HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2601 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:15

én most se nem hívom, se nem csörgetem, se nem írok neki emailt, semmi... talán átérzi majd egyszer azt, hogy mit hagytam magam után az életében... ilyenkor kicsit nem kell vele foglalkozni, éreztetni kell vele egy kis nemtörődömséget... én most ehhez próbálom tartani magam.

-C0pp3rM!n3-

#2602 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:23

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:15

én most se nem hívom, se nem csörgetem, se nem írok neki emailt, semmi... talán átérzi majd egyszer azt, hogy mit hagytam magam után az életében... ilyenkor kicsit nem kell vele foglalkozni, éreztetni kell vele egy kis nemtörődömséget... én most ehhez próbálom tartani magam.

-C0pp3rM!n3-

Persze, van benne valami, en sem irok neki meg nem is hivom, csak ha o keres... bar eddig azt sajna nem tudtam megallni, hogy visszairjak neki, ha o keresett meg...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2603 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:24

jajj gyerekek, megoldódott a problémám... ő nem akarja újrakezdeni... mondjuk igaza van, úgyse lenne jó vége... :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#2604 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:25

engem csak egy kicsit az zavar, hogy minden dolog, ami körülöttem van, őt juttatja az eszembe... a pulcsim, amiben sokszor aludt, a nyakláncom, amit éveken át hordott... ilyenek... nem tudok mindent dobozba tenni, de lehet meg kell hagyni az emlékeket... most legjobban az elkövetkező 1-2 hónap érdekel, hogy mi fog Vele, és Velem történni.

-C0pp3rM!n3-

#2605 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:31

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:25

engem csak egy kicsit az zavar, hogy minden dolog, ami körülöttem van, őt juttatja az eszembe... a pulcsim, amiben sokszor aludt, a nyakláncom, amit éveken át hordott... ilyenek... nem tudok mindent dobozba tenni, de lehet meg kell hagyni az emlékeket... most legjobban az elkövetkező 1-2 hónap érdekel, hogy mi fog Vele, és Velem történni.

-C0pp3rM!n3-

fel a buksival :) olyan rossz heted nem lehetett, mint nekem...

az emlékek jól vannak a megszokott helyeiken sztem... nincs értelme elpakolászni... úgyis elővennéd :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#2606 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:34

Hello!!!
Milyen gyógyszer jó a torokfájásra?
Nagyon fáj...
:reklamacio:
Magába tudja beszélni az ember, hogy szerelmes egy olyan emberbe, akit alig ismer, igaz egy hete még más valakibe volt szerelmes, ohhh ezt rakd össze.

#2607 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:39

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:31

fel a buksival :) olyan rossz heted nem lehetett, mint nekem...

az emlékek jól vannak a megszokott helyeiken sztem... nincs értelme elpakolászni... úgyis elővennéd :p

pedig elpakoltam... mert ha körbenéztem a szobában, mindenhol az ő cuccai voltak... még a verseket is leszedtem a falról, amit Tőle kaptam :rolleyes: nem tudom ő hogy van ezzel, ő is megteszi-e ezt, de asszem nekem muszáj, mert így legalább nem foglalkozok "annyit" vele.

-C0pp3rM!n3-

#2608 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:42

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:34

Hello!!!
Nagyon fáj...
:reklamacio:
Magába tudja beszélni az ember, hogy szerelmes egy olyan emberbe, akit alig ismer, igaz egy hete még más valakibe volt szerelmes, ohhh ezt rakd össze.

Strepsils, mézes tea :up:

-C0pp3rM!n3-

#2609 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:46

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:10

Sosem ertem meg a noket! En igy par nap utan azt mondom viszonylag jol viselem mar, meg mar latom halvanyan az utat ebbol kifele... szerencsetlen exem viszont most is ki van bukva... hajnalban irt egy sms-t, hogy bogve nezegeti a kepeimet es nagyon hianyzom! Sajnalja hogy igy alakult! ... azt nem ertem miert ragodik ezen ennyit, ha egyszer o dontott igy, az o akarata nem az enyem... olyan mintha en dobtam volna ki ot! :)

Mielott meg leki terroristanak allitjatok be, mar mashogy kezelem ezeket az sms-eket, hianyzom neki, rosszul viseli, megis mast valasztott, nem lettem sem jobban sem rosszabbul az sms-tol, talan egy kicsit jol esik, hogy azert gondol ram neha :)

jól csinálod!  ;)  :up:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2610 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:47

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 10:10

Sosem ertem meg a noket! En igy par nap utan azt mondom viszonylag jol viselem mar, meg mar latom halvanyan az utat ebbol kifele... szerencsetlen exem viszont most is ki van bukva... hajnalban irt egy sms-t, hogy bogve nezegeti a kepeimet es nagyon hianyzom! Sajnalja hogy igy alakult! ... azt nem ertem miert ragodik ezen ennyit, ha egyszer o dontott igy, az o akarata nem az enyem... olyan mintha en dobtam volna ki ot! :)

Mielott meg leki terroristanak allitjatok be, mar mashogy kezelem ezeket az sms-eket, hianyzom neki, rosszul viseli, megis mast valasztott, nem lettem sem jobban sem rosszabbul az sms-tol, talan egy kicsit jol esik, hogy azert gondol ram neha :)

Ilyenkor vígasztald meg, h majd neki is elmúlik, ahogy neked, meg h ne aggódjon, majd jön másik, fel a fejjel, ezt nálad elb@szta, de másnál még csinálhatja okosan, stb. Kis szurkapiszka. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2611 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:48

Köszi

#2612 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:49

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:24

jajj gyerekek, megoldódott a problémám... ő nem akarja újrakezdeni... mondjuk igaza van, úgyse lenne jó vége... :p

:)
"Have you tried turning it off and on again?"

#2613 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:51

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 10:34

Nagyon fáj...

Szilvapálesz, v vmi komolyabb, meleg viz a kádban, utána szundi.

Ne mérgezd magad minden x@rral, míg nem muszáj. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2614 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:51

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:10

elkérném a képeimet töle és akkor nem lesz mi felett siránkozni :reklamacio:

#2615 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:53

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:39

pedig elpakoltam... mert ha körbenéztem a szobában, mindenhol az ő cuccai voltak... még a verseket is leszedtem a falról, amit Tőle kaptam :rolleyes: nem tudom ő hogy van ezzel, ő is megteszi-e ezt, de asszem nekem muszáj, mert így legalább nem foglalkozok "annyit" vele.

-C0pp3rM!n3-

szerintem jól tetted. később (1-2 hónap múlva...) jól fog esni elővenni  :)
én néha a közös képekkel "tesztelem" mennyit jelent még az ex.  :rolleyes:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2616 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:55

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:25

-C0pp3rM!n3-

Akkor ezt figyeld: Egyutt valasztottuk a lakast, amit vettunk (foleg o beszelt ra erre), o valasztotta a butorok felet legalabb, amiket kiszalitas utan egyutt raktunk ossze, es lett az ures lakasbol meleg feszek! De meg az agynemuk is az o izlese, az akvariumom hazi gyartmanyu hatteren ott a kezenek a nyoma az enyem mellett!... minden, me'g a pokomat is o valasztotta, mikor hezitaltam hogy Versicolor vagy Smithi legyen az elso tarantulam!  Az egesz lakas meg mindenem ot idezi, es valahogy megis kezdem latni a kiutat... o egyebkent azt mondta ha beszelgetunk is, akkor ne a lakasomban tegyuk, mert ott neki mindentol osszeszorul a szive, es csak sirni tudna! Ezt hogy lehet bedobozolni?

Kovetkezo 1-2honap kritikus nalam is szerintem!

#2617 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:57

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:55

Akkor ezt figyeld: Egyutt valasztottuk a lakast, amit vettunk (foleg o beszelt ra erre), o valasztotta a butorok felet legalabb, amiket kiszalitas utan egyutt raktunk ossze, es lett az ures lakasbol meleg feszek! De meg az agynemuk is az o izlese, az akvariumom hazi gyartmanyu hatteren ott a kezenek a nyoma az enyem mellett!... minden, me'g a pokomat is o valasztotta, mikor hezitaltam hogy Versicolor vagy Smithi legyen az elso tarantulam!  Az egesz lakas meg mindenem ot idezi, es valahogy megis kezdem latni a kiutat... o egyebkent azt mondta ha beszelgetunk is, akkor ne a lakasomban tegyuk, mert ott neki mindentol osszeszorul a szive, es csak sirni tudna! Ezt hogy lehet bedobozolni?

Kovetkezo 1-2honap kritikus nalam is szerintem!

Nem lehet hogy túl humánus vagy? :)

#2618 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:57

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:47

Ilyenkor vígasztald meg, h majd neki is elmúlik, ahogy neked, meg h ne aggódjon, majd jön másik, fel a fejjel, ezt nálad elb@szta, de másnál még csinálhatja okosan, stb. Kis szurkapiszka. :)

:up: de gonosz :)

#2619 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:59

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:57

Nem lehet hogy túl humánus vagy? :)

Miert is kerded ezt? :)