HWSW Informatikai Kerekasztal: A Te weboldalad II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Te weboldalad II.

#2381 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 03. 17:44

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 16:58

Viszont aki tudja, az FF alatt megnézhetné a nyomtatási képet egy-egy történetnél, nekem nem hajlandó normálisan oldalt törni. (nyomtatni még nem tudtam, nem vagyok nyomtató-közelben. :) )

Én szívesen megnézném, de ahhoz regisztrálni kellene, amit nem teszek. :rolleyes: Maga a főoldalt pl. nem jól tördeli FF2 alatt! :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2382 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 19:43

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 18:44

Idézet

Én szívesen megnézném, de ahhoz regisztrálni kellene, amit nem teszek. :rolleyes:

Vannak ingyenes történetek is, parancsolj. :)
http://www.torte-net.hu/tortenet/411

Idézet

Maga a főoldalt pl. nem jól tördeli FF2 alatt! :(

Hogyhogy? Én teszteltem FF 2.0 alatt is (több gépen), de ott ment.
tudnál egy screenshotot mutatni a hibáról?

Előre is thx. ;)

#2383 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 19:57

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 19:43

Hogyhogy? Én teszteltem FF 2.0 alatt is (több gépen), de ott ment.
tudnál egy screenshotot mutatni a hibáról?

Előre is thx. ;)

No, megnéztem az ingyenest és így tördeli a főoldalt is! Nyomtatni is arra az oldalra akarja még.
Kép

Szerkesztette: Csokis 2006. 12. 03. 19:58 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2384 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 20:07

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 20:57

No, megnéztem az ingyenest és így tördeli a főoldalt is! Nyomtatni is arra az oldalra akarja még.
Kép

No igen, nekem is ez a gondom. Okot viszont nem találtam rá, semmit.  :reklamacio:

(Elöbb félreértettem, azt hittem, hogy a FF2 nem jól jeleníti meg a monitoron. :think:  De most átolvasva megnyugodtam :) )

#2385 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 20:11

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 20:07

No igen, nekem is ez a gondom. Okot viszont nem találtam rá, semmit.  :reklamacio:

(Elöbb félreértettem, azt hittem, hogy a FF2 nem jól jeleníti meg a monitoron. :think:  De most átolvasva megnyugodtam :) )

Hát, ebbe nem tudok neked segíteni. :( De tesztelgetni szívesen tesztelgetek. ;)

(Az oldal megjelenítésével semmi gond nincs. :))

#2386 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 09:57

SVG-bol generalt "lekerekitett sarok"-kepet keszit a google:

http://groups-beta.google.com/groups/round...=250&h=150&a=br

To change the color and appearance you’ll need to alter the parameters of the URL. Here is what they do:

* c = the HEX value (or word, such as “black” or ”navy”) for the color of the rounded corner
    * bc = the HEX value (or word, such as “black” or ”navy”) for the background color of the rounded corner
    * w = width of the corner in pixels
    * h = height of the corner in pixels
    * a = the position that the corner will be placed, use br (bottom-right), bl (bottom-left), tr (top-right), or tl (top-left).

#2387 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 09:22

sziasztok, jó rég jártam erre :)

:lama: kérdésem van: volt egy coppermine galériám freeweben (a lényeg szempontjából ez mindegy), ezt némi küzdelem után sikerült átköltöztetnem extrára. freeweben most egy ilyen fapados maradék van csak, ami elég igénytelen. ehelyett szeretnék egy olyat, hogy józer rábök a linkre, hogy frívebcpgm/thumbnails.php?album=56, az átugrik némi szöveg után ide: http://qnadam.extra....ls.php?album=56

tehát adja át a paramétereket az új címnek, hogy közvetlen linkeknél is jó legyen az ugrás. ilyet lehet egyáltalán?

köszi :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2388 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:08

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 9:22

http://qnadam.extra....ls.php?album=56

Segíteni ebbe nem tudok, csak megjegyzem, hogy nálam a hosszú ű és ő betűk helyett csak kérdőjel (?) látható, akár mire is állítom a karakterkódolást! :think:

#2389 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:26

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:08

Segíteni ebbe nem tudok, csak megjegyzem, hogy nálam a hosszú ű és ő betűk helyett csak kérdőjel (?) látható, akár mire is állítom a karakterkódolást! :think:

jahm látom, köszi :)
szerk: ha kézzel átjavítom, akkor is kérdőjel marad :think: na majd bökdösöm kicsit :)

Szerkesztette: qnadam 2006. 12. 14. 11:29 -kor

#2390 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 12:16

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 9:22

:lama: kérdésem van: volt egy coppermine galériám freeweben (a lényeg szempontjából ez mindegy), ezt némi küzdelem után sikerült átköltöztetnem extrára. freeweben most egy ilyen fapados maradék van csak, ami elég igénytelen. ehelyett szeretnék egy olyat, hogy józer rábök a linkre, hogy frívebcpgm/thumbnails.php?album=56, az átugrik némi szöveg után ide: http://qnadam.extra....ls.php?album=56

tehát adja át a paramétereket az új címnek, hogy közvetlen linkeknél is jó legyen az ugrás. ilyet lehet egyáltalán?

Nem lenne célravezetőbb, ha a régi helyen nézik a lapot, akkor valami redirect -eli az új helyre a látogatót? szerintem egyszerűbb, mint a coppermine galéria motorját átirogatni.

#2391 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 12:25

Idézet: e-lias - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 12:16

Nem lenne célravezetőbb, ha a régi helyen nézik a lapot, akkor valami redirect -eli az új helyre a látogatót? szerintem egyszerűbb, mint a coppermine galéria motorját átirogatni.

manuális redirect van, csak a paramétereket nem adja át. nem is a coppermine-t írogatnám át, hanem csak a thumbnail.php-t (meg index.php, displayimage.php) cserélném ki egy olyanra, ami átdob az új helyre paraméterestől.

Szerkesztette: qnadam 2006. 12. 14. 12:25 -kor

#2392 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 12:28

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 12:25

manuális redirect van, csak a paramétereket nem adja át. nem is a coppermine-t írogatnám át, hanem csak a thumbnail.php-t (meg index.php, displayimage.php) cserélném ki egy olyanra, ami átdob az új helyre paraméterestől.

De ha mikor a látogató rámegy a qnadam.fw.hu -ra, akkor rögtön átdobná a qnadam.extra.hu -ra. Az szerintem jobb lenne, és akkor már a teljes galériát azon nézné. Vagy van sok küldő hivatkozás a lapodra?

#2393 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 13:40

Idézet: e-lias - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 12:28

De ha mikor a látogató rámegy a qnadam.fw.hu -ra, akkor rögtön átdobná a qnadam.extra.hu -ra. Az szerintem jobb lenne, és akkor már a teljes galériát azon nézné. Vagy van sok küldő hivatkozás a lapodra?

nagyon sok biztos nincs (a képek nézettségéből ítélve...), de ami van, az konkrét albumra mutat többnyire.

#2394 Felhasználó inaktív   praad 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 22. 11:25

Szisztok szeretnék bemutatni pár általam készített oldalt, és szeretném ha véleményeznétek őket!

* Az Flex Szigetelőanyag Nagykereskedés
* Civis Klub Egyesület Százhalombatta
* Pranczék Könyvelő Iroda Kft

valamint készülőben:

* Bau Gép 2000 Kft

#2395 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 09:04

Idézet: praad - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 12:25

Szisztok szeretnék bemutatni pár általam készített oldalt, és szeretném ha véleményeznétek őket!

valamint készülőben:

* Bau Gép 2000 Kft

Nahh, ami részemről dícsérendő, hogy a mai oldalak között még mindig nagyon kevés a szabványosságra törekvő site.
Ezeket látom odafigyeléssel készíted. Gratula :)

A kivitelezés, a színmeválasztás már nem biztos, hogy a legjobb, de amilyen förmedvények vannak manapság ezek egész jók.
Sajnos pont a saját oldal (a http://www.pranczek.hu/) a legkevésbé tetsző számomra, de hát mindig a saját házunk tája fejlődik a legkevesebb.
A flex.hu-n vannak 'érdekes' linkszínek, pl. a http://www.azflex.hu/ujdonsagok.html oldalon a szürke content részben, de maga az oldal egyszerű, könnyen kezelhető.
-- Legyen egy jó napod! --

#2396 Felhasználó inaktív   praad 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 10:21

Idézet: Delawer - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 9:04

Nahh, ami részemről dícsérendő, hogy a mai oldalak között még mindig nagyon kevés a szabványosságra törekvő site.
Ezeket látom odafigyeléssel készíted. Gratula :)

A kivitelezés, a színmeválasztás már nem biztos, hogy a legjobb, de amilyen förmedvények vannak manapság ezek egész jók.
Sajnos pont a saját oldal (a http://www.pranczek.hu/) a legkevésbé tetsző számomra, de hát mindig a saját házunk tája fejlődik a legkevesebb.
A flex.hu-n vannak 'érdekes' linkszínek, pl. a http://www.azflex.hu/ujdonsagok.html oldalon a szürke content részben, de maga az oldal egyszerű, könnyen kezelhető.

Szia! Köszi a véleményeket!

Való igaz, hogy az Az Flex oldalon, a linkek színe nem igazán feltűnő, ezt ki is javítom hamarosan.

Szeretném ha a Pranczék Könyvelő Iroda oldalról mondanál valami részletesebb kritikát is!

Köszi!

#2397 Felhasználó inaktív   praad 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 16:51

Na úgy látom nagyon kihalt ez a topic! Nem olvassa már senki?

#2398 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 18:51

Idézet: praad - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 12:25

valamint készülőben:

* Bau Gép 2000 Kft

sajnos az összes lapról süt a disszonancia, illetve az átgondolatlanság. default dropshadow, és egyéb "clickdesign" technikák még rontanak az összképen. kezdésnek persze jó, de "design" szóval illetni még nem szabad.

ps: mindig röhögök az olyan cégeken, mint a Pranczek, amikor valami (bocsánat) hulladék oldalon meglátom a "webdesign" tevékenységet vmi totál hozzá nem illő mellett, mint pl jelen esetben a könyvelés. prrsze tudom, a webdesign olyan dolog, mint a foci, vagy a politika; mindenki ért hozzá.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2399 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 19:05

Szerintem a doctype elé ne írj kommentet, mert akkor az IE átkapcsol quirks mode-ba, figyelmen kívül hagyja a doctype-ot...
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#2400 Felhasználó inaktív   praad 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 08:01

Idézet: Levente - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 19:05

Szerintem a doctype elé ne írj kommentet, mert akkor az IE átkapcsol quirks mode-ba, figyelmen kívül hagyja a doctype-ot...

És ha a doctype-ot írom előre?

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.