HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#401 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 20. 16:33

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 20:23

[...]
Meg azt is, hogy mien jo kis unique cuccokat ismersz a necro-nak, mert nekem a fury within nevezetű mod van fennt és ott könnyen megcsinálom ezeket a cuccokat a kulcsok segítségével!

Trang-Oul's Avatar
Elite unique wands
Exceptional unique wands
Unique necro Shrunken Heads

#402 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 16:40

Felmentem délután b.netre, és alig léptem be a játékba, máris kiírta, hogy 1905 SoJ-t adtak el... Na mondom, ez már elég nagy szám, hátha lesz olyan kedves ÜberDiablo bácsi, és meglátogat. Emiatt több mint 2 órát dekkoltam a játékban, kiírtottam minden act bosst, ráadásul Act1-et is majdnem teljesen. Mondanom se kell, hogy ezután már nem volt SoJ eladás, úgyhogy meguntam, és leléptem... :(

#403 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 19:32

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 17:40

Felmentem délután b.netre, és alig léptem be a játékba, máris kiírta, hogy 1905 SoJ-t adtak el... Na mondom, ez már elég nagy szám, hátha lesz olyan kedves ÜberDiablo bácsi, és meglátogat. Emiatt több mint 2 órát dekkoltam a játékban, kiírtottam minden act bosst, ráadásul Act1-et is majdnem teljesen. Mondanom se kell, hogy ezután már nem volt SoJ eladás, úgyhogy meguntam, és leléptem... :(

Miért, mi a kapcsolat Über Diablo és a SoJ eladás között?

Egyébként mikor jelenhet meg és hol Über Diablo? Gondolom csak azután, ha már végignyomtad hellen is, ugye?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#404 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 19:50

>>Über Diablo<<
Kép

#405 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 20:08

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 20:50

Kösz, ezt már elolvastam előtte, de egyik kérdésemre se kaptam választ belőle:

Mi a kapcsolat Über Diablo megjelenésének a valószínűsége és a SoJ eladások darabszáma között?

Összefuthatok-e vele Bood Moor-n, főleg, ha még csak most kezdtem hellen?

Vagy ezekre nincs válasz?

#406 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 20:20

Nos, volt már róla szó (valószínűleg a topik első részében), és annak idején voltak nagy Annihilus vadászatok...

Ha egy bizonyos IP címen kreált játékokban a Stone of Jordan-ok eladása elér egy bizonyos számot, akkor elkezd számolni a program (ekkor jön egy olyan aranyszínű üzenet, hogy "xx Stone of Jordan sold to merchants"). Ha ez elér egy elég nagy számot (gőzöm sincs mennyit, mint láttad nálam 1900 körüli volt), akkor jön a következő üzenet: "Diablo walks the earth". Ekkor jön a neheze, mert az a super uniqe szörny, vagy act boss, amelyikhez legközelebb odaérsz, átváltozik a fenntebb említett Über Diablo-vá, ami elég kemény ellenfél, de megéri kicsit elszenvedni vele, mert Annihilussal jutalmaz meg halálakor.

Vagyis azt, hogy hol jelenik meg, azt te tudod szabályozni (én varázslónővel Bishibop-ot ajánlanám, mert nagy nyílt területen könnyen lehet telézgetni, közelharcosok meg valami zártabb helyet szoktak keresni), és azt hiszem nem kell komplettnek lennie a hell nehézségi fokozatnak, hogy megjelenhessen.

#407 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 21. 06:16

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 21:20

Nos, volt már róla szó (valószínűleg a topik első részében), és annak idején voltak nagy Annihilus vadászatok...

Most is lehetnének ;) Én benne volnék, meg szerintem Laca is.

Amikor egy gameban kiírja, hogy várhatóan megjelenik über dio, onnan kilépve és másik karival joinolva is meg fog jelenni? Pl. a sorcimnál írná ki, de pl. az IK baba-val jobb esélyeim lennének lecsapni ezért inkább azzal mennék be.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#408 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 07:03

Na ez nem tudtam. És meddig tart ez az állapot? Minden akkor nyitott játékra? Vagy lehet még utána is nyitni, esetleg többet is?

Bár valszeg nekem túl nagy falat lenne :(

#409 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 21. 07:13

Itt van egy uber dio leiras az irasok/cikkek menu alatt:

Kara oldala

Ajánlom figyelmedbe a Tippek a gyors meggazdagodáshoz cikket is.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#410 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 21. 10:46

Köszi SuMMeR az info-t :respect:
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#411 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 11:05

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 8:13

Itt van egy uber dio leiras az irasok/cikkek menu alatt:

Kara oldala

Ajánlom figyelmedbe a Tippek a gyors meggazdagodáshoz cikket is.

Kösz, jó kis oldal :)
Mit jelent: klón nem fog megjelenni abban a játékban ahol akár egyetlen pecsét is fel van nyitva normal diablonal.

Mi a D2AutoIt program?

De mivel elég macerás és valszeg hurka is vagyok Über Diablohoz, nem hiszem, hogy keresgetni fogok. Majd ha megnövök :) Persze a charm jól jönne :D :D :D

#412 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 21. 12:08

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 12:05

Kösz, jó kis oldal :)
Mit jelent: klón nem fog megjelenni abban a játékban ahol akár egyetlen pecsét is fel van nyitva normal diablonal.

Azok a pecsétek(seal-ok), amiket actIV-ben a Chaos Sanctuary-ban kinyitsz és megjelenik a pentagram közepén dió bácsi.

Kép

#413 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 21. 12:26

Hello! Ezt az arm of king leoric tomb wandot nem lehet még valamivel spécizni? Plédául valamilyen runakomboval?
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#414 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 12:36

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 11:26

Hello! Ezt az arm of king leoric tomb wandot nem lehet még valamivel spécizni? Plédául valamilyen runakomboval?

Kiluggaszthatod act5-ben a kovacsnal de nem tudom mit lenne erdemes beletenni (1 socket, runaszavak csak sima targyakban mukodnek stb.). Talan ha lenne vilagito runa lehetne zseblampat csinalni belole ;) (nem megsertodni csak poen volt ;) )

Athos

#415 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 12:48

2* ment el valamiert....

Athos

Szerkesztette: Athos 2005. 04. 21. 12:49 -kor

#416 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 13:05

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 7:16

Most is lehetnének ;) Én benne volnék, meg szerintem Laca is.

Amikor egy gameban kiírja, hogy várhatóan megjelenik über dio, onnan kilépve és másik karival joinolva is meg fog jelenni? Pl. a sorcimnál írná ki, de pl. az IK baba-val jobb esélyeim lennének lecsapni ezért inkább azzal mennék be.

Ik baba-t nemajánlom.Egyszer Amaval(bowazon) haverom próbállta lenyomni Über papát és nagyon nehezen ment.Meghalt vagy ezerszer igaz,nemvolt baj mert 99-volt de akkoris.kb:40percig tartot.. közbe 1000-szer meghalt... De megérte a vessződést,mert majdnem Perfekt annit kapott érte...

Énmeg palaval nyomtam és 5 percse volt(EGYEDÜL).Hamma palával.Ama,baba, stb.. azért nemjó mert fizikai sebzésük van és mint tudjuk über papa nemtom mennyi asszem 20%-ban immunis a fizikai sebzésre és baxott gyorsan regenerálódik közben meg ő is üt.Azé jó egy hamma pala(shako,mara vagy seraph,enigma,tearhaunc-csuka,asszem így kell írni,egy bk+egy soj vagy ha lehet 2 bk élet regen.miatt.kesztyü lehet magefist... ezzel tuti lenyomod ja és legalább86-os legyen a pala. és ez non-laddeorn volt.de már nem jáccom non-ladderen mert valami ge*i száju kö**ög ellopta az accom és megis változtatta a jelszót a kis lúzer.eg ytuti nem Raziel ő nem olyan szánalmas hogy pass-t változtasson.

Szerkesztette: Chrystopher 2005. 04. 21. 13:09 -kor

Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#417 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 13:11

Idézet: Athos - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 13:36

Kiluggaszthatod act5-ben a kovacsnal de nem tudom mit lenne erdemes beletenni (1 socket, runaszavak csak sima targyakban mukodnek stb.). Talan ha lenne vilagito runa lehetne zseblampat csinalni belole ;) (nem megsertodni csak poen volt ;) )

Athos

lolz.jahh mikor megyünk baalhoz elfujjúk a fáklyákat és jól belevilágítunk vele baal szemébe hadvakuljon meg,de jóól.  :D  :D  :cool:  :p
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#418 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 21. 13:18

Über dio miatt mán csak nem csinálok karit :D

Akkor jó lesz a 90-es(ma már remélem 91-es) fire&cold sorcim is, lestaticozom az életének a felét, azt csak megmurdel egy idő után :)

Ezzel az egész überdióval cask az a gondom(nyílván ezzel nem vagyok egyedül), hogy elég bonyi rá vadászni, nincs valami tuti recepted?

A haveromnak az acc-ját "csak" kifosztották, de ez az acc lenyúlás ez döbbenet. :eek:

Kép

#419 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 14:25

Idézet: Chrystopher - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 14:05

Ik baba-t nemajánlom.Egyszer Amaval(bowazon) haverom próbállta lenyomni Über papát és nagyon nehezen ment.Meghalt vagy ezerszer igaz,nemvolt baj mert 99-volt de akkoris.kb:40percig tartot.. közbe 1000-szer meghalt... De megérte a vessződést,mert majdnem Perfekt annit kapott érte...

Énmeg palaval nyomtam és 5 percse volt(EGYEDÜL).Hamma palával.Ama,baba, stb.. azért nemjó mert fizikai sebzésük van és mint tudjuk über papa nemtom mennyi asszem 20%-ban immunis a fizikai sebzésre és baxott gyorsan regenerálódik közben meg ő is üt.Azé jó egy hamma pala(shako,mara vagy seraph,enigma,tearhaunc-csuka,asszem így kell írni,egy bk+egy soj vagy ha lehet 2 bk élet regen.miatt.kesztyü lehet magefist... ezzel tuti lenyomod ja és legalább86-os legyen a pala. és ez non-laddeorn volt.de már nem jáccom non-ladderen mert valami ge*i száju kö**ög ellopta az accom és megis változtatta a jelszót a kis lúzer.eg ytuti nem Raziel ő nem olyan szánalmas hogy pass-t változtasson.

Bnet szerint Über papa 95% res minden elementre, damage és magic res 50-50. Nem tudom, hogy a physical damage res mennyi, a többi se túl jó.
Egyébként nem lehet ilyenkor behívni a többieket segíteni? Persze, ha vannak olyanok, akik özentlenül segítenek (és nem lenyúlják a leeső cuccot). Vagy osztozni vhogy.

Hogy lehet lelopni az acc-ot???

#420 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 15:57

Az Annihilus szerzés nem egyszerű dolog, nekem például még nem jött össze (bár annyira nem is erőltetem meg magam...).

Van valami segédprogram, ami a szükséges IP címen kreálgat játékot, míg meg nem jelenik ÜberDio, aztán csak le kell verni. Az szokott a baj lenni, hogy több IP cím is aktív szokott lenni SoJ eladás ügyében, de egy részükön soha nem jelenik meg, behalnak egy idő után.

Ha hell játékban vagy éppen, és látod, hogy SoJ eladás van, akkor a legegyszerűbb bennmaradni a játékban. Erre van egy nagyon egyszerű kis program, ami ide-oda sétáltatgatja a karaktert (érdemes olyan helyen elindítani, ahol nem tud kivánszorogni szörnyek közé, pl. Harrogath), aztán otthagyni akár egy napra is. Ha szerencséd van, és aktív marad az IP cím, akkor előbb-utóbb csak előjön odujából a Dio bácsi.

ÜberDio leverése mondjuk nem biztos, hogy egyszerű, mindenestre olyan fegyvert kell a csicsónak adni, ami meggátolja a szörnyek gyógyulását (ilyenkor jó a két Amn rúnás Bonehew: Prevent monster heal tulajdonsága van), és nem árt adagolni a rejuv potionokat neki harc közben. Sorcival a stratégiám az lenne, hogy lestaticolnám felére az életét, aztán hátrálva-telézve adagolnám neki az áldást, miközben megengedném a csicsónak, hogy néha megcsapja a gyógyulást elkerülendő. Valószínűleg nem lenne egyszerű (az elementál ellenállásai 95%-osak  :eek: ), de csak idő kérdése. Persze én egyből egy Lower Resist-el indítanék, így már nem is olyan nagyon vészes az a resist kérdés (+2 LR wandom -37%-ost tud).

Legkönyebben egy hammerpala veri le, mert a magic ellenállása a leggyengébb, de egy brutál sebzésű IK barbárnak se lenne szerintem olyan nagy gond. Amire vigyázni kell, hogy lehetőleg maxos lightning ellenállásunk legyen (meg a csicsónak is), és a "phisical damage reduced" is jól tud jönni, főként csicsóra.

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.