Far Cry (X-Isle) (III.)
Elküldve: 2005. 10. 14. 22:38
De ez DVD!
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)
Elküldve: 2005. 10. 14. 23:16
Szétszeretget az ideg. A DVD-ről minden file olvasható, nem hiszem, hogy hibás lenne. Emiatt, meg a San Andreas miatt vettem DVD olvasót, lehet, hogy feleslegesen, mert mindkettőből illegálnak kell futni megint, annak ellenére, hogy megvásároltam őket...
Le a másolásvédelemmel! Fúj!
Le a másolásvédelemmel! Fúj!
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)
Elküldve: 2005. 10. 18. 14:08
Azmérvanaz, hogy felrakom a fc-t, hozza minden peccset legutolsoig. Majd go play. OK. Masodszorra is. Tobb oran keresztul jatszhatok, gond egy szal se. Aztan kilepek, elinditok barmit, mas jatek, tokmind1, ha utana inditom az fc-t, akkor a palya betoltese pillanataban blue screen? Utana mindig.
ad2 fc uninstall, ujra felrak, megint megy tokeletesen, kilepek, ujra elinditom, es mostmar nem is bluescreen, hanem siman lekapcsol a vinyo es a monitor..
OK, NFSU2 fol, talan az en gepem szar (de akkor miert tudtam vele orakon at jatszani? biztos en vagyok a hunyo) NFSU2 indit, carrier, zzzzzzz. Belefagy. Illetve nem, csak 2 fenyeves reakcioideje van a gepnek.
OK, gyanus lett a 80.84-es forceware, uninstall, vissza az utolso hivatalos (78.0x).
És lőn, megy az NFSU2...
Nosza, FC elindit, gep harakiri...
Arulja mar el nekem valaki, hogy miert csinalja azt tulajdonkeppen az fc, hogy lehet vele jatszani napokig (ergo a gepem jo, minthogy mas jatek is megy), aztan ha ujra elinditom, akkor szetbas**a a technikat?
ad2 fc uninstall, ujra felrak, megint megy tokeletesen, kilepek, ujra elinditom, es mostmar nem is bluescreen, hanem siman lekapcsol a vinyo es a monitor..
OK, NFSU2 fol, talan az en gepem szar (de akkor miert tudtam vele orakon at jatszani? biztos en vagyok a hunyo) NFSU2 indit, carrier, zzzzzzz. Belefagy. Illetve nem, csak 2 fenyeves reakcioideje van a gepnek.
OK, gyanus lett a 80.84-es forceware, uninstall, vissza az utolso hivatalos (78.0x).
És lőn, megy az NFSU2...
Nosza, FC elindit, gep harakiri...
Arulja mar el nekem valaki, hogy miert csinalja azt tulajdonkeppen az fc, hogy lehet vele jatszani napokig (ergo a gepem jo, minthogy mas jatek is megy), aztan ha ujra elinditom, akkor szetbas**a a technikat?
Elküldve: 2005. 10. 18. 17:27
Idézet: DViD - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 15:08
blabla csak 2 fenyeves reakcioideje van a gepnek.
blabla
blabla
A fényév az távolság, nem idő. Amúgy nem tom a választ, az igazság odaát van :Đ
Elküldve: 2005. 10. 19. 00:47
Ez hihetetlen... Ha ugy csinalom, hogy fc inditasa utan a legelso (training) checkpointot toltom be, majd utana az aktualisat, akkor megy rendjen a dolog... Valszeg az 1.33-as patch bugja, mert eddig ez nem volt...
Nevetseges... No mind1, csak a gep stabilitasat akartam tesztelni... :Đ
Nevetseges... No mind1, csak a gep stabilitasat akartam tesztelni... :Đ
Elküldve: 2005. 10. 29. 08:44
http://www.gamershel...news/25874.html
Unofficial Far Cry Custom Map Pack #3 (102.35MB - 63 downloads)
"Nem hivatalos pályacsomag került ki a netre a Far Cryhoz. A cuccos bő száz megát nyom, 10 Assault módra alkalmas pályát és 4 FFA/TDM módhoz készült hadszínteret tartalmaz. Far Cry rajongók, itt az ideje újból elővenni a játékot!
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:48
Van ennél nagyobb is 
Farcry Sp mappack 1.0 (640mb)
Farcry Sp mappack 1.0 (640mb)
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 10. 30. 09:48 -kor
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:50
1kis érdekesség
Obsidian Edge Mod (v1.0)
The long awaited Multiplayer Tactical Mod for FarCry has been released. Raising the bar in realism and team tactics, this mod changes FarCry in many significant ways. Taking the best features of tactical FPS games like Ghost Recon, Operation Flash Point, and Raven Shield the game play is top notch and the graphics are typical FarCry-spectacular.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Letöltés (425mb)
Obsidian Edge Mod (v1.0)
The long awaited Multiplayer Tactical Mod for FarCry has been released. Raising the bar in realism and team tactics, this mod changes FarCry in many significant ways. Taking the best features of tactical FPS games like Ghost Recon, Operation Flash Point, and Raven Shield the game play is top notch and the graphics are typical FarCry-spectacular.

Letöltés (425mb)
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:53
Végezetül pedig 1 Farcry benchmarkra (is) alkalmas progi
Powerbench 1.1
Ez pedig az eredményem:

Very Low
Low
Medium
High
Very High
Azt nem vágom hogy a defaultra miért írja hogy 0XAF, mikor 4x-essel használom.
Powerbench 1.1
Ez pedig az eredményem:

Very Low
Low
Medium
High
Very High
Azt nem vágom hogy a defaultra miért írja hogy 0XAF, mikor 4x-essel használom.
Elküldve: 2005. 10. 30. 10:10
Melyiket érdemes leszedni meg felrakni? A 640 MB-osat? Milyen? Próbáltad?
Elküldve: 2005. 10. 30. 13:07
Sziasztok!
Kéne kis segítség... A "sima" Far Cry-ban a Pier -nél vagyok... Fel kéne robbantani az armory -t, csak épp nem tudok bejutni... Mindenkit lelőttem, nálam a C4 és egy zöld kártya is...
Mi lehet a gond???
Üdv!
Kéne kis segítség... A "sima" Far Cry-ban a Pier -nél vagyok... Fel kéne robbantani az armory -t, csak épp nem tudok bejutni... Mindenkit lelőttem, nálam a C4 és egy zöld kártya is...
Mi lehet a gond???
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2005. 10. 30. 17:17
Már megvan, szokásos bug, az elejéről újra kellett csinálni.
Üdv!
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2005. 10. 30. 18:30
Max, ez most mit jelent. Annyira gáz, vagy annyira jó nagy map-okból áll? Mert ha előbbi, nem szedem le, viszont ha az utóbbi, akkor igen.
Szerkesztette: bepe_79 2005. 10. 30. 18:32 -kor
Elküldve: 2005. 10. 30. 19:33
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 18:22
Mgenéztem 1-2-őt, nekem annyira nem tetszenek 
MAx vazze inkább a Land of Dead topicba nézz be néha
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Súgó
A téma zárva.