HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#1991 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 21. 15:07

https://forum.hwsw.h...opic=93055&st=0

Ezzel akkor mi lesz? Elvégre repült nem? :think:

Nem nagyon fogja a topicba beleirogatni miket updatelt :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1992 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 14:59

Az azonnali intézkedések topicban kifejezetten kérték, hogy ne offoljunk, ezért itt válaszolnék.
Előzmény:

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 15:09

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 14:19

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=9...=0#entry3436045

Kényes téma, főleg, hogy már a nyitó hozzászólás sem politikamentes. :(

Gratulálok...

A megemlékezés tényével nincs problémám, még azt is elismerem, hogy ezt nagyon nehéz politikamentesen. Ettől függetlenül egy kifejezetten politikamentes fórumon felesleges flame-et kelteni egy politikus ellen már egy nyitó hozzászólásban. Ha a topicnyitó így kezdi, akkor őt sem a megemlékezés, hanem a napi politika bírálata érdekli, amire itt semmi szükség szerintem, másrészt semmivel sem viselkedik etikusabban, mint az említett személy. Szerintem.

#1993 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 22. 15:45

Mélységesen egyetértek!  :respect:

#1994 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:16

X1800 topik:

gondolom megint csak én kaptam figyelmeztetést. :D
nem volt megalapozatlan a személyeskedés, de mindegy.

mi lesz a topik sorsa? egy idő után lehet újat nyitni, nem?
JóSebesség

#1995 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:20

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:16

X1800 topik:

:offtopic:

Lassan beigazolódik... (nem rossz szándékból írom) :)  :D

Csatolt fájl:

Szerkesztette: NZIM 2005. 10. 22. 16:20 -kor

Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#1996 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:34

Megint?  :think: Én először adtam Neked.
Nem számít, hogy az volt-e vagy sem. Ezt privátban meccseld le bepe_79-el, ha akarod.

Kicsit hagyjuk pihenni ezt a témát.

#1997 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:42

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:34

Nem számít, hogy az volt-e vagy sem. Ezt privátban meccseld le bepe_79-el, ha akarod.

Épp ez az, ami ellen tiltakoztam az X1800-as topicban is: ne kettőnkre legyen már ráhúzva a topiczüllesztés és a bezárásának az oka (Turbo-ra és rám)! Ha beleolvasol az általad lezárt topikba, akkor nem ezt mondanád, hogy velem kell "lemeccselnie" ezt az ügyet. Én nagyon szívesen kifejtem a véleményem priviben bárkinek, de ezt most nem nagyon értem, hogy miért velem kéne..
Egyébként én is megkaptam mára a figyelmeztetés-adagomat, nem a FakeJack-től, de ez most mindegy.

Szerkesztette: bepe_79 2005. 10. 22. 16:44 -kor

#1998 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:42

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:34

Pedig lassan kapható lesz Mo-n is, és így nem tudja senki sem leírni a tapasztalatát. :)
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1999 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:42

Épp ez az, ami ellen tiltakoztam az X1800-as topicban is: ne kettőnkre legyen már ráhúzva a topiczüllesztés és a bezárásának az oka (Turbo-ra és rám)! Ha beleolvasol az általad lezárt topikba, akkor nem ezt mondanád, hogy velem kell "lemeccselnie" ezt az ügyet. Én nagyon szívesen kifejtem a véleményem priviben bárkinek, de ezt most nem nagyon értem, hogy miért velem kéne..
Egyébként én is megkaptam mára a figyelmeztetés-adagomat, nem a FakeJack-től, de ez most mindegy.

Emlékeim szerint veled személyeskedett ma a topikban nem?
Viszont azt hol írtam, hogy emiatt zártam be? Ne csúsztass már légy szíves. Ez csak egy alkotóelem volt a sok közül, melyek az alábbiak a teljesség igénye nélkül:

- ezt a topikot 1-2 hónapja már egyszer be kellett zárni majdnem véglegesen, ugye emlékszel?
- én magam is bezártam/kitakarítottam 1-2 hete, rémlik? Akkor azt írtam, hogy ha mégegyszer elszabadulnak az indulatok, akkor zárom. És lőn.

És nálam is érik a 10%-od az értelmetlen módon felhozott topikod (amit ugye nem először játszol el) meg a mai munkásságod után, úgyhogy legyél szíves kicsit fékezni magadat, hogy ne másnak kelljen fakeznie téged.

#2000 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:56

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:42

Pedig lassan kapható lesz Mo-n is, és így nem tudja senki sem leírni a tapasztalatát. :)

Ha valóban lehet majd itthon kapni, akkor lesz majd topikja is.

#2001 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. Oct. 22., Saturday - 17:42

Figyelj már bepe. Én azt akartam veled megérteni(először tök normálisan lsd. fear topik) hogy úgy nem lehet észt osztani, hogy közben más se lebeg a szemed előtt , csak az elvakultságod tárgya.

Akartam idézni, de minek. Egy-két dolog ami megfogott "X800XL nem 6800GT ellenfele, hülye NVsek csúsztatnak megint." vagy "X800 már low end kategória, 6800GT high end" és még sorolhatnám.. de nem fogok itt senki ezzel fárasztani, ez nem vga topik..

Mindenesetre én továbbra sem hiszem, hogy "hülye vagy" egész egyszerűen TUDOM, hogy mindezt DIREKT csinálod néha a poén kedvvéért(4éves topikok felhozása) néha meg csak azért, hogy kiakasszál egy-két embert.

Ennyi, részemről lezárva.
JóSebesség

#2002 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:04

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:55

Emlékeim szerint veled személyeskedett ma a topikban nem?
Viszont azt hol írtam, hogy emiatt zártam be? Ne csúsztass már légy szíves. Ez csak egy alkotóelem volt a sok közül, melyek az alábbiak a teljesség igénye nélkül:

- ezt a topikot 1-2 hónapja már egyszer be kellett zárni majdnem véglegesen, ugye emlékszel?
- én magam is bezártam/kitakarítottam 1-2 hete, rémlik? Akkor azt írtam, hogy ha mégegyszer elszabadulnak az indulatok, akkor zárom. És lőn.

És nálam is érik a 10%-od az értelmetlen módon felhozott topikod (amit ugye nem először játszol el) meg a mai munkásságod után, úgyhogy legyél szíves kicsit fékezni magadat, hogy ne másnak kelljen fakeznie téged.

Én teljes peace-kereteken belül fogalmaztam meg az előző post-omat, és nem értem a felháborodottságot. Figyelj már egy picit: az x1800-as topikban is azt magyaráztam el vagy 3 post-on keresztül a többieknek, hogy a kérdéses flame idején jelen sem voltam nemhogy az x1800-as topicban, és a hwsw fórumon sem szvsz. Utána természetesen felháborodtam, mikor a flame kapcsán szóba került a nevem, mikor az ottani dolgokhoz vajmi kevés közöm volt szerintem, és pár oldallal előrébb írtam pár dolgot, és ott is grafikonokat raktam be, és az x1800-al kapcsolatban írtam. Tehát továbbra sem értem, hogy mi közöm nekem ehhez, a felháborodás oka az volt, hogy szvsz jogosulatlanul lettem a legutolsó flame kapcsán megemlítve és megvádolva.
A másik dolog: én sohasem vetemednék arra, hogy bármilyen post kapcsán részemről @nyázásba fajuljon a dolog, tehát ha beleolvasok is a 7800gtx topikba vagy az x1800-asba, akárki akármilyen grafikont rak be, vagy akármilyen véleményt fejt ki, nem fogom lehülyézni, lesurmózni, elküldeni az @nyjába, nem fogok személyeskedni. Esetleg kifejtem az ellenvéleményem, amit ugyebár lehet. De flamelni nem én szoktam, és most sem én tettem. Részemről ennyi, ha a semmiért jár a 10% warning, akkor én is megkaphatom. Én nem haragszom senkire, viszont megvédem magam, ha ilyen szituációba kerülök.

:up:

Üdv: Bepe

#2003 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:08

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:58

Figyelj már bepe. Én azt akartam veled megérteni(először tök normálisan lsd. fear topik) hogy úgy nem lehet észt osztani, hogy közben más se lebeg a szemed előtt , csak az elvakultságod tárgya.

Akartam idézni, de minek. Egy-két dolog ami megfogott "X800XL nem 6800GT ellenfele, hülye NVsek csúsztatnak megint." vagy "X800 már low end kategória, 6800GT high end" és még sorolhatnám.. de nem fogok itt senki ezzel fárasztani, ez nem vga topik..

Mindenesetre én továbbra sem hiszem, hogy "hülye vagy" egész egyszerűen TUDOM, hogy mindezt DIREKT csinálod néha a poén kedvvéért(4éves topikok felhozása) néha meg csak azért, hogy kiakasszál egy-két embert.

Ennyi, részemről lezárva.

OK. Mindjárt írok neked is PÜ-t, részemről is rendben. Nincs harag, és értem a te álláspontodat is. Peace.

#2004 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:13

Teljesen feleslegesen sikerült belemászni a személyeskedésbe és sikerült szétcsapni a topicot, pedig értelmesen és normálisan meg lehetett volna beszélni. Topicnak vannak részei, amit szerintem érdemes lenne egy későbbi x1800 topicba átmenteni.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2005 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:14

Na, akkor most, hogy senki sem haragszik senkire, písz, láv és juniti van, szerintem ejtsük a témát. :)

Nyílni fog új X1800 topik, méghozzá tapasztalatcserére, amint az itthoni boltokban kapható lesz a kártya.

#2006 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 18:26

X1800 topik:

Te már úgy is ki vagy tiltva, mit sírsz?! :D
Wherever you go, go with all your heart.

#2007 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 18:35

Személyeskedésről:
Srácok, ha érzitek, hogy kezdenek elkapni az indulatok, érdemes bezárni a fórum ablakot pár órára és csak azután reagálni a hozzászólásokra, hogy lenyugodtatok. Ezzel időt adtok a másik félnek is a megnyugvásra, mert nincs mire reagáljon addig.

Szerkesztette: Dorien 2005. 10. 22. 18:36 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#2008 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 00:22

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 18:04

Részemről ennyi, ha a semmiért jár a 10% warning, akkor én is megkaphatom. Én nem haragszom senkire, viszont megvédem magam, ha ilyen szituációba kerülök.

Nem akarok nagyon belevauzni, de lehet, hogy jót tenne, ha elgondolkodnál azon, hogy miért "pont te" kapod mindig a figyelmeztetéseket.

Ebben nincs sem negatív, sem pozitív vélemény, csak egy tanács. ;)

#2009 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 09:15

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 1:22

Nem akarok nagyon belevauzni, de lehet, hogy jót tenne, ha elgondolkodnál azon, hogy miért "pont te" kapod mindig a figyelmeztetéseket.

Ebben nincs sem negatív, sem pozitív vélemény, csak egy tanács. ;)

Üdv! Én az x1800 kapcsán nem kaptam, a -Turbo- viszont igen.

#2010 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 09:47

Mint az óvodában: nem én voltam, hanem a Karcsika nézett a Brigike szoknyája alá.
A reptéri sánta kutyát se érdekli, melykőtök mit kapott!
Javaslatom a modoknak, hogy állítsák már le itt az offolást.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »