Sziasztok. Most leltem eme csodás oldalra. Bár nekem túl magas amit itt olvasok, de azért megkérem a nagyokat, ha tudnak segitsenek egy kezdőnek.
Az alábbi "problémámat" szeretném megoldani, amihez azt hiszem Weblap készitő program kellene.
Tehát: a netről leszedtem korábban egy csomó leirást. Ezeket szeretném egy összefoglaló „oldalra” gyüjteni és kiirni cd lemezre.
Az elképzelésem igy nézne ki : főoldal ahonnan lehetne lépkedni különböző almenükre. Innen pedig tovább egy felsorolásszerü, talán tartalomjegyzékből a megfelelő lapokra, amiken a szöveg mellett képek is vannak. A fenti oldalakat az alábbi modon mentettem le: a megfelelő oldalnál klikk a szerkesztés mindent kijelől parancsra, majd a winyóra mentettem a mentés másként utasitással. ennek eredményeként lett egy könyvtár melyben van egy csomó jpg és gif kép valamint egy fejléc nevü almappa, és kaptam még egy e betüs htm kiterjesztésü fájlt. Azt hiszem url, hiszen ha ráklikkelek, akkor az explorer megnyitja az oldalt.
A neten sok oldal müködik hasonlóan, de amiért lázba jöttem, az az hogy kaptam kölcsön egy PC-s újságot, melynek dvd melléklete is hasonló képpen müködik. Ezen ugyan volt egy Website X5 nevü progi de azzal nem lehet semmit csinálni. A Website X1 pedig nagyon gyenge. A fent emlitett mentéseket nem is lehet beimportálni ezekbe.
Ráadásul az egész lemez autorunos lenne, vagy valamilyen exe inditófájlt kapna, mint pld az explorer.
Van erre valamilyen lehetőség? Vagy hagyjam az egészet ...
Ja és kizárolag saját célra kellene !
A válaszokat előre is köszönöm...