De nagyot csalódtam, mikor tartogattam a skillpontokat várva a lvl12-t a lightning miatt, összegyűlt vagy 6 pont. A botom ad még kettőt, gondoltam ez elég állat lesz. Erre nem tudom rátenni egyszerre, a másodikat is csak köv. szinten
Diablo II. (2.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 05. 01. 22:34
Aha, ezeket már kinéztem. De mivel nem fire-s sorci, így az első nem játszik. A memory meg csak lvl37-tól a lum miatt. De akkor biztos azt adom a kezébe. Bár lehet, hogy csinálok egy leaf-t, aztán amíg a lightom nem elég erős, az fire-t nyomom.
De nagyot csalódtam, mikor tartogattam a skillpontokat várva a lvl12-t a lightning miatt, összegyűlt vagy 6 pont. A botom ad még kettőt, gondoltam ez elég állat lesz. Erre nem tudom rátenni egyszerre, a másodikat is csak köv. szinten
:confused:
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 05. 01. 22:45
köszi a válaszokat 
csak mert találtam 2 darbot a 4-es szettből és annyira nem tűnik rossznak
csak mert találtam 2 darbot a 4-es szettből és annyira nem tűnik rossznak
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 05. 01. 22:55
Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 23:34
:confused:
Ez azért van szvsz hogy pl. egy cvl30 barb ne rohangálhasson svl20 ww vel.
Elküldve: 2005. 05. 01. 23:01
Idézet: tomks - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 23:55
Ez azért van szvsz hogy pl. egy cvl30 barb ne rohangálhasson svl20 ww vel.
De miért, ha én úgy taktikázok? Így vagy alacsony skillekre elpocsékolod a pontjaidat, vagy egy csomó ideig szenvedsz, mert nincs erős skill, mert tartogatod a pontjaid.
Vagy, és valszeg én is ezt fogom csinálni, megkérsz valakit, hogy húzzon fel addig, hogy rátehesd mindet arra, amelyikre akarod. Csak szvsz így meg a fejlesztés játékossága tűnik el.
Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni.
Elküldve: 2005. 05. 01. 23:08
Ja, akartam kérdezni, hogy vmikor még megcsináljuk a hell hf-t mielőtt lejárna a karakter?
Elküldve: 2005. 05. 02. 07:51
Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 0:01
De miért, ha én úgy taktikázok? Így vagy alacsony skillekre elpocsékolod a pontjaidat, vagy egy csomó ideig szenvedsz, mert nincs erős skill, mert tartogatod a pontjaid.
Vagy, és valszeg én is ezt fogom csinálni, megkérsz valakit, hogy húzzon fel addig, hogy rátehesd mindet arra, amelyikre akarod. Csak szvsz így meg a fejlesztés játékossága tűnik el.
Hasonló volt nekem is a gondom a sorcival...
Mivel orb-wall kombinációra nyomultam, ezért belátható, hogy igazából nem lehet vele 18-as szint alatt mit tenni....sok tristrun, utána becsatlakozni egy andyirtó játékba, azután keresgetni act2-es runokat, vagy valakinek a segitségét kérni, hogy az alap küldiken vigyen végig, amíg nem alakul jóóó kis tombrun. Eddig én is szenvedtem, mert nem tudtam haladni, de a firewall és teleport megjelenése óta egyedül is neki merek vágni a világnak....bár törékeny a kari, azért megborulnak előtte. az act3-at egyedül nyomtam végig, egyedül az utolsó wp-hez kellett segítség, mert a sorcimnak nem volt annyi dex-e, hogy megfogja
kíváncsian várom az act4-es felhozatalt
este sztem leszek, szólj rám nyugodtan, hogy segítsek!
Szerkesztette: vaakuum 2005. 05. 02. 07:53 -kor
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2005. 05. 02. 08:40
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:09
Az viszont tény, hogy marha idegesítő, amikor single playerben az ember már mindenféle cuccot megtalál, csak azt nem, ami pont arra a karakterre kéne. Emiatt én minden talált holmimat kimentettem egy adatbázisba, és amikor szükségem volt rá, akkor karakter editorral beraktam.
Errő van itt nagyba szó
Blizzardéknál senkinek nem jutott eszébe hogy az item drop script-nek másképp kéne működni single és multi játékban. Az OK hogy az online kereskedelmet úgy lehet éltetni ha vegyes cuccokat dobálunk a manuszoknak, aztán egymással csereberélnek. Ugyanez single játékban kemény szívatás gamernek, aki végül kénytelen szerkeszteni a karakterét. Mégse várhat fél évet egy jó holmira.
Elküldve: 2005. 05. 02. 09:06
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 8:51
Hasonló volt nekem is a gondom a sorcival...
Bár még most is van vagy 6 pontom, amit nem tudtam elpakolni, mert clvl 30 után indul a többszálas fejlesztés lehetősége.
Mivel orb-wall kombinációra nyomultam, ezért belátható, hogy igazából nem lehet vele 18-as szint alatt mit tenni....sok tristrun, utána becsatlakozni egy andyirtó játékba, azután keresgetni act2-es runokat, vagy valakinek a segitségét kérni, hogy az alap küldiken vigyen végig, amíg nem alakul jóóó kis tombrun. Eddig én is szenvedtem, mert nem tudtam haladni, de a firewall és teleport megjelenése óta egyedül is neki merek vágni a világnak....bár törékeny a kari, azért megborulnak előtte. az act3-at egyedül nyomtam végig, egyedül az utolsó wp-hez kellett segítség, mert a sorcimnak nem volt annyi dex-e, hogy megfogja
a buzogányt.
Gondoltam már én is rá, hogy szólok neked, hogy segítsük egymást. Majd este jól meghúzzuk egymás sorciját egy erősebbel
Nekem is eszembe jutottak a single-s idők. Milyen cuccokkal nyomultam!!!
Elküldve: 2005. 05. 02. 09:17
Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 0:08
Ja, akartam kérdezni, hogy vmikor még megcsináljuk a hell hf-t mielőtt lejárna a karakter?
Ma este felőlem mehet ha mindenkinek oké...
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 05. 02. 09:24
Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 10:06
Gondoltam már én is rá, hogy szólok neked, hogy segítsük egymást. Majd este jól meghúzzuk egymás sorciját egy erősebbel

Ejnye-bejnye...
Varázslatos boszi-lányok egymás között ?
Gruppenben fárasztjuk le a monsztafiúkat
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Elküldve: 2005. 05. 02. 11:35
Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 10:17
Ma este felőlem mehet ha mindenkinek oké...
Ok. Az este kb hány órát jelent?
Elküldve: 2005. 05. 02. 16:02
Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 12:35
Ok. Az este kb hány órát jelent?
Hát nem tom, 19:00-22:00. Tág fogalom
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 05. 02. 16:10
20 óra körül én is felnézek reményeim szerint, a múltkori karikat át kellene ráncigálni hellen, meg a hf küldiket megcsinálni. Viszont hell áthúzást nem tudok vállalni késői időpontban, mert:
1. teljesen be van lassulva a netem esténként
2. Lightning only sorcival Travincal kínszenvedés...
(Tegnap este is felnéztem kicsit, Act V-ben teléztem Tresh Socket felé, amikor észleltem, hogy hiába kattingatok, nem telézik a sorcim. Ráadásul ez pont egy nagy rakás unique íjjász skeleton mellett történt. Na mondom, akkor Save&Exit, de akkor már a karakterválasztó képernyőn pőrén áldogált kicsi Elektro...
)
1. teljesen be van lassulva a netem esténként
2. Lightning only sorcival Travincal kínszenvedés...
(Tegnap este is felnéztem kicsit, Act V-ben teléztem Tresh Socket felé, amikor észleltem, hogy hiába kattingatok, nem telézik a sorcim. Ráadásul ez pont egy nagy rakás unique íjjász skeleton mellett történt. Na mondom, akkor Save&Exit, de akkor már a karakterválasztó képernyőn pőrén áldogált kicsi Elektro...
Elküldve: 2005. 05. 02. 20:28
Kib*szott bnet ma már kétszer dobott ki a legjobb résznél
inkább megyek UT-zni
inkább megyek UT-zni
Elküldve: 2005. 05. 02. 22:13
Hát erről lemaradtam, 22:20-kor már senki 
Megcsináltátok a hell hf-ket?
Már akaratam kérdezni, hogy partyban egyenlően osztja szét az xp-t, vagy level szerint?
Már akaratam kérdezni, hogy partyban egyenlően osztja szét az xp-t, vagy level szerint?
Elküldve: 2005. 05. 03. 08:10
Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 23:13
Hát erről lemaradtam, 22:20-kor már senki 
Nem maradtál le, mi se csináltuk meg.
Javaslom csinálhatnánk ezt kicsit rugalmasabban, ha fennt van közülünk legalább 3 ember akkor már lehet hell hf-ezni, mert ha egymásra várunk mindig akkor sose lesz meg. Aki meg lemarad annak meg később megcsináljuk. A lényeg, hogy aki a hf küldit csinálja az mellett legyen bennt még minimum kettő játékos.
De én bárkit áthuzok hell hf-ig, akár egyesével is. Tehát aki lát engem hogy bennt vagyok nyugodtan szóljon áthuzom és majd később, amikor többen leszünk megcsináljuk a küldit.
Elküldve: 2005. 05. 03. 08:45
Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 9:10
De én bárkit áthuzok hell hf-ig, akár egyesével is. Tehát aki lát engem hogy bennt vagyok nyugodtan szóljon áthuzom és majd később, amikor többen leszünk megcsináljuk a küldit.
Ezt örömmel hallom, elkelne egy kis segítség.
Ha aktív a clan és van hely akkor bekapcsolódnék, este 8-10 körül jó nekem is.
Egyébként trapassa-t kezdtem, most 23-as.
Elküldve: 2005. 05. 03. 10:37
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 9:45
Ezt örömmel hallom, elkelne egy kis segítség.
Hát szvsz a klán az nem aktív.
Inkább csak annyi van, hogy mi hwsw-sek segítünk egymásnak és együtt játszogatunk.
Ebben a session-ban nem is lesz aktív...
Egyébként én szívesen kezdeményezném a következő sessionban a klán újraindítását, közös vagyon, közös célok, ilyesmi.
Az accountom: sir_td, ha látod hogy fennt vagyok, szólj és szívesen segitek.
Elküldve: 2005. 05. 03. 10:49
Sziasztok! Következő idényben szívesen csatlakoznék egy jó kis csapathoz. Én magamat eléggé csapat és közösségorientáltnak tartom és nem sajnálom a segítséget, ha az valamennyire kölcsönös.
Most nagyban vizsgázom,de nyáron úgy néz ki,lesz időm.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2005. 05. 03. 11:15
Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 11:37
Hát szvsz a klán az nem aktív.
Inkább csak annyi van, hogy mi hwsw-sek segítünk egymásnak és együtt játszogatunk.
Egyébként én szívesen kezdeményezném a következő sessionban a klán újraindítását, közös vagyon, közös célok, ilyesmi.
OK, majd nézem.
Accountom leszboszi, player: Aneetaa

Súgó
A téma zárva.