HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X II.

#1381 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 10. 00:03

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 23:23

Radioadot csinalni viszont csak az iPodbol lehet, az iTrip nevezetu cuccal, ezt viszik mint a cukrot. Hidd eleg kiralyul kitalalta ezt az Apple, pontosan tudjak mit pakoljanak az iPodban, es mind a mai napig ez be is valt nekik.

jajj andrás ezt már 25 éve kapni lehet magyarországon az elsö inkarnációja a gomblyukmikrofon volt. az usa-ban kb 10 dollárért árulnak ilyen fm head-eket már vagy 4. éve pontosan azért, hogy a portable-det hallgathasd az autorádión is.

hidd el az apple nem talált ki technológiailag semmi ujat, csupáncsak összekombinált egy csomó dolgot egy üzleti modelbe.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1382 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 00:16

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 23:03

jajj andrás ezt már 25 éve kapni lehet magyarországon az elsö inkarnációja a gomblyukmikrofon volt. az usa-ban kb 10 dollárért árulnak ilyen fm head-eket már vagy 4. éve pontosan azért, hogy a portable-det hallgathasd az autorádión is.

hidd el az apple nem talált ki technológiailag semmi ujat, csupáncsak összekombinált egy csomó dolgot egy üzleti modelbe.

En nem mondtam, hogy az Apple talalta ki, mert nem is ok voltak, hanem a Griffin gyartja az iTripet. A lenyeg, hogy az iPodhoz gyart mindenki minden szart, az iriverhez meg a tobbihez, lokakit se gyartanak. :) Emlithetnem a kihangosito gyartokat is, akik iPodhoz toljak a cuccaikat: Altec, Logitec, Klipsch, JMLab, Bose, JBL. Tehat tobbek kozt ezek miatt eleg konnyen tartja az Apple a vezeto poziciojat a piacon. Mondjuk ehez eloszor el kellett kesziteni az iPodot, befuttatni, es eladni belole tobb mint 15 millio darabot. Mindenesetre jol csinaltak, es most az iPodnak koszonhetohen valami hasonlo varhato a Mac eladasok teren is.
Ez nekem mint felhasznalo jo dolog. Most nem a Microsoft es egyeb cegek huznak le hanem az Apple. Viszont a Microsoftal ellentetben azt erzem, hogy meg is dolgoznak a penzemert. :)

Ja. Az iTunes music eladasok a fel milliardhoz! kozelednek :) Ez sem elhanyagolhato. Senki mas nem rendelkezik ennyire kidolgozott egybefuggo rendszerrel. PC-Mac-iPod-iTMS Ez szep nagy kerek egeszet alkot, es meg a Sonynak sincs eselye behozni ezt egyelore. Ugyanez a masik oldalrol iTMS+iPod+Mac+OS X. Ezek eleg jo kis Combok.

#1383 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 00:31

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 23:51

Kicsit torni magyart? :p

hat igen, kihagytam egy vesszot.
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#1384 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 06:15

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 23:22

Az se mellekes, hogy az iPodra mar egy egesz iparag epul. Ha diktafont akarok az ipodomba, vagy bluetooth taviranyitot, vagy fenykepezogep connectort, stb megvehetem ra. Nezd meg hany fele iPod kiegeszitot kapni a neten, hihetetlen mennyiseg. Az Apple jo idoben jo dolgot talalt ki, ezzel mindenki megismerte a nevuket (ujra), csak tovabba is jol kell keverniuk a lapokat.

Mi sem bizonyitja ezt jobban, hogy ma megjelent az iTunes video lejatszasra is kepes valtozata, innen kezdve egyertelmu, hogy lesz Movie Storejuk, es videos iPodjuk is.

Kezdem leszedeni...
macbook air 2014

#1385 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 06:19

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 1:16

En nem mondtam, hogy az Apple talalta ki, mert nem is ok voltak, hanem a Griffin gyartja az iTripet. A lenyeg, hogy az iPodhoz gyart mindenki minden szart, az iriverhez meg a tobbihez, lokakit se gyartanak. :) Emlithetnem a kihangosito gyartokat is, akik iPodhoz toljak a cuccaikat: Altec, Logitec, Klipsch, JMLab, Bose, JBL. Tehat tobbek kozt ezek miatt eleg konnyen tartja az Apple a vezeto poziciojat a piacon. Mondjuk ehez eloszor el kellett kesziteni az iPodot, befuttatni, es eladni belole tobb mint 15 millio darabot. Mindenesetre jol csinaltak, es most az iPodnak koszonhetohen valami hasonlo varhato a Mac eladasok teren is.
Ez nekem mint felhasznalo jo dolog. Most nem a Microsoft es egyeb cegek huznak le hanem az Apple. Viszont a Microsoftal ellentetben azt erzem, hogy meg is dolgoznak a penzemert. :)

Ja. Az iTunes music eladasok a fel milliardhoz! kozelednek :) Ez sem elhanyagolhato. Senki mas nem rendelkezik ennyire kidolgozott egybefuggo rendszerrel. PC-Mac-iPod-iTMS Ez szep nagy kerek egeszet alkot, es meg a Sonynak sincs eselye behozni ezt egyelore. Ugyanez a masik oldalrol iTMS+iPod+Mac+OS X. Ezek eleg jo kis Combok.

Mint pl az hogy én is áttérek macre... :D
macbook air 2014

#1386 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 06:33

Jonnek a minihdd-s zenelejatszos mobilok, fel-egy ev mulva az iPod ugyanarra sorsra fog jutni, mnt a Newton, szep volt, jo volt, de eltunt a sullyesztoben..
Persze, ha az Apple sajat mobilt ad ki az mas teszta.. iPhone :)

#1387 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 06:36

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 7:33

Jonnek a minihdd-s zenelejatszos mobilok, fel-egy ev mulva az iPod ugyanarra sorsra fog jutni, mnt a Newton, szep volt, jo volt, de eltunt a sullyesztoben..
Persze, ha az Apple sajat mobilt ad ki az mas teszta.. iPhone :)

Hm. Nem hiszem hogy a mobilok miatt ez lenne. Mert azok nagyon drágák lesznek és csak azért senki nem fog a jóöreg iPodjáról váltani... szerintem az iPod még sok mindent ko fog bírni és nem egy holmi szar mobiltelefon fogja kibaszni a piacról... ;)
macbook air 2014

#1388 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 07:27

Idézet

Magyarorszagon biztos nem ez az arany, de hat vilagszint szamit, nem mi.

Az Apple az amerikai piacon vezet, vilagszinthez koze sincs... :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1389 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 08:06

Idézet: Zoch - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 21:00

"A mai nap mondasa: aki tud, jojjon Londonba. Az ut olcso, a varos allat-draga!!!! Ja, es mar az elso nap meguntam szamolni, kinek van iPodja. Aki vmit hallgat a fuleben, annak iPodja van....1-2 (tenyleg!) renitenstol eltekintve..."

En tavaly nyaron laktam Londonban vagy ket honapig... nekem nem tunt fel ez a nagy iPod mania... igaz akkor meg nem volt az olcso Shuffle... a raklapos noname lejatszos peldat meg eppen Parizsbol hoztam... itt elvetve latok feher fuldugaszt... viszont piszkosul nagy valasztek van mindenfele lejatszobol...

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 05. 10. 08:06 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1390 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 09:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 6:27

Az Apple az amerikai piacon vezet, vilagszinthez koze sincs... :D

Krinyo

Igazad van, bar azt azert nem mondanam, hogy koze nincs hozza :)

According to NPD Group, the company owns 92% of the U.S. market and over 60% of the global market, both considerable increases over year-earlier figures.

Forras:http://moneycentral.msn.com/content/P94963.asp

Hehe, MSN -en talaltam meg a hirt :)

#1391 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 09:40

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 10:34

Forras:http://moneycentral.msn.com/content/P94963.asp

Upsz, ez is ott volt:

Idézet

Apple’s management hopes that its PC business will benefit from the iPod craze, as the digital music player draws more consumers to the company and its products. Unfortunately, what management calls the “halo effect” has yet to kick in, as the most recent data available on PC share shows Apple continuing to lose ground at home and abroad.

According to Gartner Inc., Apple’s worldwide market share in the third quarter fell to 1.8% from 2.1% for the same period a year earlier. Domestically, the company’s share slipped to 3.2% from 3.6%. The data also show that unit growth fell 5% from the previous quarter compared to a 9.8% jump for the competition.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1392 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 11:24

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 7:36

Hm. Nem hiszem hogy a mobilok miatt ez lenne. Mert azok nagyon drágák lesznek és csak azért senki nem fog a jóöreg iPodjáról váltani... szerintem az iPod még sok mindent ko fog bírni és nem egy holmi szar mobiltelefon fogja kibaszni a piacról... ;)

Mobilt _mindenki_ hasznal! Nem lesznek nagyon dragak, sot az iPod araval osszevetve olcsok lesznek..
Ahogy a kamera lassan minden mobil reszeve valt, igy fog elterjedni a nagymeretu hattertar is, amit elsosorban zenek es megapixeles kepek tarolasara hasznalnak majd.
Ahogy no a kamerak minosege, ugy csokken a digitalis kamerak piaca, ugyanez varhato a lejatszok piacan is. Mi a turonak venne barki iPod-ot, amikor minden piacon kaphato mobil rendelkezni fog a tudasaval??

#1393 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 11:40

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 1:16

...Klipsch, JMLab...

És úgy gondolod, hogy egy IPod ezeket kitudja hajtani? Csakmert én nem... Rossz példa, de azért egy trabival is belehet menni a ringre körözgetni... Ha valaki már egy nem hordozható hangfalat megvesz, akkor megveszi hozzá a cd lejátszót, ami kenterbe veri az ipodot...  egy ipod árából összelehet hozni otthonra lényegesen jobb hangrendszert.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1394 Felhasználó inaktív   Dali 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 12:00

Vannak akik másképp gondolják: ipodstudio.com
Hozzáteszem én nem tudom megitélni, sose volt még dolgom ipod-dal.

#1395 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 13:41

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 10:24

Mobilt _mindenki_ hasznal! Nem lesznek nagyon dragak, sot az iPod araval osszevetve olcsok lesznek..
Ahogy a kamera lassan minden mobil reszeve valt, igy fog elterjedni a nagymeretu hattertar is, amit elsosorban zenek es megapixeles kepek tarolasara hasznalnak majd.
Ahogy no a kamerak minosege, ugy csokken a digitalis kamerak piaca, ugyanez varhato a lejatszok piacan is. Mi a turonak venne barki iPod-ot, amikor minden piacon kaphato mobil rendelkezni fog a tudasaval??

Már mai is versenyképes egy 512Mb/1Gb -os SD kártya az iPod Shuffle ellen - az előbbiről szinte minden újabb mobil képes mp3 zenét lejátszani, nem is beszélve más információk tárolásának lehetőségéről. Ha veszel egy 6230 -ast, még a rádió is ott van benne, nem sokkal többért, mint egy Shuffle.

Szerkesztette: HaZeX 2005. 05. 10. 13:43 -kor

#1396 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 15:05

De EZERSZER SZARABBUL SZÓL!
macbook air 2014

#1397 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 15:06

Idézet: Boba - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 10:40

És úgy gondolod, hogy egy IPod ezeket kitudja hajtani? Csakmert én nem... Rossz példa, de azért egy trabival is belehet menni a ringre körözgetni... Ha valaki már egy nem hordozható hangfalat megvesz, akkor megveszi hozzá a cd lejátszót, ami kenterbe veri az ipodot...  egy ipod árából összelehet hozni otthonra lényegesen jobb hangrendszert.

Igen. Az otthoni hangrendszert nem tudod a honod ala csapni mondjuk egy nyaralasnal, az altalam emlitett cuccokat viszont igen. De amit irsz lenyegtelen, mert nem az volt a kerdes, hogy kellenek e ezek a cuccok, hanem az, hogy hany gyarto tamogatja az iPodot. Emberek meg veszik, kulonben nem gyartanak ezeket.

#1398 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 15:08

Tok felesleges ezen vitatkozni egyebkent, az iPod fogy mint a cukor negyedevente tobb mint 5 millio darabot vesznek az emberek, iszonyu jo reklam az Apple-nek, es emiatt egyre tobben vesznek Mac-et is. Ilyen egyszeru :)

#1399 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 15:11

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 16:06

Igen. Az otthoni hangrendszert nem tudod a honod ala csapni mondjuk egy nyaralasnal, az altalam emlitett cuccokat viszont igen. De amit irsz lenyegtelen, mert nem az volt a kerdes, hogy kellenek e ezek a cuccok, hanem az, hogy hany gyarto tamogatja az iPodot. Emberek meg veszik, kulonben nem gyartanak ezeket.

A minit azt zsebre vágom... :D Alig várom már hogy hazahozzam... a pct kivágom az ablakon... :Đ

Szerkesztette: 3V0 2005. 05. 10. 15:13 -kor

macbook air 2014

#1400 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 15:28

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. máj. 10., kedd - 16:06

Félreértesz... én az otthoni zenehallgatás minőségére gondoltam... az utcai hordozhatóság tiszta sor. Abban jó az Ipod. (Amúgy személyes sértésnek veszel minden kritikát az apple termékek felé...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.