Ha egyszer működött gond nélkül patch nélkül, mégis miért kezdtem volna el szenvedni? Első dolgom az volt, hogy feltettem a játékot aztán patch-et, nem működött, utána megpróbáltam patch nélkül, működött.
Mégis honnan a fenéből kellett volna tudnom, hogy a 15. pályán villogni fognak a textúrák? Amire egyébként nem is biztos, hogy megoldás a patch, de amúgy is megoldódott a probléma, valószínű csak egyszeri zavar volt. Ha nekem kimondatlan fenntartásom van a patch-el, akkor neked valami kimondatlan patch fetisizmusod van
Patch nélkül működik, patch-el nem működik. Innentől egyértelmű hogy a patch-et fogom leszedni és nem a videókártya drivert birizgálni

Már csak azért sem, mert kb mekkora esély van rá, hogy egy olyan játékot érintő változatás legyen egy 2010. évi driverben, aminek már a legújabb patch-e is az 5. évét tapossa? Lehet szimplán a 64bites windows 7-el nem fér össze, oda is van írva a changelogba, hogy 32bit only.
Idézet
Inkább szenvedjen az ember az elején, mint a felénél vagy az utolsó pályán derüljön ki, hogy x@r az egész
Én meg inkább játszok minthogy szenvedjek ha megy, szenvedni ráérek akkor ha nem működik, ha működik minek? Ráérek akkor szenvedni, ha valóban javíthatatlanul elromlik valami, ha meg nem romlik el megspóroltam egy csomó szenvedést.
Egyébként örülnék neki, ha menne a patch mert 1.0-ban még hdr se működik, de annyira nem érdekel, hogy nekiálljak telepítgetni. Még jó hogy nem azt mondod, hogy win reinstallt csináljak csak azért, hogy működjön a nyomorult patch aminek a 90%-a amúgy is csak multi részt érinti