HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2111 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:39

Idézet: Sztee - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:29

Persze. Nem jó,  ha bármelyik oldal lényeges túlsúlyba kerül, esetleg túlságosan felértékelődik ;)
Hogy konkrét legyek és világos: Létezik szex szerelem nélkül, szvsz  :)

persze hogy létezik, de emberfüggö hogy kinek megy-e tudja-e kezelni...nekem eddig nem naon sikerült  :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2112 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:47

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:24

Azért meg sztem nem kurva senki, mert olyannal fexik le, akibe nem szerelmes, csupán szimpatikus, vmint tetszik neki.

Csak ezzel a másik fél is tisztában legyen... :rolleyes:
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#2113 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:48

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:39

persze hogy létezik, de emberfüggö hogy kinek megy-e tudja-e kezelni...nekem eddig nem naon sikerült  :smoker:

:respect:  :up:
Mindig meg kell próbálni észrevenni a szépet is a rossz dolgok között.

#2114 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:50

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:37

Mi lesz 2-3het mulva? Ugyan ez, nem fog tudni donteni (azert nem, mert egesz egyszeruen nincs felkeszulve lelkileg egy ekkora dontesre, egy olyan szakitasra, amivel osszeomlik benne mindaz amiben majdnem 5even keresztul hitt) es ebbol fogom tudni, hogy vege van, nincs tovabb... Nem ertem mi ertelme van ennek... erzem hogy oszinte hozzam, de nem ertem miert nem enged el, miert nem mondja ki, hogy ne varjak tobbet soha (mert ugye most azt mondja, hogy most ne varjak, majd par honap mulva meg megkuzd majd ertem azzal a masik lannyal aki addig bekerul nalam a kepbe :confused: ) nem tudom... ket lehetoseg van, vagy tenyleg nagyon nem tudja mit akar, vagy maganak sem tudja bevallani, azert nem mondja nekem sem...

Lehet, hogy azert nem meri mondani mert azt varja, hogy Te mondd ki. Oszintesegrol csak annyit, hogy volt baratnomrol se gondoltam volna soha, hogy hazudna nekem megis megtette nemgyengen. Nem tudom ki latta mar a Közelebb c. filmet, abban nagyon jol fel vannak vazolva a ferfi es noi kapcsolatok. Mikor megneztem legszivesebben elkuldtem volna minden lanyismerosomet aaaaa messzire :)

#2115 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:51

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:37

Mi lesz 2-3het mulva? Ugyan ez, nem fog tudni donteni ...

Mit mondtam anno?

Idézet

Légy jó ember. És dönts.

Úgy látod, h nem képes a döntésre? Akkor segíts neki, dönts te.

Ki akarod fogni ezt a halat vagy elengeded? Mert ez a hadd vigye a damilt, de a horog még be van akadva dolog csak sebeket, sérüléseket szül.

És már megint/még mindig azt kérdezem, h te mit akarsz? Te. Mert ez a 'várok rá' ez csak egy következmény és semmiképp sem a saját akaratod.
Ciciman is on borda

#2116 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:52

Idézet: Sztee - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:32

:omg: Senki nem akar más érzelmeivel játszani..
Már megint minden fekete + fehér... :(

Nyilván, persze...  Ilyen sosem fordul elő, hogy valaki más érzelmeivel játszik... :omg: Mindegy, nekem csak nem tetszett a stílus melyben íródott az a kis bölcsesség.
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#2117 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:57

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:52

Nyilván, persze...  Ilyen sosem fordul elő, hogy valaki más érzelmeivel játszik... :omg: Mindegy, nekem csak nem tetszett a stílus melyben íródott az a kis bölcsesség.

Sajnos velem is előfordult mind a két szitu.Volt, h velem is játszottak, volt, h én játszottam ( akaratlanul) más érzéseivel! :(
Mindig meg kell próbálni észrevenni a szépet is a rossz dolgok között.

#2118 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:58

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:39

Ez így van :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#2119 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:03

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:52

Értem én  :)

Előfordul, mindenkivel előfordul.
Ezért kell nyílt lapokkal "játszani" ilyen esetben  :)

Szerkesztette: Sztee 2005. 09. 13. 12:06 -kor

"Have you tried turning it off and on again?"

#2120 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:07

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 11:52

Előre tisztázni kell a dolgokat... Pasiknál eleve előbb jön a szex, aztán majd vagy kialakul vmi érzelem, vagy nem eset van. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2121 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:09

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:51

Úgy látod, h nem képes a döntésre? Akkor segíts neki, dönts te.

Ki akarod fogni ezt a halat vagy elengeded? Mert ez a hadd vigye a damilt, de a horog még be van akadva dolog csak sebeket, sérüléseket szül.

És már megint/még mindig azt kérdezem, h te mit akarsz? Te. Mert ez a 'várok rá' ez csak egy következmény és semmiképp sem a saját akaratod.

Dontsek en? Probaltam! Mondtam neki, hogy legyen vege, hogy ne csinaljuk ezt tovabb mert mindkettonknek rossz... leirtam mar, azt mondta rendben van, reszemrol higgyem azt hogy vege, ne varjak ra tobbet, de o nem adja fel! Most ezt akkor hogy an tudnam elfogadni? Dobjam ki ezek ellenere is... segitsek neki meglepni egy lepest, amihet talan nincs batorsaga? Az a baj, hogy ha egy pici igazsag is van abban amit mond (es tovabbra is fentartom, hogy mindig oszinte volt hozzam... tehat hiszem, azt hogy ez a szintiszta igazsag), akkor nem tudom ezt megtenni...

Szemelyiseget meg nem ismeritek... volt itt szo onzesrol/onzetlesegrol, fram probalta valahogy elhitetni, hogy letezik onzetlen ember... nos en direkt nem is szoltam bele abba a vitaba, tudom, hogy letezik... sajnos nem biztos, hogy ez jo tulajdonsag (sok ember erdekeit a sajatod ele helyezni), vagyis igy hulyen hangzik, mert jo tulajdonsag, csak sajnos a mai vilagban tonkre tud tenni egy erzekeny leanyzot egy ilyen tulajdonsag... nos o bizony ilyen! Onzetlen... es mar mar betegesen probal segiteni mindenkin akin csak tud! Mindig is oszinte volt mindenkihez, ezert sem hiszem, hogy valaha is becsapna, hogy az orromnal fogva vezetne... egy naiv kislany csak, aki meg hisz olyan dolgokban, amikben az emberek nagy resze mar csak mosolyog, es legyint egyet... sajnalom, hogy ilyen keves az ilyen ember!... es ezert a tulajdonsagaert fogom tisztelni es becsulni egesz eletemben... ha kell mint jobaratja, aki tenyleg orulni fog minden egyes percnek ha lathatja majd a kesobbiekben (meg akkor is ha massal alapit csaladot)

Mindegy hogy en mit akarok, szerintem ez mar nem rajtam mulik... barmit is teszek itt mar csak az dont, hogy mennyire eros az erzese irantam, vagy mennyire tudja megemeszteni, hogy vege van az alomnak... barmit is teszek egyiket sem befolyasolom tobbet a kozeljovoben... vagy ha megis ugy gondolod, hogy igen, akkor fejtsd ki legyszives mivel is tudnek segiteni magamon?
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2122 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:16

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:09

Mindegy hogy en mit akarok, szerintem ez mar nem rajtam mulik... barmit is teszek itt mar csak az dont, hogy mennyire eros az erzese irantam, vagy mennyire tudja megemeszteni, hogy vege van az alomnak... barmit is teszek egyiket sem befolyasolom tobbet a kozeljovoben... vagy ha megis ugy gondolod, hogy igen, akkor fejtsd ki legyszives mivel is tudnek segiteni magamon?

Azaz mennyire sajnál?

-Keress mást
-Foglald le magad, pl edzés
-Sör. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2123 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:18

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:16

Azaz mennyire sajnál?

-Keress mást
-Foglald le magad, pl edzés
-Sör. :Đ

Az lesz... marmit a lefoglalom magam resze :) A sort utalom, kortele' lesz helyette... meg talan lejarogatok egy kozeli fuves betonos reszre bringazni (trial)... keresni egyelore nem keresek mast... meg alkalmi partnert sem akarok! Majd talan kicsit kesobb, ha meg tudtam baratkozni a gondolattal...

#2124 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:33

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:09

Szemelyiseget meg nem ismeritek...

Nem akarok semmi rosszat mondani.

De általában mindenki azt hiszi hogy csak Ő ismeri a párját,és ő a legjobban.ÉS mindenki az első pofára esés után jön rá hogy a kivül állók lehet nem is beszéltek hülyeséget.

Nem azt mondom hogy a te esetedben ez máshogy van!!!

#2125 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:39

szerk: kiszedtem...

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 13. 13:00 -kor

#2126 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:42

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:33

Nem akarok semmi rosszat mondani.

De általában mindenki azt hiszi hogy csak Ő ismeri a párját,és ő a legjobban.ÉS mindenki az első pofára esés után jön rá hogy a kivül állók lehet nem is beszéltek hülyeséget.

Nem azt mondom hogy a te esetedben ez máshogy van!!!

Tiszta sor... latom en ezt, csak tudod a masik oldalon meg egy komoly es hosszutavu elettapasztalat van, amit nem fog csak ugy elbillenteni par (eddig csak) rossz tapasztalatot szerzett forumozo... pontosan azert szerettem bele, mert ilyen, nagyon nem atlagos... egy kisebb vilag omlana ossze bennem ha csalodnek benne e tekintetben (ami jo volna, mert konnyebben tultennem magam rajta, de megis rossz volna, mert egy nagyon jo embert rontott el akkor ez a vilag! :( )

#2127 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:45

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:42

Tiszta sor... latom en ezt, csak tudod a masik oldalon meg egy komoly es hosszutavu elettapasztalat van, amit nem fog csak ugy elbillenteni par (eddig csak) rossz tapasztalatot szerzett forumozo... pontosan azert szerettem bele, mert ilyen, nagyon nem atlagos... egy kisebb vilag omlana ossze bennem ha csalodnek benne e tekintetben (ami jo volna, mert konnyebben tultennem magam rajta, de megis rossz volna, mert egy nagyon jo embert rontott el akkor ez a vilag! :( )

Sok emberben omlott már össze a világ :(

De én szurkolok neked minden téren ;)

#2128 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:45

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:39

Csunya dolgot ....

nah, remek, akkor ezt most villámgyorsan szedd ki innen

#2129 Felhasználó inaktív   rainwood 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:51

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:39

...Beleszerettem egy másik emberbe, és most örlődök...

Szerintem ez a kulcsgondolat.
Mindegy, hogy mit érsz el az életben.
A gyászmenet hossza úgyis az időjárástól függ...

#2130 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:01

Idézet: rainwood - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:51

Szerintem ez a kulcsgondolat.

Szerintem is... bar arra akartam kiterni, hogy legalabb nem ver at, es tenyleg zurzavar van benne, nem pedig orromnal fogva vezetes...

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109