Az Annihilus szerzés nem egyszerű dolog, nekem például még nem jött össze (bár annyira nem is erőltetem meg magam...).
Van valami segédprogram, ami a szükséges IP címen kreálgat játékot, míg meg nem jelenik ÜberDio, aztán csak le kell verni. Az szokott a baj lenni, hogy több IP cím is aktív szokott lenni SoJ eladás ügyében, de egy részükön soha nem jelenik meg, behalnak egy idő után.
Ha hell játékban vagy éppen, és látod, hogy SoJ eladás van, akkor a legegyszerűbb bennmaradni a játékban. Erre van egy nagyon egyszerű kis program, ami ide-oda sétáltatgatja a karaktert (érdemes olyan helyen elindítani, ahol nem tud kivánszorogni szörnyek közé, pl. Harrogath), aztán otthagyni akár egy napra is. Ha szerencséd van, és aktív marad az IP cím, akkor előbb-utóbb csak előjön odujából a Dio bácsi.
ÜberDio leverése mondjuk nem biztos, hogy egyszerű, mindenestre olyan fegyvert kell a csicsónak adni, ami meggátolja a szörnyek gyógyulását (ilyenkor jó a két Amn rúnás Bonehew: Prevent monster heal tulajdonsága van), és nem árt adagolni a rejuv potionokat neki harc közben. Sorcival a stratégiám az lenne, hogy lestaticolnám felére az életét, aztán hátrálva-telézve adagolnám neki az áldást, miközben megengedném a csicsónak, hogy néha megcsapja a gyógyulást elkerülendő. Valószínűleg nem lenne egyszerű (az elementál ellenállásai 95%-osak

), de csak idő kérdése. Persze én egyből egy Lower Resist-el indítanék, így már nem is olyan nagyon vészes az a resist kérdés (+2 LR wandom -37%-ost tud).
Legkönyebben egy hammerpala veri le, mert a magic ellenállása a leggyengébb, de egy brutál sebzésű IK barbárnak se lenne szerintem olyan nagy gond. Amire vigyázni kell, hogy lehetőleg maxos lightning ellenállásunk legyen (meg a csicsónak is), és a "phisical damage reduced" is jól tud jönni, főként csicsóra.