HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:02

Szitu: kedvesetek nézi/olvassa a telótokat/részletes telcsi számlát böngész. Vagy van alapja, vagy nincs.

Ki, mit lépne erre?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1842 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:07

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 11:02

Szitu: kedvesetek nézi/olvassa a telótokat/részletes telcsi számlát böngész. Vagy van alapja, vagy nincs.

Ki, mit lépne erre?

Attól függ, mennyire féltékeny típus.

Így, látatlanul: és is ugyanazt tenném az ő telójával és részletes számlájával :-)
Ciciman is on borda

#1843 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:08

Ki, mit lépne erre?

Leszek első :D
Másodikra sikerült lassú voltam :D

-Ha van alapja akkor piszkos mérges lennék (azaz nem mivel ha más kell akkor nem maradnék vele,nem lennék képes megcsalni)

-Ha nincs alapja akkor meg teljesen mindegy így egy szót nem szólnék ;)

Röviden ennyi :) :rolleyes:

Szerkesztette: enzimke 2005. 09. 09. 10:09 -kor

#1844 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:13

Ki, mit lépne erre?

felpofoznám a falra. mivel ha már ilyesmit csinál, nem bízik bennem. és akkor már eleve rossz az egész.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1845 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:19

Idézet: obersmith - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 11:13

felpofoznám a falra. mivel ha már ilyesmit csinál, nem bízik bennem. és akkor már eleve rossz az egész.

Vagy a másik megközelítés ha a párod akkor megnézheti csak úgy minden hátsó szándék nélkül. :rolleyes:  (sztem)

#1846 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:21

Nem tudom... Nekem ez ugyanaz, mint a másik mailboxában kotorni. Leveleit olvasgatni. Még, ha lenne is rá okom, sem csinálnám.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1847 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:28

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 11:21

Nem tudom... Nekem ez ugyanaz, mint a másik mailboxában kotorni. Leveleit olvasgatni. Még, ha lenne is rá okom, sem csinálnám.

Az a "másik" az a párod.Én is belenézhetek az övébe ő is az enyémbe alapjába nem szoktam de megtehetném anélkül hogy féltékenykedéssel vádolna ás vica verza.Ugyan ez a telefonnal is :D

#1848 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:30

Ki, mit lépne erre?

Én egyszer kotorásztam smsek között, bár nem célirányosan. Soha többet... :omg:  Más smsét, levelét, számláját stb. csak akkor olvasom el, ha megmutatja. Nem hiányzik egy szívroham  :rolleyes:
"Have you tried turning it off and on again?"

#1849 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:37

Ki, mit lépne erre?

Komikusan ijedt arcot vágnék és rezgő hangon megjegyezném: "Húha, remélem minden sms-t kitöröltem!" majd halál nyugalommal, megsimogatnám a buksiját... popsijára csapnék és szétnéznék a hűtőben.  ;)

Szerkesztette: DKG 2005. 09. 09. 10:39 -kor

#1850 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:43

Idézet: DKG - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 11:37

Komikusan ijedt arcot vágnék és rezgő hangon megjegyezném: "Húha, remélem minden sms-t kitöröltem!" majd halál nyugalommal, megsimogatnám a buksiját... popsijára csapnék és szétnéznék a hűtőben.  ;)

Ezzaz, végre egy normális hozzáállás, erről van szó :D A megsértődés már rég rosszat jelent, ott már van titkolnivaló. Ha meg kell a titkolnivaló, még mindig ott vannak a feltöltőkártyás csomagok...
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1851 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:45

Egyet értek, aki kotorászik másik leveleiben, sms-eiben az nem bízik. Szerintem attól, hogy párja van valakinek attól még megmarad a saját élete is. A saját hülyeségei, apró dolgai amik senkire, még a párra sem tartoznak. Kivéve, ha azt önszántából megosztja.

#1852 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:47

Idézet: zip code - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 11:45

Egyet értek, aki kotorászik másik leveleiben, sms-eiben az nem bízik.

De gondold el, hogy DKG megoldása után milyen bűntudatot érez majd a kotorászó, ha tényleg azért csinálta :). Bosszú és megnyugtatás egyben, legjobbabb.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1853 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 10:52

:) erdekesek itt a hozzaallasok...

En elsokorben elgondolkodnek, hogy vajon mi oka van erre, mit tettem ami esetleg ketelyt ebresztett... aztan ha nem talalok semmit, akkor jonne az a verzio, hogy elpoenkodnam az egeszet (popsira utos hutobenezos verzio)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1854 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 11:01

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 16:14

Sniper! Nem tom, hogy mondtad-e mar de a mostani baratnodon kivul volt mas is az eletedben? Akar csak szex erejeig? Erdekelne a dolog. Utana en is kiontenem a szivemet :)

Ezt annyira nem vagom miert befolyasol barmit is... annyit mar elmondtam elobb, hogy az elso komoly kapcsolat mindkettonk reszerol, 20voltam meg 2honap hilyan 17... o volt akit eloszor megcsokoltam, hogy elotte voltak-e "egeszen rovid" kapcsolataim :D az szerintem marhara nem lenyeges... egy erzelmek nelkuli spontan szexet manapsag 5perc alatt lezsirozol, es meg ki sem kell mozdulni otthonrol, nem a szexen van a hangsuly...

Na johet az a szivkiontes :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1855 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 11:11

Idézet: zip code - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 11:45

Egyet értek, aki kotorászik másik leveleiben, sms-eiben az nem bízik. Szerintem attól, hogy párja van valakinek attól még megmarad a saját élete is. A saját hülyeségei, apró dolgai amik senkire, még a párra sem tartoznak. Kivéve, ha azt önszántából megosztja.

Nem tudom nekem speciel semmi olyan nincs amit ne tudhatna ha lenne azt meg megoldanám de nincs így bármikor bármit megnézhet. :rolleyes:

#1856 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 11:22

Nekem meg semmi oylan, amit észre tudna venni. Azon SMSek, levelek, amiket nem akarok, hogy bárki elolvasson, (ebbe a párom is beletartozik,) úgy van eltárolva, hogy simán ne lehessen megnézni.
Üdvözlettel:
Gabi

#1857 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 12:02

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 10:22

Nekem meg semmi oylan, amit észre tudna venni. Azon SMSek, levelek, amiket nem akarok, hogy bárki elolvasson, (ebbe a párom is beletartozik,) úgy van eltárolva, hogy simán ne lehessen megnézni.

Azért arra kiváncsi lennék mi az amit még a párod se tudhat!  :(

#1858 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 12:08

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 13:02

Azért arra kiváncsi lennék mi az amit még a párod se tudhat!  :(

A hivatali titkokon kívül? :think:  :think:
Előfordulnak. Ha csak abból indulok ki, hogy a barátaim magánügyeihez semmi köze, mielött bárki másra gondolna, pedig én ártatlan vagyok. :omg:
Üdvözlettel:
Gabi

#1859 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 12:11

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 13:08

... mielött bárki másra gondolna, pedig én ártatlan vagyok. :omg:

Mint a nyelved hegye :nevet:
Ciciman is on borda

#1860 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 12:13

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 10:27

Pedig pontosan érted. Csak nem tudod elhinni. Nem fér bele az emberekről alkotott képedbe. Önmagadból és az általad tapasztaltakból indulsz ki.(Ez nem baj.) És most kételkedsz.

Azt is tudom, h hozhatnék ezernyi példát, bizonyítékot, akkor sem hinnéd el igazán, ezért nem állok le bizonygatni, h márpedig én ilyen meg ilyen vagyok. Egyébként sem a stílusom. Mondom, már hozzászoktam. Sokan nem értik.

Tudod mit, gondold azt, h csak kötekedni akartam, ezért kiválasztottam ezt a mondatot. Provokáltalak az üres és semmitmondó célozgatásaimmal. Egy ilyen szemét alak vagyok. Ez biztosan belefér a világképedbe. Simán. Egyel több vagy kevesebb, nem számít :-)

Nem gondolod, hogy szemét vagy, viszont azt gondolom, hogy te pont azt teszed velem, mint te gondolod hogy én teszek veled: kiállítasz rólam és a "világképemről" egy képet, miközben fogalmad sincs a valóságról, mert nem ismersz és nem is ismerhetsz engem annyira.

Én nagyon is megértem az önzetlenséget, megértem, hogy általában az önzetlenségben is van egy jó adag önzőség. És ahol nincs az ritka és gyönyörű, de sosem tartós. Pillanatok az életben. Odaadással is lehet önzeni. Kettőségek és ellentmondások tesznek minket emberré. Egyfajta szent-ség ezek felé emelkedni, de ezért semmiképpen enm irigyelnélek.

De te nem vagy szent, mert mint mondtam, itélkezel a nézeteimmel szemben, ahogy úgy gondolod, hogy én ítélkezem feletted. Ráadásul visszavágsz: "Egy ilyen szemét alak vagyok. Ez biztosan belefér a világképedbe. Simán. Egyel több vagy kevesebb, nem számít :-)" mert úgy gondolod, hogy én ezt mondanám, és jobb megelőzni az ilyesmit. Hát tévedsz, mert ez nem az én stílusom. Tehát nem ismersz és jobb lenne ha nem tennél úgy mintha. Én nem bántottalak meg semmivel és ha mégis, akkor nem volt szándélom. Hasonló tisztelet várok el tőled. Ha ez neked belefér a világképedbe.
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.