Elküldve: 2005. 07. 31. 21:00
Nekem nem kell, mert:
1, most fürödtem, ergo a 2-3 napos mosdatlanság max szerdára jönne össze, de:
2, nincs 10%, se sehány % figyelmeztetésem, mert az utóbbi időben jófiú voltam, hacsak, állatkinzásért nem kapok, mert a macskánk 2 órája itt óbégat és már nagyon unom.
3, vatta új alsóban feszitek, a régieket anyám dezintegrálja, igy sajnos kimarad a totyakos style.
4, nincs itthon csak parasztkolbász, viszont az igazi, mosolyban feszítő, eltávolithatatlan kolbászcafrangot csak a lángolt rettenetből lehet csak kicsiholni, aminek az állaga a a 3 hetes vizihulla himtagja és az átlagos csapviz között van, félúton.
5, csábos mosolyomnak az a zavarodottságtól rendszerint percekre az arcomra kövülő, lárvaszerű vigyort szoktam csúfolni, ami nők jelenlétében úgyszólván permanensé szokott válni.
6, homár mozgás simán megvan, főleg mert az utóbbi időben igyekszem változtatni a frankenstein szerű járásomon, annak okán, hogy a gyerekek elszaladnak előlem, az idősek félreugranak, a fiatalok pedig bandákba verődnek kapával/kaszával, én meg nem tudok jól futni.
7, idétlen hajviselet simán megvan, kopaszra nem merem vágatni, mert a X kerben melózom, de elég sokat járok a 7-8ba is, az ott egészségtelen.
Egyszerüen csak segitséget nyújtok egy problémával küszködő kedves fórumtársnak. Nameg a napi félszáz off...