HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:35

mondjon már nekem vki valami okosat :reklamacio:
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#2542 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:35

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:31

hát ez a téma nálam pont befigyel... már a srác, aki nekem a minden volt, nem is egyszer félre, mikor engem szeretett... ezt nemtom megérteni... akárhogy bemászik egy pasi az ágyamba, én nem dugatom meg magam vele, akármennyire lehet jó pasi (de itt még ez sem áll fenn... a csaj undorító), mert szeretem a párom, van bennem ennyi...
miért nem találok olyan fickót aki ugyanúgy gondolkozik egy normális kapcsolatról ahogy én??? vagy miért nem lehet ezt a lököttet megváltoztatni? de legalább, h felfogja, h ez így nem működőképes 1 napig sem...

Megváltoztatni? Majd az idő, és jópár jövőbeli kapcsolata árán fogja megtanulni.
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2543 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:37

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:31

Dolgoztál már 2 hetet csokigyárban, ahol degeszre zabálhatod magad?
Nah, ugyanezért kell korlát :)

Győri keksz gyárban :) De a hasonlatot nem teljesen értem  :think:

#2544 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:38

Azt én sem mondhatom, hogy nem nézem meg a nőket. Mert akkor hazudnék :D
Megnézem, megjegyzem magamban, hogy ejha, aztán ennyi. És megyek haza páromhoz, akit imádok.
Meg a babánkhoz ;) Gondolom ez még egészséges magatartásforma :)
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2545 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:01

De pld sniperék esete is akár most mi van abban hogy........miért nem tudjuk elviselni hogy......tulajdonképpen semmi nincs benne de mégis. :D

Sniperék... közhely, de az idő mindent megold.
Hasonló gondolatokkal vívódtam én is nagyon sokáig, és csak nagyon nehezen tudtam lezárni (pedig közel sem taposott meg így a kedves mint Snipert - bocs a nyersségért...). De ez már hónapokkal ezelőtt volt. :)

Szerkesztette: blabla* 2005. 09. 20. 11:38 -kor

"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2546 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Mészike - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:35

Megváltoztatni? Majd az idő, és jópár jövőbeli kapcsolata árán fogja megtanulni.

csak az a baj, h akarom őt, mert imádom... de ettől az akaratgyengeségétől meghalok... és eddig relatíve rendben voltam, alakult az életem, de találkoztunk, és újra érezni kezdtem...
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#2547 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:39

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:37

Győri keksz gyárban :) De a hasonlatot nem teljesen értem  :think:

telezabálod magad, megundorodsz tőle...

#2548 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:40

ettől félek én is, hogy ő is valami ilyesmin fog keresztülmenni... lesz 1-2 hónapos kapcsolata, amiben (szerintem) iszonyat nagyot fog csalódni, mert bárhogy is, azt hiszem a mi kapcsolatunkkal fogja összehasonlítani... és nem fog mindent megkapni, nem fogják "úgy" szeretni, csak ilyen "legyünkegyütt" dolog lesz... asszem párszor nagyon össze fogják törni... valahol sajnálom is, de valahol nem.

-C0pp3rM!n3-

#2549 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:41

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:38

csak az a baj, h akarom őt, mert imádom... de ettől az akaratgyengeségétől meghalok... és eddig relatíve rendben voltam, alakult az életem, de találkoztunk, és újra érezni kezdtem...

:rolleyes: Ha igazi volt mindig is érezni fogod valamennyire

#2550 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:42

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:38

Akkor viszont tudatában van annak, hogy jóformán azt csinálhat, amit akar, mert Te úgyis szereted annyira, hogy mellette maradj.
Nemtudom, hogy mi lenne a jó megoldás? Féltékennyé tenni? Közel nem biztos, hogy elérné a kellő hatást.
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2551 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:41

:rolleyes: Ha igazi volt mindig is érezni fogod valamennyire

csak az a kérdés, h vele tovább, vagy nem... mert mind2en félünk a régi csalódástól, veszekedésektől...

#2552 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Mészike - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:42

Akkor viszont tudatában van annak, hogy jóformán azt csinálhat, amit akar, mert Te úgyis szereted annyira, hogy mellette maradj.
Nemtudom, hogy mi lenne a jó megoldás? Féltékennyé tenni? Közel nem biztos, hogy elérné a kellő hatást.

az már megvan... ebben nincs hiány... :p

#2553 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:44

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:42

az már megvan... ebben nincs hiány... :p

:D
De akkor ezek szerint nem érte el a kellő hatást ugye?
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2554 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:45

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 11:38

Félrekefélni, pláne rendszeresen, az nem akaratgyengeség. Nem akar tőled semmit, csak néha megdug. Néha mást is. Kb ennyi dióhéjban. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2555 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:45

Idézet: Mészike - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:08

Ez egy kicsit olyan, mintha fordított helyzetben a srác mondaná, hogy "most elmegyek egyet, megdugok pár nőt, hogy megtudjam milyen velük, aztán x idő múlva jövök haza".

Lehet kicsit erős így a megfogalmazás sorry.

pontosan erről van szó. nincs ebben semmi durva, szerintem előbb-utóbb mindenki átesik ezen (az más kérdés hogy mikor és mit ad fel érte...). a durva a visszajövök szöveg. ez a lelki zsarolás (mivel tudja hogy a másik nem tudja elengedni, míg a halovány szikrája is él annak hogy vmikor visszatér - kicsit kisarkítva). ezt még ha így is gondolja, sem kellene kimondani...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2556 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:49

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 11:42

csak az a kérdés, h vele tovább, vagy nem... mert mind2en félünk a régi csalódástól, veszekedésektől...

Ő már döntött. Vagy csak véletlen kefélt félre?  :think:
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2557 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:52

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:49

Ő már döntött. Vagy csak véletlen kefélt félre?  :think:

nem tudok semmit... és már megint kiborultam faxa...

#2558 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:55

nem akarok egyedül lenni, ez a nagy büdös igazság... és a barátaim nem elegek... nekem egy férfi kell, aki szeret... és tudom, h ő szeret... csak hát vele is vannak problémák... meg persze velem is...

#2559 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:56

És ő úgy mutatja ki a szeretetét, hogy csak hobbyból van Veled? Mármint, ha gondolja, akkor hopp be egy másik ágyikóba mertcsak?
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2560 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 11:58

Idézet: Mészike - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:56

És ő úgy mutatja ki a szeretetét, hogy csak hobbyból van Veled? Mármint, ha gondolja, akkor hopp be egy másik ágyikóba mertcsak?

nem... igazság szerint nekem ő az 1. komoly... meg eddig az egyetlen is...

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.