Jóóóól van aranyapám, ménkű meg minden, sebaj. Kapcsold ki szépen ustorrol a gépet, de előtte kuksizz ide:
A lapodból van 5 revizió, és pár al, pl ha jól emlékszem, a 3asból van 3.1 vagy 01 is. Namost, a reviziók nemcsak annyiban térnek el, hogy ropsz más számot raktak rá mert elfogyott a hupilila ón, és csak cinóbervöröset sikerült kapni, hanem történnek variálások akár olyan szinten is, hogy két revizió más sorozatú, akár más chip-reviziójú, minőségű bridge-t kaphat, stb stb. Azért jó az ilyeneknél megnézni hogy pontosan melyik való a te lapodba, mert van olyan, hogy működik (én is flasheltem anno Amptron lapba Tomato meg Soyo biost, csak akkor ott állt melettem kivett ICvel, beboolva a tartalék gép hotswap biosmentésre készen), és van olyan, hogy viheted a lapot vagy a mikronikába, ahol megsütik neked bele az általad vitt bios image-t, vagy kereshetsz egy érzőbb szivű fórumtársat (a fenti szájalás után ugyvélem nem fognak egymást letaposva tolongani), aki ingyen, turborudeeért, vagy némi aprópénzért megcsinálja neked. Vagy fogsz másik lapot, és nekiállasz tenmagad böllérkéssel meg gallyazóbaltával, az is jó mert vannak még magamfajta ószeresek a bolhán szép számmal, akik imádnak mások által elb*szott cuccokkal molyolni.
Nagyjából ennyit kivántam elmondani, azt hiszem itt akik irtak, azokat a segitőkészség vezette és nem a leugatás, az hogy bedurvultak a dolgok, azt hiszem inkább a kérdező félnek köszönhető. Neki csak annyit,hogy azt nem árt szem előtt tartani: ez nem a zuppergamez fóruma, ahol se perc alatt jön valami senkiházi láma aki megmondja a frankót, itt sajnos nem árt ha tud az ember olvasni, vagy ki tudja a fehér botjával tapogatni az orbákos nagy KERESŐ feliratot, és begépeli hogy BIOS. Ami pont olyan hossszú, mint a minimálisan megadható kulcsszó