HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2331 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:14

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 10:47

úgy érzem, hogy hogyha 20-22 évesen ismerjük meg egymást, akkor valószínűleg egy életre el tudtuk volna kötelezni magunkat egymáshoz.

-C0pp3rM!n3-

Erre sem fogadnék :)
Ciciman is on borda

#2332 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:18

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 9:13

Probald meg elfelejteni. Ha szerelmes vagy bele tenyleg, akkor 1 ev mulva is ha meglatod osszeszorul a szived, en hiszek abban hogy ket ember ha szakitott egyszer plane ilyen okbol (fiatalsag bolondsag) ossze tud jonni ujra es tudja folytatni. Mas teszta az, hogy szamitani sajnos nem lehet erre mert utana voltam olyan szerelmes en is hogy elfelejtettem azt aki utan meg most vagyodtam.

valami ilyesmi lesz... bár ez megint szamár-ló dolog... legalábbis így látom. Kérdés, mikor tudok újra valaki iránt ilyen tiszta szerelmet érezni... asszem ehhez most nagyon sok idő kell majd... :rolleyes:
Attól félek a leginkább, hogy akaratlanul is, de találkozni fogunk. Bátyja az egyik legjobb haverom, volt gimis osztálytársam, az anyukájával meg nagyon jóban vagyok... nem fogom megúszni anélkül, hogy ne lássam... valószínűsítem, hogy vonaton is össze fogunk futni, mikor megyek haza Pestről... nemtom hogyan tudnám egyáltalán megszólítani, kezelni az egészet.. mert elkerülni nem tudom...

-C0pp3rM!n3-

#2333 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 9:14

Erre sem fogadnék :)

semmi sem biztos... de akkor lehet hogy nem "gyerekfejjel" leszünk szerelmesek...

-C0pp3rM!n3-

#2334 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:24

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:13

...en hiszek abban hogy ket ember ha szakitott egyszer plane ilyen okbol (fiatalsag bolondsag) ossze tud jonni ujra es tudja folytatni. Mas teszta az, hogy szamitani sajnos nem lehet erre mert utana voltam olyan szerelmes en is hogy elfelejtettem azt aki utan meg most vagyodtam.

Az a baj, hogy ugy tud szeretni ez a lany, hogy ugy erzem ez a srac ot mar elveszi felesegul :( Addott az a szitu is, hogy 21eves, es volt egy komoly kapcsolata... masodikat nem szurja el szerintem...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2335 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:25

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:18

valami ilyesmi lesz... bár ez megint szamár-ló dolog... legalábbis így látom. Kérdés, mikor tudok újra valaki iránt ilyen tiszta szerelmet érezni... asszem ehhez most nagyon sok idő kell majd... :rolleyes:
Attól félek a leginkább, hogy akaratlanul is, de találkozni fogunk. Bátyja az egyik legjobb haverom, volt gimis osztálytársam, az anyukájával meg nagyon jóban vagyok... nem fogom megúszni anélkül, hogy ne lássam... valószínűsítem, hogy vonaton is össze fogunk futni, mikor megyek haza Pestről... nemtom hogyan tudnám egyáltalán megszólítani, kezelni az egészet.. mert elkerülni nem tudom...

-C0pp3rM!n3-

Nem is kell elkerulni. Csak eppen ugy kell kezelned, hogy mar nem vagytok egyutt. Hellosziahogyvagy, mi volt a suliba/munkahelyen es kesz. De jol osztom az eszt, en meg itt ulok es meg felhivni sem mertem. Bar mar nem is akarom. Majd a hetvegen ha megint latom :)

#2336 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:28

Emberek...

Bocsánat, hogy ezt mondom, de bizonyos szempontból nem vagytok beszámíthatóak, ez teljesen érthető. Csak kínozzátok magatokat ezekkel a megállapításokkal... :(

#2337 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:28

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:24

Az a baj, hogy ugy tud szeretni ez a lany, hogy ugy erzem ez a srac ot mar elveszi felesegul :( Addott az a szitu is, hogy 21eves, es volt egy komoly kapcsolata... masodikat nem szurja el szerintem...

Lehet, hogy a masik srac csak ugrodeszka. Aztan fel ev mulva megkeres, hogy legyetek egyutt megis. De ha belegondolsz, mi van ha megis egyutt lesztel majd es 3 ev mulva mondja, hogy ne haragudj de megis mas ficko utan vagyok. Akkor mit csinalsz? Mert onnan mar nem lesz meg1 lehetoseg. Azt mondom, jo volt ez igy es az ido majd eldont mindent. Ha esetleg felesegul akarna venni, meg mindig adott a lehetoseg, hogy a hazassagkoto teremben megakadalyozd az eskuvot :) A HWSW kulonitmeny meg szetpakolja a nasznepet :)

#2338 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:34

asszem most CS+kávé+CS wellnesszprogramot csinálok elég sokat :D aztán ha indul a CCNA képzés, akkor meg úgyis a tíszípíájpí lesz a szerelmem :Đ úgy érzem felejteni kell, ha lehet, minél előbb... aztán majd az idő eldönti...

-C0pp3rM!n3-

#2339 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:36

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:34

asszem most CS+kávé+CS wellnesszprogramot csinálok elég sokat :D aztán ha indul a CCNA képzés, akkor meg úgyis a tíszípíájpí lesz a szerelmem :Đ úgy érzem felejteni kell, ha lehet, minél előbb... aztán majd az idő eldönti...

-C0pp3rM!n3-

:up:

De azert ez  :reszeg: is kell a haverokkal :)

#2340 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:37

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:28

Lehet, hogy a masik srac csak ugrodeszka.

Ezt hogy erted?

#2341 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:41

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 9:36

:up:

De azert ez  :reszeg: is kell a haverokkal :)

nem vagyok nagy piás, sose voltam. Érdekes, ő sem, de megváltoztatta az egyetem - buliban tolja ő is a vörösboros kólát rendesen :rolleyes: asszem nagyon fog fordulni vele most a világ rövid időn belül.

-C0pp3rM!n3-

#2342 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:43

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:37

Ezt hogy erted?

Ugy, hogy nem vele fog osszejonni hanem majd egy harmadikkal. O csak azert kell neki, hogy konnyebb legyen az elvalas toled. Annak idejen amikor a baratnom bejelentette, hogy mar nem szeret osszejott a legjobb baratommal (kiderult utana, hogy mar kavargattak egyutt: sms, telefon stb.), kb 2 hetig voltak egyutt vagy meg addig sem. Nem volt semmi a csaj tovabballt es keresett egy harmadikat, negyediket stb. Baratom ki is volt bukva rendesen :) En meg csak rohogtem az egeszen. A lany nem is talalt senkit, mindenkivel 1-2-3 hetig jart 1utt. Aztan par honap mulva visszajott hozzam.

#2343 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:46

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 9:43

Ugy, hogy nem vele fog osszejonni hanem majd egy harmadikkal. O csak azert kell neki, hogy konnyebb legyen az elvalas toled. Annak idejen amikor a baratnom bejelentette, hogy mar nem szeret osszejott a legjobb baratommal (kiderult utana, hogy mar kavargattak egyutt: sms, telefon stb.), kb 2 hetig voltak egyutt vagy meg addig sem. Nem volt semmi a csaj tovabballt es keresett egy harmadikat, negyediket stb. Baratom ki is volt bukva rendesen :) En meg csak rohogtem az egeszen. A lany nem is talalt senkit, mindenkivel 1-2-3 hetig jart 1utt. Aztan par honap mulva visszajott hozzam.

ettől tartok... hogy ő is ezt fogja csinálni... viszont lehet nem leszek képes rá újra visszafogadni :omg: mert mi lesz, ha ismét ugyanezt teszi 1-2-x hónapon belül... vagy év múlva...

-C0pp3rM!n3-

#2344 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:46

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:41

nem vagyok nagy piás, sose voltam. Érdekes, ő sem, de megváltoztatta az egyetem - buliban tolja ő is a vörösboros kólát rendesen :rolleyes: asszem nagyon fog fordulni vele most a világ rövid időn belül.

-C0pp3rM!n3-

Tudod ettol az egyetem, fosuli dologtol feltunk mi mindig haverommal. Az en, es az o baratnoje is ott fordult el tolunk :( Sajnos ugyebar ott van a hetkoznapokon es mindig akad 1-2 gyoker aki persze megprobalja becserkeszni annak ellenere, hogy van baratja. Te meg szivod otthon a fogad, hogy mi van. Egyszer szemtanuja is voltam, haverommal meg akartuk lepni a baratnojet es sikerult is. Egy kolyokkel ment kezenfogva haza, majd megcsokolta. Na akkor haverom kiugrott a kocsibol adott egy maflast a kolyoknek, az meg elszaladt :)

#2345 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:47

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:41

-C0pp3rM!n3-

Jaja... en volt parom is, penteken allitolag szivoszallal itta a sort, holott eddig sosem ivott (en meg aztan foleg meg sem birom inni) Van ez igy, el kell fogadni hogy megvaltozott... talan majd egyszer ujra a regi lesz, de attol felek akkor mar keso banat a reszerol... egy biztos, ha netan bantani meri valaha is, barmivel, akkor tuti rugolistan lesz a segge!

#2346 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:49

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:46

ettől tartok... hogy ő is ezt fogja csinálni... viszont lehet nem leszek képes rá újra visszafogadni :omg: mert mi lesz, ha ismét ugyanezt teszi 1-2-x hónapon belül... vagy év múlva...

-C0pp3rM!n3-

En annak idejen ugy gondoltam (lehet naivan), hogy o is en is kiprobalunk masokat, es egyszer ujra osszejovunk ugy, hogy mar nem kell senki mas nekunk. Mostmar rajottem, hogy ez hulyeseg. Csak azt a rohadt tusket kene kivennem mar, illetve a szoritas ellen kene gyogyszer hogy ha meglatom ne legyek szarul.

#2347 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:51

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:43

Ahh, most azt mondom, hogy ez elkepzelhetetlen errol a lanyrol... lehet kesobb mas lesz a velemenyem, de ha ezzel a sraccal kezd barmit is, akkor az nem rovid tavu kapcsolat lesz... fel ev kihules, es nemtorodomseg kell, ahhoz, hogy elmuljon az amit erez, es mivel ez a masik srac is tanult a hibambol igy biztosan nem fogja elkovetni (tudja o is mennyire mas, mennyire kulonleges, szerintem meg fogja tartani ot orokre... meg is ertem, en is ezt tennem a helyeben)

#2348 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 10:54

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:51

Ahh, most azt mondom, hogy ez elkepzelhetetlen errol a lanyrol... lehet kesobb mas lesz a velemenyem, de ha ezzel a sraccal kezd barmit is, akkor az nem rovid tavu kapcsolat lesz... fel ev kihules, es nemtorodomseg kell, ahhoz, hogy elmuljon az amit erez, es mivel ez a masik srac is tanult a hibambol igy biztosan nem fogja elkovetni (tudja o is mennyire mas, mennyire kulonleges, szerintem meg fogja tartani ot orokre... meg is ertem, en is ezt tennem a helyeben)

Majd kiderul minden, mindenesetre a masik srackarikarol megvan a velemenyem.

#2349 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 11:08

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 11:54

Majd kiderul minden, mindenesetre a masik srackarikarol megvan a velemenyem.

Nem tudom, valahogy nem tudom hibaztatni ezert... persze valahol faj az is, hogy azt bizonygatta segiteni akar, de mint kiderult volt ott egy nagyadag onzoseg is (pl mikor 2hete felhivott, hogy kiszall a kepbol, utanna elhivta rogton a balatonra, mondvan o mindenkeppen megy, akar egyedul is, ha akarja lemehet vele... es mint kiderult csak miatta ment volna mert egyedul megsem megy le!) ... de mondom, akarmilyen jolelku ember(nek allitja is be magat) es en is magam, szerintem a helyen en is kuzdottem volna egy ilyen lanyert! Ha kell akkor igy, hogy ugy tunjon "jofiu" vagyok!

#2350 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 11:14

én arra vagyok a legkíváncsibb, hogy mikor fog összejönni valakivel, és hogy milyen lesz kettőjük kapcsolata... meg arra, mikor majd felszáll a rózsaszín köd, és rájön, hogy mi a helyzet. Az a baj, akkor valószínűleg én már nem itt leszek - valahol kint Japánban (mert oda akarok kimenni), és élem majd a nyugis életem, valami jó kis helyes ferdeszemű babával ;) hú, ez qrvanagy álom :D

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.