben rune words

#349 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:10

Üdv.

A rúnák ugyanolyanok mint a gemek, csak rúnák :)
Tehát beleteszed egy cuccba, akkor megkapja azt a tulajdonságot, amit a rúna bír adni neki.
Viszont ha több (2+) rúnát a (!)megfelelő sorrendben teszel egy normal socketes (szürke) tárgyba, akkor a rúnák bónuszai mellett kap más tulajdonságokat is a tárgy, ezt hívjuk rúnaszónak.

Ez magic/set/rare/unique cuccokkal nem megy.
Itt vannak a rúnaszók: katt.

A magic tárgyak socketelését meg lehet oldani az 5-dik fejezetben, vagy mintha lenne rá cube recept.

#350 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:11

fene, megelőztek  :)

#351 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:21

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 19:56

Ki kell ábrándítsalak, természetesen növekszik a szint- és stat követelménye is az upgradelt tárgyaknak.  :)

Kár, bár teljesen logikus.

Szerintem sokszor jobb egy felupgredelt tárgy, mint az alapból magasabbak és sokkal könnyebb megtalálni őket. Persze rune-kat kell szerezni az upgrade-hoz.
Azért így már nem rossz a Duriel-em, amíg nem lesz ik armour, igaz majdnem minden cuccom elment a rune-kra.
Azért nem semmit volt, hogy tradelek egy sráccal, csak ketten voltnuk bent. Kb fél percre ledobtam egy kardot, mert kellett a hely. Erre bejött egy barb és felvette. Kérdeztem udvariasan, hogy ő vette-e fel, mert az nekem kell. Erre letagadta. Nem is volt más a játékban!!! Felszólítottam, hogy adja vissza, erre kilépett!  :grrr:  :grrr:
Ilyenkor sajnálom, hogy neten játszok és nem személyesen  :box2:  :help:  :doom:  :burr:

#352 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:43

ezért mocsokság az a kis láda.... :reklamacio:
Szerintem nyugodtan odaállíthatnának hűsünknek egy ponyvás lovaskocsit/szekeret, amiben van vagy 10 oldalnyi tárolási felület, mint a kovácsnál vagy a banyánál (esetleg a felületek lehetnének azoknál is nagyobbak). Esetleg kaphatna egy saját házat/sátrat, ahol rengeteg cuccot tárolhatna mondjuk az előzőhöz hasonlatosan. Hiszen egy hősnek is kell aludni vhol. ha meg a falubeliek megbecsülik, merthogy éppen a világ megmentésén fáradozik :D , akkor biztosan még vigyáznának is a sátrára/ szekerére.
Szerintem ez nagyban lecsökkentené a fölöslegesen kreált karakterek számát, mert nem kellene ahhoz vagy 10 karaktert összehozni mindenkinek, hogy rendesen tudjon gyűjtögetni + bizniszelni. Nem lenne szükség mindenféle kilépek, belépek kreálok otthagyok stb kerülőkre sem. Sztem ez nagyon nagyon kellene, így meg pláne, hogy ennyire nagy a hangsúlya a tárgytalálás és csereberebizniszek. És akkor valszeg az ilyen helyhiány miatt letettem aztán ellopták esetek sem lennének. Sajna a játékos valós/hétköznapi jelleme szinte minden esetben begyűrűzik a játszott karakterek viselkedésébe is.

A korábbi kérdésemre vki pls... :respect:

#353 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:52

Asszem a skillek csak a fegyver alap sebzésére vontakoznak...

#354 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:00

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 9:43

ezért mocsokság az a kis láda.... :reklamacio:
Szerintem nyugodtan odaállíthatnának hűsünknek egy ponyvás lovaskocsit/szekeret, amiben van vagy 10 oldalnyi tárolási felület, mint a kovácsnál vagy a banyánál (esetleg a felületek lehetnének azoknál is nagyobbak). Esetleg kaphatna egy saját házat/sátrat, ahol rengeteg cuccot tárolhatna mondjuk az előzőhöz hasonlatosan. Hiszen egy hősnek is kell aludni vhol. ha meg a falubeliek megbecsülik, merthogy éppen a világ megmentésén fáradozik :D , akkor biztosan még vigyáznának is a sátrára/ szekerére.
Szerintem ez nagyban lecsökkentené a fölöslegesen kreált karakterek számát, mert nem kellene ahhoz vagy 10 karaktert összehozni mindenkinek, hogy rendesen tudjon gyűjtögetni + bizniszelni. Nem lenne szükség mindenféle kilépek, belépek kreálok otthagyok stb kerülőkre sem. Sztem ez nagyon nagyon kellene, így meg pláne, hogy ennyire nagy a hangsúlya a tárgytalálás és csereberebizniszek. És akkor valszeg az ilyen helyhiány miatt letettem aztán ellopták esetek sem lennének. Sajna a játékos valós/hétköznapi jelleme szinte minden esetben begyűrűzik a játszott karakterek viselkedésébe is.

A korábbi kérdésemre vki pls... :respect:

Ez a saját sátor, vagy ház ötlet tetszik :D :D :D
Mondjuk szerintem azt is hamar teleraknánk és ugyanott lennénk. De azért ennél igazán lehetne nagyobb.

A kérdésedre nem tudom a választ, de a logika szerint igen. Hiszen a karakter lapon az element sebzést is hozzáadja a damage-hez, a skilles sebzést meg azt növeli (azért ezt számold ki), tehát szerintem növeli azt is. Logikátlan lenne, ha az element sebzést fizikaival növelné.
Szerintem.

#355 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:01

Idézet: tomks - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 9:52

Asszem a skillek csak a fegyver alap sebzésére vontakoznak...

Na jó, lehet hogy így van, ki kell számolni.

#356 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:13

A skillhez ha az van írva hogy pl. +100% damage, az fizikai támadást jelent, vagyis a fegyver fizikai damage-t növeli, a fegyveren lévő +elementális damage-t viszont nem.
Ha a skillhez oda van írva +100% magic damage(pl. berserk), akkor ennyivel növeli a fegyver damage-át, de nem fizikai támadásként hanem magic támadásként.

Remélem érthetően fogalmaztam.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#357 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:28

akkor viszont hiányolok olyan bónuszt, amely a fegyver alap fizikai/magic sebzésarányát megtartva arányosan növelne.
A kiszámolással nekem az a bajom, hogy sp-ben az általam használt editornál rengeteg helyen ellentmondást tapasztaltam a karakterlap által írt, és az általam várt érték között, így nekem ezek értelmezése kudarcba fulladt. sok esetben egy egyszerű fegyvert használva és egy ugyanakkora sebzésűt, ami ad vmi magic damage-t, nem jött ki számszerűen a különbség. bekavar ráadásul az is, hogy az erő növelésével a sebzés is növekszik valamicskét. Azért kérdezném, mert pl a crusader kifejlesztett charge esetén +1300 körüli damage bónuszt ad (knockback használatával meg egészen jópofa, amint villámgyorsan végigdöngöli az ellent a képernyőn- pszichikai hatás über  :D ), ami azért szép, de csak fizikai sebzés, amire meg van egy csomó immunis monszta. Lehet, hogy egy tápos fagyasztó aurával viszont jó lenne? Sajna tudás fája alatt ez 2.9-es, így nem látom a synergiket...amiket viszont csak a védelem rovására lehetne fejleszteni... bár egy jó charge gyakorlatilag menekülésre is tökéletes lehet, ha maradt elég mana, illetve ha nem kerítik be, a knockback miatt meg a támadott fél nemigen fog melee-ben visszaütni.

Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 15. 09:33 -kor

#358 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:37

A Vengeance + Conviction párosítás is foglalkoztat, elvileg tökéletes fizikai immunisok ellen, de használható-e magic immunok, illetve főszörnyek (dio, baal,  baal bérencei ...) ellen??

#359 Felhasználó inaktív   TomAce 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:39

Kosz a runaszavas valszokat.
Meg egy kerdes ezzel kapcsolatban, ha egy targyat runa szavakkal upgradelek, akkor az alaptulajdonsagok megmaradnak?

Damage, Def, stb?

#360 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:53

Idézet: TomAce - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 10:39

Kosz a runaszavas valszokat.
Meg egy kerdes ezzel kapcsolatban, ha egy targyat runa szavakkal upgradelek, akkor az alaptulajdonsagok megmaradnak?

Damage, Def, stb?

Nem egészen értem a kérdést  :think:
Tehát fogsz egy csupasz (tehát NEM magic, rare, stb) tárgyat. Annak a tulajdonságait veszi alapul és adja hozzá rune word plusz tulajdonságait. Azaz érdemes minél jobb, ethernal elite, cuccból csinálni őket.

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.