HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2031 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:15

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:13

Tudod mit, Sniper? Ha már egy kicsit ülepedtek a dolgok nálatok - mert most kellene egy kicsit az biztos, csak ehhez nem kéne telefonálgatni meg SMS-ezni - akkor használd ki azt, hogy egyedül vagy. Nézz egy kicsit körül más háztájékon is. Nekem is ez jött be. Tudom, hogy nem könnyű, és hogy kurva nehéz lesz. Az talán egy kicsit megkönnyíti a dolgodat, ha azt járatod az eszedben, hogy ő is megtette veled ugyanezt, te miért ne tehetnéd? Nem azt mondom, hogy egyből másik nővel kell összejönni, csak egy kicsit randizgatni, ismerkedni, aztán ki tudja. :) Lehet, hogy jót tesz az is, ha egy kicsit féltékennyé teszed a lyánykát. Csak, hogy érezze, hogy van mit vesztenie. Ha meg nem akkor meg úgyis másik nőt kell keresni. :Đ

Bocs, ha egy kicsit nyers voltam, de én a saját pénzemen azt tanultam, hogy jobb ha két lábbal állok a földön és nem a felhő között repkedek...

:respect:

#2032 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 21:18

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:13

Az talán egy kicsit megkönnyíti a dolgodat, ha azt járatod az eszedben, hogy ő is megtette veled ugyanezt, te miért ne tehetnéd?

Nálad ez bejött? Én csak jóféle guilt tripeket nyertem ezzel a technikával. :think: Persze nem vagyunk egyformák.

#2033 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:22

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:41

Nem vagy balfasz. Csak szerelmes (a kettő nem ugyanaz, de vannak átfedések - hihi).
Miért teszi? Vigasztalni akar. Vhogy most tényleg így gondolja. Ráció nincs benne - az érzelmekben sosem.  :)  Szeret téged, de most nem tudja azt nyújtani amit szeretne (és amit szeretnél), ezért akar tisztába jönni az érzéseivel. Aztán lehet hogy előbb-utóbb újra egymásra találtok, majd kiderül. Az idő sokmindenre választ ad.
De "én nem fogok tudni továbblépni, de te lépj tovább" dumát engedd el a füled mellett. A szavak ilyenkor már nem túl sok dolgon változtatnak. Ha elég erős az érzés visszatér hozzád, és ha nálad is - akkor megvárod. Aztán ha mégsem, nem kell sajnálni. Ne pörgesd túl magadban az ilyen kijelentéseket, nincs jelentősége. (Na jó lehet hogy kicsit túlfilozofáltam... )

Nem filozofaltad tul... segitettel megerteni... koszonom!
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2034 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:24

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 20:26

Kuldtem neki egy joejt sms-t (jovvan na nem birtam ki bakker :) ) azt irtam neki, hogy most nagyon rossz, es ures a lakas nelkule, meg hogy kezd meghalni bennem a remeny... erre ezt irja vissza (birte ugyan ezt):

"Szeretlek és nem fogom hagyni hogy csak ugy tovabb lépjek,de ehhez ido kell,sajnos nem kevés,de én nem adom fel a reményt,ÉN nem... de neked tovabb kell lépned:("

Nyilvan visszairtam, hogy en leszek az utolso ember aki ezt a remenyt feladja,es hogy mellette allok es segitek neki amig csak lehet... de akkor sem ertem miert ir ilyeneket... fram nagymester?

Felfogtad, h mit írtál az első SMS-ben?

Leírni sem merem.

Feladod vagy küzdesz vele együtt? Ha az utóbbi :
Hívd fel telefonon. Most. ... hátha fölveszi. Talán. Ha azt akarod, érezze, hogy szereted, akkor éreztesd vele, de ezt a meghalós dumát nagyon hanyagold. Annyira, h bocsánatot se kérj tőle emiatt. Szóba ne hozd. Mindent tagadj ezzel kapcsolatban, ha ő felhozza (szerintem fel fogja).

Ha meg akartad még menteni ezt a kapcsolatot, akkor ez kib@szott nagy hiba volt.
Ciciman is on borda

#2035 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:25

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:49

Cinizmus ide vagy oda felháborítónak tartom ezt a durva leegyszerűsítést!
A megmagyarazázásban van igazság, de az inkább arra utal ha az ember lányának fogalma sincs hogy mit akar.
Nem mondom hogy nincs ilyen típus, de azért ne általánosítsunk.

Leslie-t nem szabad komolyan venni arra mar rajottem... lehet hogy sok novel volt dolga, de valszeg azokat a lanyokat en kerulnem nagyivbe (bocs ha banto voltam, nem volt szandekomban, csak egy eszrevetel hogy teljesen mas eletet elunk... nem baj ez, neked ugy jo nekem meg igy... )

#2036 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:26

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:18

Nálad ez bejött? Én csak jóféle guilt tripeket nyertem ezzel a technikával. :think: Persze nem vagyunk egyformák.

Pontosan. Persze nincs rá garancia, hogy ez mindenkinél működik, de nagyon sok párhozamot látok az ő és az én estem között. Mondom nálam az jött be, hogy gyorsan beleugrottam egy másik kapcsolatba és szartam rá, hogy közben az exem járt az eszemben. Aztán egyre kevesebbet gondoltam rá. Azt nem mondom, hogy nem hiányzott, de 3 hónap után, amikor elkezdett újra keresgélni már eljutottam oda, hogy eszem ágában sem lenne újra belevágni vele még egyszer... :)
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2037 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:29

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:24

Felfogtad, h mit írtál az első SMS-ben?

Leírni sem merem.

Feladod vagy küzdesz vele együtt? Ha az utóbbi :
Hívd fel telefonon. Most. ... hátha fölveszi. Talán. Ha azt akarod, érezze, hogy szereted, akkor éreztesd vele, de ezt a meghalós dumát nagyon hanyagold. Annyira, h bocsánatot se kérj tőle emiatt. Szóba ne hozd. Mindent tagadj ezzel kapcsolatban, ha ő felhozza (szerintem fel fogja).

Ha meg akartad még menteni ezt a kapcsolatot, akkor ez kib@szott nagy hiba volt.

Hat en nem igy erzem :) tudja o is nagyon jol, hogy egyre kisebb bennem a remeny... de azt is tudja nagyon jol, hogy nem fogom feladni... o elobb fogja hidd el...

#2038 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:32

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:31

Ők sem ismerik magukat... Képzelj el egy TV adást, de adás nélkül, azaz hangyafoci. Néha felvillanások, de mindíg más... Luxuskocsi, nyaralás, drága ruhák, ház... Kb ezek fő motívumok... Minden nap mást akarnak, de mindíg pontosan tudják, és biztosak benne. Persze másnap már a homlokegyenest az ellenkezőjét akarják, de meg tudják magyarázni, hogy ez ugyanaz, mint az előző napi. :)

Nem is nekik kell ismerniük önmagukat, hanem nekünk - férfiaknak - őket.
Ha biztonsági gamét játszunk (amiről írsz, azaz köbö induljunk ki a legrosszabból), akkor nem érhet minket csalódás. Egy csepp sem.

De ez nem jelenti azt, h nem létezik más, járható út :-) Több a kockázat, lehet nagyokat bukni, de nyerni is ;-)
Ciciman is on borda

#2039 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:32

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:29

Hat en nem igy erzem :) tudja o is nagyon jol, hogy egyre kisebb bennem a remeny... de azt is tudja nagyon jol, hogy nem fogom feladni... o elobb fogja hidd el...

Erről van szó? Arra vártok, hogy ki teszi meg az első távolodó lépést? Ha második leszel, soha ne áruld el senkinek...
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2040 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 21:33

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:29

Ha ez így van, akkor szerintem a lány egyszerűen megpróbálja rád verni a balhét. Tiszta lelkiismerettel szeretne kisétálni a kapcsolatból, mint aki "mindent megtett", hogy ő lehessen az, aki "később adta fel a reményt", mint a másik.

#2041 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:36

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:32

Erről van szó? Arra vártok, hogy ki teszi meg az első távolodó lépést? Ha második leszel, soha ne áruld el senkinek...

Nem errol van szo :D

#2042 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:37

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:33

Ha ez így van, akkor szerintem a lány egyszerűen megpróbálja rád verni a balhét. Tiszta lelkiismerettel szeretne kisétálni a kapcsolatból, mint aki "mindent megtett", hogy ő lehessen az, aki "később adta fel a reményt", mint a másik.

jaj, ne...  :D valami nagyon rosszul irhattam le, ha mar tobben is ezt szuritek le... felejtesetek el mindent amint mostanaban irtam,  valszeg faradt vagyok :D

#2043 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:37

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:32

Nem is nekik kell ismerniük önmagukat, hanem nekünk - férfiaknak - őket.
Ha biztonsági gamét játszunk (amiről írsz, azaz köbö induljunk ki a legrosszabból), akkor nem érhet minket csalódás. Egy csepp sem.

De ez nem jelenti azt, h nem létezik más, járható út :-) Több a kockázat, lehet nagyokat bukni, de nyerni is ;-)

A taktikai stratégiai kihívások csúcsa :) Néha tényleg úgy érzem, hogy egy világháborút kevésbé megterhelő levezetni, mint egy jól működő kapcsolatot fenntartani, de szeretem a kihívásokat. Ha nem sikerül, még mindig rendezhetek gyakorlásképp világháborút.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2044 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:38

Sniper hallgass Fram-re, szerintem o nagyon jol latja a dolgokat. Milyen kar, hogy annak idejen nem segitett nekem hozza hasonlo ember :(

Szerkesztette: Lacima 2005. 09. 12. 21:40 -kor

#2045 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:39

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:33

Milyen balhéról beszész??? Ki volt az, aki összekavart a másik csávóval? Na nehogy már ezek után még Sniper legyen a hibás, ha elhajtja a csajt bánatosba! (még, ha ő nem is tesz így, mert nagyon jó fej srác :) )
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2046 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:41

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:37

A taktikai stratégiai kihívások csúcsa :) Néha tényleg úgy érzem, hogy egy világháborút kevésbé megterhelő levezetni, mint egy jól működő kapcsolatot fenntartani, de szeretem a kihívásokat. Ha nem sikerül, még mindig rendezhetek gyakorlásképp világháborút.

:D

#2047 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:42

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:37

:up:

#2048 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:43

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:39

Milyen balhéról beszész??? Ki volt az, aki összekavart a másik csávóval? Na nehogy már ezek után még Sniper legyen a hibás, ha elhajtja a csajt bánatosba! (még, ha ő nem is tesz így, mert nagyon jó fej srác :) )

:)

Mindazonaltal, hogy szimpi ez a hozzaszolas, nincsen itt szo balhe raveresrol egyik reszrol sem... meg van ez kavarva rendesen, nem probalok most felalomba semmibe belemenni, meg teljesen fitten sem menne szerintem :D

#2049 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 21:48

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:43

:)

Mindazonaltal, hogy szimpi ez a hozzaszolas, nincsen itt szo balhe raveresrol egyik reszrol sem... meg van ez kavarva rendesen, nem probalok most felalomba semmibe belemenni, meg teljesen fitten sem menne szerintem :D

Mondtuk már párszor, de van még ott helye: sok szerencsét. :)

#2050 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:50

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:23

tegyuk fel hogy tenyleg komolyan gondolja amit irt! Es akkor most ugy kerdezem, miert teszi ezt? Hol ebben a racio?

Idézet

de én nem adom fel a reményt, ÉN nem... de neked tovabb kell lépned:(

El kell, h engedjen. Mert te ezt írod, sugallod felé. Azért fog elengedni, mert azt látja/gondolja , h így jobb lesz neked. Valamint azt, h lélekben feladtad. Nincs miért küzdenie.

Ha szeret, el fog engedni és a másikkal sem lesz semmi kavarás. Majd, egyszer, valamikor egy ismeretlen harmadikkal. Mikor már kellőképp megbűnhődött. Egyedül. Innen fogod tudni majd akkor, h szeretett most. És ha így lesz, akkor most te cseszted el.

Én most így látom. Most.

Kívánom, hogy ne legyen igazam. Semmiben.
Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.