HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:58

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 16:30

Jaj az élet nagy problémái máshol nem azon vekengenek hogy te jó ég látni fogom este vagy ugye hétvégén a barátnőmet vagy télleg igazából szakított velem vagy megcsalt vagy a franc se tudja mi gondolj már bele ember van olyan ország ahol azon vekengenek az olyankorú fiatalok hmm lesz-e holnap kenyerem vagy tudok-e holnap meleg kaját tenni az asztalra vagy hogy ne legyek ennyire közhelyes igen meggyógyulok vagy nem is meg hanem megérem-e a holnapot úgy hogy a kedvese otthagyta. Lebénultál hapsikám hooho hát akkor nézek virgoncabb pasi után na igen az ilyen pasikat megértem hogy össze vannak törve de Ti (tisztelet a kivételnek) akik annyi bigét tudtok összeszedni amennyit csak akartok TI nyafogtok!!!!!??? Szánalmas nézzzzzzz már tükörbe juj inkább várok mert nem merem felhívni majd beszélek vele ha hétvégén látom vagy juj már annyira fáj hogy utálom na bazzzd hát ez van. Fogd fel hogy a nők ha már nem kívánnak nem is akarnak veled együtt lenni ebből következi ha már nem szeretnek nem is fognak veled összejönni újra. Írta valamelyikkőtök hogy megcsalta a legjobb barátjával hát jó marha vagy hogy visszafogattad (bocsi lehet erős voltam) de ha egyszer megcsalt megcsal még egyszer és újra mindig akkor amikor éppen nem érzi jól veled magát. Nem ismertek olyan lányokat akik megcsalták a barátjukat mert nem működött a dolog, mit gondoltok róla????? ....
Azt hogy pfff de nagy szajha igen de nézzzzzddddd már meg a Te barátnőd is ezt csinálta akkor mi van na.... nem értitek a nőket sokkal többet érsz egy nőnél el ha azt látja rajtad hogy már nem izgatja a fantáziád.
Nekem a volt pasim feltűnt a láthatáron már mikor végre rendeztem volna a dolgaimat de nem azért hogy bármit is akarna tőle, hanem, hogy az új szerelméről meséljen na normális???!!! Úgy felhúztam magam rajta de neki ezt nem mutattam hanem magamban pufogtam de ezt nem fogjátok fel ti férfiak hogy ez nem így mükszik. 

Hmmm :) Nem tudom miert, de van egy olyan megerzesem, hogy tudom ki vagy. Egyebkent reszben igazad van. En meg nem vacakolok :) Kuldok sms-t, hogy este felhivnam ha nem valaszol vagy nem-mel valaszol akkor leszarom es berugok kozben meg nezem a rem rendes 3. evadjat. Al-tol csak tanulni lehet :)

#2422 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 15:59

"...azert szinte mert meg egy darabig talan visszafogadnam, de egy kis ido mulva ez is elmulik bennem szerintem! "

Szerintem nem múlik el (de csak szerintem) hogy miért mert Te addig amíg nem tudod lezárni magadban addig mindig is visszafogadnád legyen 1hét legyen 1hónap vagy akár egy év, igen visszafogadnád mert szereted De addig ő kiélné magát és Te mit csináltál nyalogattad a sebeid.

#2423 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:01

"-Van akinek az hogy miből vegyen egy kiló kenyeret
-van aki megveszi a kenyeret de miből tegyen rá valamit
-van aki tesz rá de csak párizsit és miből rakjon sonkát
-Van aki sonkára is sonkát tesz
-van akinek kell kocsi de nincs miből
-van akinek van kocsi de nem tud vele menni (300ftos benzinár)
-van akinek van kocsi de még jobb kell"

Igen ez tetszik :) de túl van reagálva a dolog miért bonyolítjátok meg ennyire nem kellesz aztán pont és kalap ennyi

#2424 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:03

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:01

"-Van akinek az hogy miből vegyen egy kiló kenyeret
-van aki megveszi a kenyeret de miből tegyen rá valamit
-van aki tesz rá de csak párizsit és miből rakjon sonkát
-Van aki sonkára is sonkát tesz
-van akinek kell kocsi de nincs miből
-van akinek van kocsi de nem tud vele menni (300ftos benzinár)
-van akinek van kocsi de még jobb kell"

Igen ez tetszik :) de túl van reagálva a dolog miért bonyolítjátok meg ennyire nem kellesz aztán pont és kalap ennyi

HA végig olvastad volna az utolsó jó pár oldalt pont ez volt a gond hogy a pont nem volt kimondva.

A másik meg örülünk neki hogy te ilyen könnyen vennéd a dolgokat :respect:

#2425 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:01

csakhogy ez az egyik oldalról lehet egyszerű, de aki fogadja, annak meg nem... lehet egy világot döntenek össze benne, és építhet mindent előről magában... valakinek persze könnyebben megy...

-C0pp3rM!n3-

#2426 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Ki vagyok? Rémrendes család? Azt szoktam nézni igen de a 3.évadot még nem láttam

#2427 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:07

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:03

Ki vagyok? Rémrendes család? Azt szoktam nézni igen de a 3.évadot még nem láttam

Majd kiderul :)

#2428 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:07

Nem tudom azt szokták mondani, hogy a nők érzékenyebbek igen engem is dobtak már ki egy párszor de itt vagyok túléltem könnyen vettem ?!! Nem DE sohasem könyörögtem vissza senkihez sem magam miért??? Mert nő vagyok. Ha meg én dobtam ki pasit hoohó akkor esélye nem volt hogy visszamenjek hozzá és a legtöbb nő így van ezzel.

#2429 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:10

Kérdezhetek valamit?????

#2430 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:14

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:07

Nem tudom azt szokták mondani, hogy a nők érzékenyebbek igen engem is dobtak már ki egy párszor de itt vagyok túléltem könnyen vettem ?!! Nem DE sohasem könyörögtem vissza senkihez sem magam miért??? Mert nő vagyok. Ha meg én dobtam ki pasit hoohó akkor esélye nem volt hogy visszamenjek hozzá és a legtöbb nő így van ezzel.

A nok alt. erzekenyebbek ez igaz, de ok konnyebben le tudjak zarni a kapcsolataikat. Legalabbis ok akkor szakitanak amikor _tenyleg tudjak_ hogy vege van. En meg vagyok olyan, hogy sokszor meggondolatlanul cselekszem es csak kesobb jovok ra, hogy mekkora huje voltam. Pl. volt egy lany akit nagyon szerettem csak o akkor meg nagyon mashogy latta a vilagot mint a mostani fejevel. Csodalkoztam is, hogy tud valaki ekkorat valtozni 1 ev alatt.

#2431 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:15

Miért van az hogy (nem általánosítok mert akkor még ki is tiltattok a fórumról :)  ) adott egy pár  itt az egyetemen és kitalálták hogy bevesznek egy 3.személyt a sexbe és természetesen mivel a pasi ötlete volt így egy lányt akartak bevenni vagyis szerintem akart mert a lányzónak nagyon rosszul esett hogy ő már nem is elég neki miért van az hogy a pasinak egy 2éves kapcsolatban eszébe jut ilyen engem biztos hogy vérig sértett volna.

#2432 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:17

gondolom valami újat akar a srác, valami mást... de lehet hogy csak testileg, lelkileg még nem... ez eléggé húzós :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

#2433 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:17

De Lacima ha megcsalt a legjobb barátoddal akkor változhat bármekkorát vagy mutathatja de ott vagy ahol voltál nem?

#2434 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:18

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:15

Miért van az hogy (nem általánosítok mert akkor még ki is tiltattok a fórumról :)  ) adott egy pár  itt az egyetemen és kitalálták hogy bevesznek egy 3.személyt a sexbe és természetesen mivel a pasi ötlete volt így egy lányt akartak bevenni vagyis szerintem akart mert a lányzónak nagyon rosszul esett hogy ő már nem is elég neki miért van az hogy a pasinak egy 2éves kapcsolatban eszébe jut ilyen engem biztos hogy vérig sértett volna.

Ez szerintem minden ferfinak az eszebe jut. Az mas teszta, hogy a parja mennyire toleralja ezt. :) Szerintem megbeszeles kerdese az egesz. Baratom 5 eve van egyutt a baratnojevel es mar az elejtol hajtja neha ezt. Megsincs nagy problema :)

#2435 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:18

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:17

De Lacima ha megcsalt a legjobb barátoddal akkor változhat bármekkorát vagy mutathatja de ott vagy ahol voltál nem?

Nem arra a lanyra gondoltam.

#2436 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:19

Igen Coppermine és a leg"húzósabb" az hogy a csaj barátnőét akarja bevenni

#2437 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:20

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:15

Erre annyit hogy kinek a pap kinek a papné.
Szóval itt lehet csak szexuális kiváncsiság vagy ilyesmi volt.

Ha a faszi meg úgy próbálkozott be ezzel hogy a lánynak semmi hajlandósága nem volt ehhez mert 2 év alatt azért csak ki kellene derülni akkor meg is érdemli  :rolleyes:

#2438 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:21

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:19

Igen Coppermine és a leg"húzósabb" az hogy a csaj barátnőét akarja bevenni

Téged?  ;)

#2439 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:21

Lacima!
Na de még mindig érdekelne hogy ki vagyok te is idejársz az egyetemre?

#2440 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:23

Ez a harmas felallas szerintem azert is gaz, mert mi van ha kozben a faszikam azon veszi eszre magat, hogy a masik csaj jobb mint a baratnoje. Anyu meg eszreveszi ezt es az qrva szarul jon ki. Szerintem mashogy is fel lehet dobni a szexualis eletet ehhez kepzeloero kell es az, hogy mindket fel benne legyen. A harmas felallas meg maradjon akkor ha az embernek nincs komoly baratnoje :)

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.