HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2591 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 00:21

Szakítás Után Mitévők Legyünk tali: 8 férfi sírva összeborul  :cool:  :D
Ciciman is on borda

#2592 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 00:40

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 1:21

Én nem, én nem, én nem :) Max igy:  :reszeg:

#2593 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 01:11

Pedig aszittem, h inkább a nővérkékkel borulnál ;)
Ciciman is on borda

#2594 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 07:46

aztán indul egy másik topik? :fear:

#2595 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 08:43

Akar ezt sem tartanam kizartnak :) a lenyeg, hogy ez milyen esemenyek utan tortenik meg :D
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2596 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 08:45

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 15:49

Doom3 akar jo is lehetne, de este fosok mint az allat :) ott a "nagy" lakas uresen 3D-s hangok nagy kepernyo... volt hogy azert hagytam abba anno hajnalban, mert a mar a sokadszorra hittem azt, hogy megall bennem az uto :)

Alvaro is félt már mellette, meg volt valami, hogy összecserélte a valódi lámpát a doomossal vagyni, fene se emlékszik. nekem kicsit unalmas volt a doom3, igaz, én nem nagyon játszottam vele, az én gépem harmatos 256MB ramja és gef2-je valahogy nem neki való :D
nálam még a halflife2 is szaggatott volna picit, ha minden szépet beállítok... sőt a neverwinter nights sem tökéletes.

ide meg azért írok, mert elegemvan és hova írjam? :)
de azt nem írom le, hogy mi a gond, minden. nem süt a nap, nem tudok zenét hallgatni, van egy idióta flash, ami csak a saját dolgait hajlandó megnyitni (volt egyszer egy nagyfloppym, az is így működött), ami egy munkánál nem finom, és egy ócska, kotvák, picike celeronos gépnél ülök, ami fagy és csak akkor indul újra, ha kihúzom belőle a tápkábelt, s még tudnám sorolni.
majd lesz ez máshogyan is, de most grrrr.

#2597 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 09:01

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:45

ide meg azért írok, mert elegemvan és hova írjam? :)

elmúlik.  :) legalább nem szakad az eső :) , megyek is futni...
bocs, OFF, inkább bele a Társalgóba...  :think:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2598 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 09:37

Idézet: Mészike - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 19:08

Nyehhehhehh. Bár nem szakítás téma hála a jó égnek, de ha már itt rendel a pszichiátria, akkor ide írom :D
Egy lakásban lakok párommal, babával anyuval és öcsémmel. Nyahm, most jól összebalhéztunk itthon. Úgyhogy zajlik az élet szépen :)
Fene esne bele az egész életbe. Saját lakásra nincs esély, albérlet kurva drága, szép kilátások.
Most megyünk erre a hétre párom nővéréhez egy kicsit kipihenni ezt a napot.
Mindíg kerülöm a konfliktust, úgyhogy most is menekülésnek tűnik az egész.
Áhhh, nemtom miért írtam ide, remélem nem haragszik meg a társaság.
Csakhát elég régóta "lakok" a fórumon :)

Ezért nem jó ha több generácsió lakik egybe.Nem sok olyat hallottam hogy meglettek volna békességben.Viszont ez a mocskos élet ezt kívánja hisz nincs mindenkinek pénze lakásra házra albérletre.Én is ezért vagyok szomorú albira kidobok annyit amivel jó pár millás lakáshitelt lehetne törleszteni.Csak éppen felvenni nem tudom mert nem tudom az albi mellett a beugrót összeszedni.
Szüleimmel meg nem tudnék együtt élni  :(

#2599 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 09:40

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 7:43

Akar ezt sem tartanam kizartnak :) a lenyeg, hogy ez milyen esemenyek utan tortenik meg :D

Real megnyeri a BL-döntőt :D

-C0pp3rM!n3-

#2600 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:10

Sosem ertem meg a noket! En igy par nap utan azt mondom viszonylag jol viselem mar, meg mar latom halvanyan az utat ebbol kifele... szerencsetlen exem viszont most is ki van bukva... hajnalban irt egy sms-t, hogy bogve nezegeti a kepeimet es nagyon hianyzom! Sajnalja hogy igy alakult! ... azt nem ertem miert ragodik ezen ennyit, ha egyszer o dontott igy, az o akarata nem az enyem... olyan mintha en dobtam volna ki ot! :)

Mielott meg leki terroristanak allitjatok be, mar mashogy kezelem ezeket az sms-eket, hianyzom neki, rosszul viseli, megis mast valasztott, nem lettem sem jobban sem rosszabbul az sms-tol, talan egy kicsit jol esik, hogy azert gondol ram neha :)

#2601 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:15

én most se nem hívom, se nem csörgetem, se nem írok neki emailt, semmi... talán átérzi majd egyszer azt, hogy mit hagytam magam után az életében... ilyenkor kicsit nem kell vele foglalkozni, éreztetni kell vele egy kis nemtörődömséget... én most ehhez próbálom tartani magam.

-C0pp3rM!n3-

#2602 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:23

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:15

én most se nem hívom, se nem csörgetem, se nem írok neki emailt, semmi... talán átérzi majd egyszer azt, hogy mit hagytam magam után az életében... ilyenkor kicsit nem kell vele foglalkozni, éreztetni kell vele egy kis nemtörődömséget... én most ehhez próbálom tartani magam.

-C0pp3rM!n3-

Persze, van benne valami, en sem irok neki meg nem is hivom, csak ha o keres... bar eddig azt sajna nem tudtam megallni, hogy visszairjak neki, ha o keresett meg...

#2603 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:24

jajj gyerekek, megoldódott a problémám... ő nem akarja újrakezdeni... mondjuk igaza van, úgyse lenne jó vége... :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#2604 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:25

engem csak egy kicsit az zavar, hogy minden dolog, ami körülöttem van, őt juttatja az eszembe... a pulcsim, amiben sokszor aludt, a nyakláncom, amit éveken át hordott... ilyenek... nem tudok mindent dobozba tenni, de lehet meg kell hagyni az emlékeket... most legjobban az elkövetkező 1-2 hónap érdekel, hogy mi fog Vele, és Velem történni.

-C0pp3rM!n3-

#2605 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:31

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:25

engem csak egy kicsit az zavar, hogy minden dolog, ami körülöttem van, őt juttatja az eszembe... a pulcsim, amiben sokszor aludt, a nyakláncom, amit éveken át hordott... ilyenek... nem tudok mindent dobozba tenni, de lehet meg kell hagyni az emlékeket... most legjobban az elkövetkező 1-2 hónap érdekel, hogy mi fog Vele, és Velem történni.

-C0pp3rM!n3-

fel a buksival :) olyan rossz heted nem lehetett, mint nekem...

az emlékek jól vannak a megszokott helyeiken sztem... nincs értelme elpakolászni... úgyis elővennéd :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#2606 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:34

Hello!!!
Milyen gyógyszer jó a torokfájásra?
Nagyon fáj...
:reklamacio:
Magába tudja beszélni az ember, hogy szerelmes egy olyan emberbe, akit alig ismer, igaz egy hete még más valakibe volt szerelmes, ohhh ezt rakd össze.

#2607 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:39

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:31

fel a buksival :) olyan rossz heted nem lehetett, mint nekem...

az emlékek jól vannak a megszokott helyeiken sztem... nincs értelme elpakolászni... úgyis elővennéd :p

pedig elpakoltam... mert ha körbenéztem a szobában, mindenhol az ő cuccai voltak... még a verseket is leszedtem a falról, amit Tőle kaptam :rolleyes: nem tudom ő hogy van ezzel, ő is megteszi-e ezt, de asszem nekem muszáj, mert így legalább nem foglalkozok "annyit" vele.

-C0pp3rM!n3-

#2608 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:42

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:34

Hello!!!
Milyen gyógyszer jó a torokfájásra?
Nagyon fáj...
:reklamacio:
Magába tudja beszélni az ember, hogy szerelmes egy olyan emberbe, akit alig ismer, igaz egy hete még más valakibe volt szerelmes, ohhh ezt rakd össze.

Strepsils, mézes tea :up:

-C0pp3rM!n3-

#2609 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:46

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:10

Sosem ertem meg a noket! En igy par nap utan azt mondom viszonylag jol viselem mar, meg mar latom halvanyan az utat ebbol kifele... szerencsetlen exem viszont most is ki van bukva... hajnalban irt egy sms-t, hogy bogve nezegeti a kepeimet es nagyon hianyzom! Sajnalja hogy igy alakult! ... azt nem ertem miert ragodik ezen ennyit, ha egyszer o dontott igy, az o akarata nem az enyem... olyan mintha en dobtam volna ki ot! :)

Mielott meg leki terroristanak allitjatok be, mar mashogy kezelem ezeket az sms-eket, hianyzom neki, rosszul viseli, megis mast valasztott, nem lettem sem jobban sem rosszabbul az sms-tol, talan egy kicsit jol esik, hogy azert gondol ram neha :)

jól csinálod!  ;)  :up:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2610 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:47

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 10:10

Ilyenkor vígasztald meg, h majd neki is elmúlik, ahogy neked, meg h ne aggódjon, majd jön másik, fel a fejjel, ezt nálad elb@szta, de másnál még csinálhatja okosan, stb. Kis szurkapiszka. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.