HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 29. 13:59

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 19:40

Látom, hevergeted kifelé. Helyes. :)

Á visszajött 4 nap után.  :omg:
Nagyon megszokta, h rendesen szurkálom, gondolom, viszketett neki. :Đ Nameg nem tagadom, nekem is. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#42 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 14:00

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 13:42

Ez is relatív, mert attól függ, hogy hova. :D

Két részeg beszélget a borkóstolóban.
- Te, pajtás, voltál te már úgy berúgva, hogy a nő szája helyett a hasát csókoltad meg?
- Még részegebb is - feleli a másik.
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#43 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 15:03

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 12:57

Nekem kicsit időzavar van. Tavaly nyár óta szemezgettek egymással. Eddig ok.

- tegnap előtt szakított
- találkozgatunk
- ma

Ez összvissz 3 napot fed le vagy többet? (találkozgatunk nekem több időt takar ...)

Ígérem, többet nem kérdezek, de én nem akarom félreérteni azt, amit írtál :)

Jaja, ez az egész 4 napja tart, a mát is beleértve.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#44 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 15:05

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 16:03

Jaja, ez az egész 4 napja tart, a mát is beleértve.

Akkor ez még bőven az újdonság varázsa, szvsz.

#45 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 15:09

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 13:36

jart utat a jaratlanert...

Es vegul, de nem utolso sorban, egy csok nem megcsalas :D

Igen, pont ez a nehéz döntés, ez az utas dolog  :) Megegyeztünk ma abban, hogy folytatjuk úgy, ahogy eddig, csak így fű alatt. Beleegyezett, mert megértette, hogy nem lehet csak úgy egyik napról a másira szakítani a régivel. Úgy gondolom, hogy egy hónap elegendő idő lesz ahhoiz, hogy most eldöntsem, érdemes-e ebbe az újba kezdeni.

Amúgy ez a csókos dolog izé...Na és ha hosszabb ideig tarttott? :rolleyes:

Szerkesztette: Dextrose 2005. 03. 29. 15:11 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#46 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 15:19

nekem 5.5 évig tartott az első de utána léptem és nem bántam meg
neki és nekem is jobb lett része volt az életednek ezért ilyen nehéz de ez jó mert akkor onnan is kaptál valamit
túl kell lépni és a párhuzamos kapcsolás nem a legjobb szal minnél előbb egyszerűsítsd az egyenleted
de ez csak egy jótanács.
a tűzről is csak akkor tudod hogy forró mikor megégetett próbálj más hibáiból tanulni azzal csak neked lesz jobb

sok sikert  :up:

Szerkesztette: Konor 2005. 03. 29. 15:31 -kor

BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#47 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 29. 15:21

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 9:57

Idézet: AMDPower - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 8:05

Szerintem, most az újdonság ami miatt el vagy szálva az új csajtól...
Hát na ez az, ami miatt nem akartam neki elmondani, ehhez rátett még az is, hogy nem akartam megbántani.

Azzal bántod meg igazán, ha nem beszélsz neki.
1. Ne becsüld alá a nő(ke)t, többet érez(nek), mint amennyit mutat(nak). Ha már te is látod, hogy látja rajtad azt, hogy szinte csak megszokásból vagy vele, akkor már érzi, hogy kiutat kerestél.
2. Hawkins ügynök (Delroy Lindo, Váltságdíj, 1996) szavait elferdítve: Ne a kapcsolatotokat akard megmenteni, hanem az emberségeteket.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#48 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 15:48

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 15:21

Azzal bántod meg igazán, ha nem beszélsz neki.
1. Ne becsüld alá a nő(ke)t, többet érez(nek), mint amennyit mutat(nak). Ha már te is látod, hogy látja rajtad azt, hogy szinte csak megszokásból vagy vele, akkor már érzi, hogy kiutat kerestél.

Maximálisan így van.  :up:
Az nevet utoljára, aki először üt.

#49 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 16:44

Rá fog jönni hogy van valakid.

#50 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 16:50

Én valszeg kipróbálnám a másik csajt aztán döntenék ki a jobb alapon. A párhuzamosítás csak rövid ideig működik, és valszeg rá is fog jönni, az a kérdés hogy ki tudod-e magyarázni ha mégis marad a régi.

#51 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 21:21

Hogy úgymondjam, ez alatt a 4 nap alatt csak bújkáltunk. Akár gyalog, akár kocsival is találkoztam vele, mindig néptelen, szűk utcákban, vagy nálunk, vagy náluk tartózkodtunk. Mindenképp így kell folytatni. Aztán vagy 1 hónap múlva meglátom. Az a baj, hogy egyedül vagyok, hihetetlenül erős lelkiismeretfurdalást érzek, de mégis akarok az újjal lenni. A döntésképtelenség eluralkodott rajtam. Nem tudnék most választani.

Szerkesztette: Dextrose 2005. 03. 29. 21:31 -kor

paranormal.hu

#52 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 22:22

Én is voltam így, aztán amikor már hárman voltak :) kezdtek a fejemre nőni és dönteni kellett

#53 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 22:25

Idézet: Arp - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 22:22

Én is voltam így, aztán amikor már hárman voltak :) kezdtek a fejemre nőni és dönteni kellett

:) És mit döntöttél?

paranormal.hu

#54 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 22:35

Maradt a régi. Az egyik csaj full béna volt az ágyban, a másikkal meg szintén újrakezdés lett volna de aztán végiggondoltam hogy újra ugyanazok a problémák jönnének. Aztán ezzel később volt még próbálkozás, de végül akkor se mertem újra belemenni.

#55 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 22:37

Egyébként egyelőre nem bántam meg, szerintem ha a másik kettőből választottam volna már egyik se lenne meg. Azt talán bánnám ha legalább nem próbáltam volna ki.

#56 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 30. 02:05

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 22:25

:) És mit döntöttél?

Biztos áttért az iszlámra :D.

#57 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 08:53

Most hogy így végig olvastam az eddigi beszélgetést, bizony sok érdekes dologra jöttem rá, meg van is egy két dologról egyfajta véleméynem, amit nem kívánok elmondani. Igazából én még nem voltam ilyen helyzetben, én mindig csak akkor néztem újat, ha már a régiből maximálisan elegem volt, de akkor is a régivel szakítottam meg előbb a kapcsolatot. Ha van valakid nem  fogod tudni eltitkolni, az biztos, max csak ideig-óráig. Abban pedig többeknek igazuk van, hogy nem ebben a korban kell leragadni. Én itt vagyok 20 évesen, az első kapcsolatom 3 évig, a másik majdnem 2 évig tartott, de amikor úgy éreztem, hogy ez nem megy, én tudtam lépni. Megérte, teljes mértékben, mert nagyon jól jártam a jelenlegi párommal ;)
És szerintem a csók, mint megcsalásnál nem arról van szó, hogy hova adom. Szerintem már az is az, ha már lelkiekben máshoz vonzódsz. Én elmondanék a réginek mindent, tudom hogy gáz, meg nehéz, de sokkal jobb, mint hogy a háta mögött zajlik ez és hidd el,kiderül. De jobb ha te mondod el!
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#58 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:06

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 8:53

Én elmondanék a réginek mindent, tudom hogy gáz, meg nehéz, de sokkal jobb, mint hogy a háta mögött zajlik ez és hidd el,kiderül. De jobb ha te mondod el!

Hát igen, ez nagyon zavaró, hogy így a háta mögött történnek a dolgok. De még mindig ott van bennem, hogy vissza tudom csinálni!

Hacsaknem hwsw-zik ő is  :)  :omg:

paranormal.hu

#59 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 09:54

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:06

Hát igen, ez nagyon zavaró, hogy így a háta mögött történnek a dolgok. De még mindig ott van bennem, hogy vissza tudom csinálni!

Hacsaknem hwsw-zik ő is  :)  :omg:

A többiek úgy látják, ha fojtatod a kettős ügynököt, visszaüt.
Ha lelkizős vagy, akkor látni fogja rajtad, h van valakid. Ez tuti.

Figyi, 2x már szakítottatok. A másodiknál a szakítás után nem sokkal összejöttél egy másik csajjal. Látott benneteket. Tudott rólatok. Mégis vissza tudtál csinálni mindent.

Te azzal (is) számolsz, h csak egy pár hónapos kaland lesz és ennyi. Utána visszatérsz a kalandozásból a biztos ponthoz. Csak most azt játszod, h elmész kalandozni, de nem szólsz otthon, hátha nem veszik észre.

Szóval igen, a háta mögött történnek most a dolgok, de a szívnek nem kell szem, h lásson.

Ebben a szituban sajna nincs olyan verzió amivel mindenki jól jár. Ha bujkáltok, az 3 embernek rossz egyszerre. Ha szakítasz (és tényleg nem szereted a régit), akkor csak egynek. És ne te akard eldönteni más helyett, h neki az mennyire fog fájni, ill. ha nem szakítasz, akkor egyáltalán nem lesz (szív)fájdalma.

Szerkesztette: fram 2005. 03. 30. 09:55 -kor

Ciciman is on borda

#60 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 10:04

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 9:54

Figyi, 2x már szakítottatok. A másodiknál a szakítás után nem sokkal összejöttél egy másik csajjal. Látott benneteket. Tudott rólatok. Mégis vissza tudtál csinálni mindent.

Szerinted ha neadjisten lebuknék, később visszajönne? Asszonta, hogy ha megcsalom, soha többet nem találkozunk, vagy ha pusztán szakítunk, örökké elfelejthetjük egymást.

Ha vele maradnék, őszintén szólva nyugodtabb lennék (kényelem szempontjából: mert már megszokott, nem kell a tökéletességre törekednem), de mégis benne lennem állandóan, hogy a francba, járhattam volna azzal a másik csajjal is! Csak akkor tudnám otthagyni, ha lenne rá garancia, hogy ez is képes lenne ugyanugy szeretni, ugyanolyan megbízható lenne. De így tényleg nehéz eldönteni 4 nap után. Csak az a baj, hogy sokkal jobban tetszik mint a régi!!

Úgyhogy igazad van sokmindenbe.

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.