Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:55
Emlékeim szerint veled személyeskedett ma a topikban nem?
Viszont azt hol írtam, hogy emiatt zártam be? Ne csúsztass már légy szíves. Ez csak egy alkotóelem volt a sok közül, melyek az alábbiak a teljesség igénye nélkül:
- ezt a topikot 1-2 hónapja már egyszer be kellett zárni majdnem véglegesen, ugye emlékszel?
- én magam is bezártam/kitakarítottam 1-2 hete, rémlik? Akkor azt írtam, hogy ha mégegyszer elszabadulnak az indulatok, akkor zárom. És lőn.
És nálam is érik a 10%-od az értelmetlen módon felhozott topikod (amit ugye nem először játszol el) meg a mai munkásságod után, úgyhogy legyél szíves kicsit fékezni magadat, hogy ne másnak kelljen fakeznie téged.
Én teljes peace-kereteken belül fogalmaztam meg az előző post-omat, és nem értem a felháborodottságot. Figyelj már egy picit: az x1800-as topikban is azt magyaráztam el vagy 3 post-on keresztül a többieknek, hogy a kérdéses flame idején jelen sem voltam nemhogy az x1800-as topicban, és a hwsw fórumon sem szvsz. Utána természetesen felháborodtam, mikor a flame kapcsán szóba került a nevem, mikor az ottani dolgokhoz vajmi kevés közöm volt szerintem, és pár oldallal előrébb írtam pár dolgot, és ott is grafikonokat raktam be, és az x1800-al kapcsolatban írtam. Tehát továbbra sem értem, hogy mi közöm nekem ehhez, a felháborodás oka az volt, hogy szvsz jogosulatlanul lettem a legutolsó flame kapcsán megemlítve és megvádolva.
A másik dolog: én sohasem vetemednék arra, hogy bármilyen post kapcsán részemről @nyázásba fajuljon a dolog, tehát ha beleolvasok is a 7800gtx topikba vagy az x1800-asba, akárki akármilyen grafikont rak be, vagy akármilyen véleményt fejt ki, nem fogom lehülyézni, lesurmózni, elküldeni az @nyjába, nem fogok személyeskedni. Esetleg kifejtem az ellenvéleményem, amit ugyebár lehet. De flamelni nem én szoktam, és most sem én tettem. Részemről ennyi, ha a semmiért jár a 10% warning, akkor én is megkaphatom. Én nem haragszom senkire, viszont megvédem magam, ha ilyen szituációba kerülök.
Üdv: Bepe