A Vineta BT fontkészlet is roppant elterjedt lehet.
Megmondom, aki html-t MS Word-ben készít, az megérdemel egy háromnapos fejbelövést, vagy addig ütném , amíg el nem álmosodom.
Nem értelek Dextrose, ezeket direkt rakod ide, hogy ezerrel felingereld a népet?
Ez a külső megjelenés '98-ban is eléggé szörnyű volt.
Az egyik legszörnyűbb dolog, hogy ha netán vétlen is vagy ezen esetben, itt rajtad csattan az ostor.
Ha nem nézem a kódot (mert elég volt az első képernyőnyi kódot megnézni hozzá), akkor is azt kell mondjam, a készítője nem sokat értett a html-hez.
Ahol ilyen url-eket használnak:
http://bergpanzio.fw.hu/index_elemei/2oldal.html
ott valószínűleg nem a programozás csúcsán van a készítője.
El kell meséljek egy történetet.
Egy ismerősöm (az egyik munkahelyemről), megkérdezte, hogy elnézhet-e hozzám, mert szeretne weblapkészítéssel foglalkozni és pár fogást tanulna.
Gondoltam miért ne, értelmes srác, ha van kedve belevághatunk.
Majd megjelent este hatkor, hogy van max. 2 órája!!! Összesen!
Html tudás==0, márpedig aki egy picit is komolyabban foglakozott weboldalkészítéssel az tudja, hogy 2 óra alatt megtanulni anélkül, hogy bárminemű alapja lenne, hát enyhán szólva is csekély az esély.
Persze ekkor már elment a kedvem az egésztől, mert másra számítottam. És nem az esetleges pénz miatt (ingyen nem tanít az ember), hanem a komolytalanság miatt.
Szóval magad és mindannyiunk érdekében, légy egy kicsit komolyabb.
Ha ez egy elsőmunkás oldal, akkor meséld el neki, hogy nem rossz, de RENGETEGET kell még fejlődnie.
Ahogy kAy mester is mondta, a design (ami alapesetben pl. tervet jelenten angolul) nem abból áll, hogy összebarmolom a látogató képernyőjét.
Egy jó lapot meg kell tervezni, hogy az kényelmesen használható, átlátható legyen, könnyen kezelhető menüvel, a figyelem felkeltését a tartalom elnyomása nélkül (azaz például nem használok 76 px-es méretű karaktereket a KATTINCS IDE felirathoz) És még sorolhatnánk a feltételeket, de én közel sem vagyok "designer".

Súgó
A téma zárva.