HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#2001 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. Oct. 22., Saturday - 17:42

Épp ez az, ami ellen tiltakoztam az X1800-as topicban is: ne kettőnkre legyen már ráhúzva a topiczüllesztés és a bezárásának az oka (Turbo-ra és rám)! Ha beleolvasol az általad lezárt topikba, akkor nem ezt mondanád, hogy velem kell "lemeccselnie" ezt az ügyet. Én nagyon szívesen kifejtem a véleményem priviben bárkinek, de ezt most nem nagyon értem, hogy miért velem kéne..
Egyébként én is megkaptam mára a figyelmeztetés-adagomat, nem a FakeJack-től, de ez most mindegy.

Figyelj már bepe. Én azt akartam veled megérteni(először tök normálisan lsd. fear topik) hogy úgy nem lehet észt osztani, hogy közben más se lebeg a szemed előtt , csak az elvakultságod tárgya.

Akartam idézni, de minek. Egy-két dolog ami megfogott "X800XL nem 6800GT ellenfele, hülye NVsek csúsztatnak megint." vagy "X800 már low end kategória, 6800GT high end" és még sorolhatnám.. de nem fogok itt senki ezzel fárasztani, ez nem vga topik..

Mindenesetre én továbbra sem hiszem, hogy "hülye vagy" egész egyszerűen TUDOM, hogy mindezt DIREKT csinálod néha a poén kedvvéért(4éves topikok felhozása) néha meg csak azért, hogy kiakasszál egy-két embert.

Ennyi, részemről lezárva.
JóSebesség

#2002 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:04

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:55

Emlékeim szerint veled személyeskedett ma a topikban nem?
Viszont azt hol írtam, hogy emiatt zártam be? Ne csúsztass már légy szíves. Ez csak egy alkotóelem volt a sok közül, melyek az alábbiak a teljesség igénye nélkül:

- ezt a topikot 1-2 hónapja már egyszer be kellett zárni majdnem véglegesen, ugye emlékszel?
- én magam is bezártam/kitakarítottam 1-2 hete, rémlik? Akkor azt írtam, hogy ha mégegyszer elszabadulnak az indulatok, akkor zárom. És lőn.

És nálam is érik a 10%-od az értelmetlen módon felhozott topikod (amit ugye nem először játszol el) meg a mai munkásságod után, úgyhogy legyél szíves kicsit fékezni magadat, hogy ne másnak kelljen fakeznie téged.

Én teljes peace-kereteken belül fogalmaztam meg az előző post-omat, és nem értem a felháborodottságot. Figyelj már egy picit: az x1800-as topikban is azt magyaráztam el vagy 3 post-on keresztül a többieknek, hogy a kérdéses flame idején jelen sem voltam nemhogy az x1800-as topicban, és a hwsw fórumon sem szvsz. Utána természetesen felháborodtam, mikor a flame kapcsán szóba került a nevem, mikor az ottani dolgokhoz vajmi kevés közöm volt szerintem, és pár oldallal előrébb írtam pár dolgot, és ott is grafikonokat raktam be, és az x1800-al kapcsolatban írtam. Tehát továbbra sem értem, hogy mi közöm nekem ehhez, a felháborodás oka az volt, hogy szvsz jogosulatlanul lettem a legutolsó flame kapcsán megemlítve és megvádolva.
A másik dolog: én sohasem vetemednék arra, hogy bármilyen post kapcsán részemről @nyázásba fajuljon a dolog, tehát ha beleolvasok is a 7800gtx topikba vagy az x1800-asba, akárki akármilyen grafikont rak be, vagy akármilyen véleményt fejt ki, nem fogom lehülyézni, lesurmózni, elküldeni az @nyjába, nem fogok személyeskedni. Esetleg kifejtem az ellenvéleményem, amit ugyebár lehet. De flamelni nem én szoktam, és most sem én tettem. Részemről ennyi, ha a semmiért jár a 10% warning, akkor én is megkaphatom. Én nem haragszom senkire, viszont megvédem magam, ha ilyen szituációba kerülök.

:up:

Üdv: Bepe

#2003 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:08

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:58

Figyelj már bepe. Én azt akartam veled megérteni(először tök normálisan lsd. fear topik) hogy úgy nem lehet észt osztani, hogy közben más se lebeg a szemed előtt , csak az elvakultságod tárgya.

Akartam idézni, de minek. Egy-két dolog ami megfogott "X800XL nem 6800GT ellenfele, hülye NVsek csúsztatnak megint." vagy "X800 már low end kategória, 6800GT high end" és még sorolhatnám.. de nem fogok itt senki ezzel fárasztani, ez nem vga topik..

Mindenesetre én továbbra sem hiszem, hogy "hülye vagy" egész egyszerűen TUDOM, hogy mindezt DIREKT csinálod néha a poén kedvvéért(4éves topikok felhozása) néha meg csak azért, hogy kiakasszál egy-két embert.

Ennyi, részemről lezárva.

OK. Mindjárt írok neked is PÜ-t, részemről is rendben. Nincs harag, és értem a te álláspontodat is. Peace.

#2004 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:13

Teljesen feleslegesen sikerült belemászni a személyeskedésbe és sikerült szétcsapni a topicot, pedig értelmesen és normálisan meg lehetett volna beszélni. Topicnak vannak részei, amit szerintem érdemes lenne egy későbbi x1800 topicba átmenteni.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2005 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:14

Na, akkor most, hogy senki sem haragszik senkire, písz, láv és juniti van, szerintem ejtsük a témát. :)

Nyílni fog új X1800 topik, méghozzá tapasztalatcserére, amint az itthoni boltokban kapható lesz a kártya.

#2006 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 18:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:16

X1800 topik:

gondolom megint csak én kaptam figyelmeztetést. :D
nem volt megalapozatlan a személyeskedés, de mindegy.

Te már úgy is ki vagy tiltva, mit sírsz?! :D
Wherever you go, go with all your heart.

#2007 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 18:35

Személyeskedésről:
Srácok, ha érzitek, hogy kezdenek elkapni az indulatok, érdemes bezárni a fórum ablakot pár órára és csak azután reagálni a hozzászólásokra, hogy lenyugodtatok. Ezzel időt adtok a másik félnek is a megnyugvásra, mert nincs mire reagáljon addig.

Szerkesztette: Dorien 2005. 10. 22. 18:36 -kor

#2008 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 00:22

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 18:04

Részemről ennyi, ha a semmiért jár a 10% warning, akkor én is megkaphatom. Én nem haragszom senkire, viszont megvédem magam, ha ilyen szituációba kerülök.

Nem akarok nagyon belevauzni, de lehet, hogy jót tenne, ha elgondolkodnál azon, hogy miért "pont te" kapod mindig a figyelmeztetéseket.

Ebben nincs sem negatív, sem pozitív vélemény, csak egy tanács. ;)

#2009 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 09:15

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 1:22

Nem akarok nagyon belevauzni, de lehet, hogy jót tenne, ha elgondolkodnál azon, hogy miért "pont te" kapod mindig a figyelmeztetéseket.

Ebben nincs sem negatív, sem pozitív vélemény, csak egy tanács. ;)

Üdv! Én az x1800 kapcsán nem kaptam, a -Turbo- viszont igen.

#2010 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 09:47

Mint az óvodában: nem én voltam, hanem a Karcsika nézett a Brigike szoknyája alá.
A reptéri sánta kutyát se érdekli, melykőtök mit kapott!
Javaslatom a modoknak, hogy állítsák már le itt az offolást.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#2011 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 11:11

:lol:

#2012 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:06

A 6600-as topikban 3D mark beszélgetés folyt. Jó lenne eldönteni, hogy mi hova való. Mindezt csak azért mondom, mert ismételten valaki 3D Markos kérdést tett fel a 6600-as topikban. Jó lenne egy moderátortól állásfoglalás ebben a kérdésben, mert ha jól tudom minden 3D Mark verziónak van külön, önálló topikja.
Várom a moderátorok válaszát. Köszönöm.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=9...dpost&p=3432311

Innen kéne olvasni, hogy a pontos helyzet látszódjon, Csövike hozzászólásáig.

Szerkesztette: Macska 2005. 10. 23. 12:22 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2013 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:22

Olvastam már, szerintem "határeset". Nem mondom, hogy jó, hogy a topic utolsó oldalai csak erről szólnak, de belefér.

Szerkesztette: FakeJack 2005. 10. 23. 12:24 -kor

#2014 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:28

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 13:22

Olvastam már, szerintem "határeset". Nem mondom, hogy jó, hogy a topic utolsó oldalai erről szólnak, de belefér.

Ok, akkor majd én is a "határesetre" hivatkozom, ha szólnak nekem valamiért.

Köszönöm válaszod.

( Az a gondom, hogy van közöttük olyan tagtárs, aki azonnal szól..., hogy "van már ilyen topik"..... . Az az érzésem, hogy van akinek szabad, van akinek nem, attól függ, kiről van szó. Nem szeretem, ha valaki más szemében a szálkát, a magáéban a gerendát nem veszi észre.)

Baráti Üdvözlettel
                                macska  ;)

Ui: Minden 3D Mark verziónak önálló topikja van.

Szerkesztette: Macska 2005. 10. 23. 12:31 -kor

#2015 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:48

Persze, ha valamiről nem úgy gondolkodom, mint Te, akkor már részrehajló vagyok.  :omg:  :D
Szerintem ha beleolvasnál más videókártyás topikokba, láthatnád, hogy mindenhol előfordul, hogy 3DMark pontokról beszélnek. A 3DMark ugye nem egy kifejezetten diagnosztikai céllal készült szoftver, ám mégis sokat segíthet egyes problémák felderítésében, megoldásában, így belefér a videókártyás topikokba, hogy erről is szó essék. De szerintem Neked nem is ezzel van bajod, hanem azzal, hogy nem most és azonnal és mindenki a Te problémáddal foglalkozik:

Idézet

Húzzátok 10-15 pontért. Biztos sokat ér a gyakorlatban.   :D

Kérdeztem valamit, erre csak ez a pontszarakodás megy. Nincs ennek külön topikja????? Oda jobb lenne.  :mad:

Ez a Gef6600 topik, nem a mennyi pont a tököm tudja melyik 3D mark-kal. Van ezeknek külön topikja, ott tárgyaljátok.

Szerkesztette: FakeJack 2005. 10. 23. 12:49 -kor

#2016 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:50

Idézet: Macska - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 13:28

Ok, akkor majd én is a "határesetre" hivatkozom, ha szólnak nekem valamiért.

És ha valóban határeset lesz, akkor úgyis fogjuk elbírálni.

Idézet

Köszönöm válaszod.

( Az a gondom, hogy van közöttük olyan tagtárs, aki azonnal szól..., hogy "van már ilyen topik"..... . Az az érzésem, hogy van akinek szabad, van akinek nem, attól függ, kiről van szó. Nem szeretem, ha valaki más szemében a szálkát, a magáéban a gerendát nem veszi észre.)

Mindenkire egyformán vonatkoznak a szabályok. De ha valahol nincs probléma, ott erőltetetten nem kéne csinálni.

Idézet

Baráti Üdvözlettel
                                macska  ;)

Ui: Minden 3D Mark verziónak önálló topikja van.

Bár jómagam is utálom, ha egy VGA kártyáról szóló topikban kizárólag a szintetikus tesztprogramok eredményeinek kitárgyalása egyesek legfontosabb tennivalója, offtopiknak mégsem minősíteném addig, amíg valóban az adott kártyáról van szó és amíg nem csak erről szól az eszmerecsere. Köszönöm jelzést.

#2017 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 13:01

Ha már így felvetődött ez a "belefér" kategória, akkor megkérdezném, hogy az "Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD" topic-ban a 3 oldalas OFF-topic is belefért, ami már átment személyeskedésbe is? Mert csupán csak 2x jeleztem és nem történt semmi! Még 1 ejnye-bejnye se bármelyik mod részéről. :think: :rolleyes:

Ps: Kb. 1 hete visszatért a normális kerékvágásba a topic, tehát intézkedni már nem kell...
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2018 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 13:06

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 13:48

Persze, ha valamiről nem úgy gondolkodom, mint Te, akkor már részrehajló vagyok.  :omg:  :D
Szerintem ha beleolvasnál más videókártyás topikokba, láthatnád, hogy mindenhol előfordul, hogy 3DMark pontokról beszélnek. A 3DMark ugye nem egy kifejezetten diagnosztikai céllal készült szoftver, ám mégis sokat segíthet egyes problémák felderítésében, megoldásában, így belefér a videókártyás topikokba, hogy erről is szó essék. De szerintem Neked nem is ezzel van bajod, hanem azzal, hogy nem most és azonnal és mindenki a Te problémáddal foglalkozik:

Jogosan tettem szóvá, mivel van önálló topikja a 3D makr 2003-nak, 2005-nek, sőt asszem az előtte lévőknek is.
Az én problémám adott, vagy kapok választ vagy sem. Azonban, ha figyelmesen olvasod az adott részt, akkor másnak is van, vagy volt hasonló problémája egy Inno-val, csakhogy nem látta, hogy nekem is az van, mert a 3D Mark futott közel egy oldalon. Kapíse. Tehát, már 2 embernek van (volt)  hasonló gondja.

Ezt követően ismét jött egy 3D Mark-os kérdés a 6600-ban, ekkor szóltam ide.

Egyébiránt, beírtad volna, hogy "Bár átfedés van a 3D Mark/ Gef6600 között, jobb lenne a megfelelő 3D Mark-os topikban folytatni a témát."

Sokszor rászólnak emberekre, hogy van már ilyen topik. A 3D Mark topikjai vannak verziószám szerint. Akkor most hogy is van ez????

Szerkesztette: Macska 2005. 10. 23. 13:09 -kor

#2019 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 13:06

Idézet: Csokis - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 14:01

Ha már így felvetődött ez a "belefér" kategória, akkor megkérdezném, hogy az "Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD" topic-ban a 3 oldalas OFF-topic is belefért, ami már átment személyeskedésbe is? Mert csupán csak 2x jeleztem és nem történt semmi! Még 1 ejnye-bejnye se bármelyik mod részéről.   :think: :rolleyes:

Ps: Kb. 1 hete visszatért a normális kerékvágásba a topic, tehát intézkedni már nem kell...

Ejnye, elnézést, legközelebb nyugodtan dudálj rá közvetlenül valamelyikünkre.

#2020 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 13:07

Idézet

Akkor most hogy is van ez????

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 13:50

De ha valahol nincs probléma, ott erőltetetten nem kéne csinálni.

Így.

Szerkesztette: FakeJack 2005. 10. 23. 13:08 -kor

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »