HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X II.

#1901 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 01. 13:03

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 11:48

Linuxot is lehet olyan használhatóva és széppé tenni mint egy OS X-et... :p Ok ha csak poénból írtam de már nagyon kezd elegem lenni az egész PC vs. Mac-nek... miért nem lehet olyan véleményen lenni mint én hogy mindkettő egyformán jó?!

Nekem szuksegem van az oszes Adobe cuccra, Microsoft Office-ra, a legujabb videkartya tamogatasra, core image-re, dvd studio, final cut stb-re. Ezek nincsenek Linuxra, innentol kezdve szamomra felejtos. Egyebkent minden tiszteletem azoke, akik hasznalhato Linuxot tudnak faragni valamenyik distribuciobol  :respect:

#1902 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 13:10

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 14:03

Nekem szuksegem van az oszes Adobe cuccra, Microsoft Office-ra, a legujabb videkartya tamogatasra, core image-re, dvd studio, final cut stb-re. Ezek nincsenek Linuxra, innentol kezdve szamomra felejtos. Egyebkent minden tiszteletem azoke, akik hasznalhato Linuxot tudnak faragni valamenyik distribuciobol  :respect:

Akkor kezdheted mert van pár olyan ismerősöm akinek ilyenje van...
macbook air 2014

#1903 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 13:27

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 14:03

Ezek szerint te egy rendkívűl sokoldalú ember vagy.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1904 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 13:44

Adobe cuccok nincsenek, de van más... mindíg van másik alternatíve. Lehet, hogy jobb...

Az meg a másik, hogy linux /= állandó buherálás, kernel fordítgatás, config file irogatás... Vagy csak lehet én vagyok nagyon láma a linuxhoz, de én felraktam egy RedHAt9-et és Suse 9.2-t és használom... ennyi. Nvidia grafkártyám van, új driver van hozzá. Amilyen progikat használok, és amire nekem kell arra tökéletes, nekem jobban fekszik mint a Win. (Bár most win alól írok)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1905 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:06

Nekem a PC-n (itt melohelyen) a kikapcsolo gombra van belove a sleep v. shutdown, mivel igy egy gombnyomas, es nem kell menuben buzeralodni. Ezert tenyleg jobb ha keznel van az a gomb! Mac-en billentyuzetrol siman megy minden: sleep/shutdown meg barmi, akar a new folder is ugye:) Mellesleg nemhizem hogy ebben a pici AOpen-ben olyan hude nagy erogep lenne. De majd meglatjuk. Amugy sztem 1 Mac tulajs sem irigykedik a benne levo x86 procira, de lehet tevedek:)
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#1906 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:08

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 14:27

Ezek szerint te egy rendkívűl sokoldalú ember vagy.

Nem kell ehhez olyan nagyon sokoldalunak lenni, eleg ha valaki komolyabban foglalkozik videozassal, es maris szuksege lehet ezekre a programokra. Persze ezzel nem Handrast akarom kicsinyiteni, tudtommal o azert a videozasnal sokkal tobbre hasznalja a gepeit...
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#1907 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:18

"Mellesleg nemhizem hogy ebben a pici AOpen-ben olyan hude nagy erogep lenne."

:D Vegulis nem, ja...

Idézet

The computer maker also announced a partnership with Intel on the ATX Pentium M i915Ga-HFS. The hybrid motherboard is based on a socket 479 Pentium M (Dothan) CPU, Intel's 915G desktop chipset and ICH6 I/O controller. The motherboard is a likely candidate for the Pandora product line, AOpen said.

A 2 gigas Dothan megeszi reggelire barmelyik kisebb G5-ot is es meg csak nem is melegszik... :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1908 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:26

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 15:18

A 2 gigas Dothan megeszi reggelire barmelyik kisebb G5-ot is es meg csak nem is melegszik... :D

Krinyo

Ok, akkor nem szoltam:)

#1909 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 15:18

Krinyo

Pont akartam írni nagyjából ugyanezt... fiuk, a hardware nem gyengébb azért egy pcben...
macbook air 2014

#1910 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 15:38

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 8:31

Kerdes, hogy milyen lesz a beltartalom... es az ar.

Samott

Hogyan gondolják azt, hogy hasonló az ára?
Olcsóbbnak KELL lennie, mint a Mini, mert még a CPU(egy Mobil platformhoz)+RAM+HDD+ODD nem két fillér! ...az oprendszerről már ne is beszéljünk!

#1911 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 15:46

Idézet: F-UzR - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 16:38

Olcsóbbnak KELL lennie, mint a Mini, mert még a CPU(egy Mobil platformhoz)+RAM+HDD+ODD nem két fillér! ...az oprendszerről már ne is beszéljünk!

Szerintem a teljes konfigra gondoltak, nem csak a barbone-ra... vegulis a mac notik sem olcsobbak mint az azonos tudasu PC-s notik... ezek a gepek meg tft, billentyuzet, akksi nelkuli notebookok... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1912 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 16:02

Krinyo

Csak az a gép amiben 2 gigás dothan van már bőven g5 árban van!
Csak nézzük meg a notikat vagy ne adj isten az uj asztali 479-es lapokat.. aranyár!

Üdv

#1913 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 16:06

Persze, mert noteszt lehet dragan adni, azt barki kifizeti, ne tudd meg mennyi arres van rajta. Nem csak a gyartonal, a kereskedonel is. Asztaliban van alternativa, az mas tema. De ezek a mobil procik sem lesznek dragabbak az asztaliknal, ha kijonnek dobozosban is...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1914 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 16:17

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 16:06

Persze, mert noteszt lehet dragan adni, azt barki kifizeti, ne tudd meg mennyi arres van rajta. Nem csak a gyartonal, a kereskedonel is. Asztaliban van alternativa, az mas tema. De ezek a mobil procik sem lesznek dragabbak az asztaliknal, ha kijonnek dobozosban is...

haaat pedig a zintel elegszep kis profitmarzsot rak el maganak a "centrino platfoem" okan.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1915 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 16:30

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 16:18

Pont akartam írni nagyjából ugyanezt... fiuk, a hardware nem gyengébb azért egy pcben...

Ezt itt senki nem állította szerintem. :)
A PC nem azért gáz egyeseknek mert rossz vagy gyengébb lenne a hardware.

Számomra (jelenleg) pl. az OSX miatt vonzó a Mac platform -de biztosan sokan vannak így vele.
RDaneel_hu

#1916 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 17:00

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 15:30

Ezt itt senki nem állította szerintem. :)
A PC nem azért gáz egyeseknek mert rossz vagy gyengébb lenne a hardware.

Számomra (jelenleg) pl. az OSX miatt vonzó a Mac platform -de biztosan sokan vannak így vele.

Jol beszelsz. Felolem dual athlon 4800+ is lehetne a G5osom hazaban, ha nem hangosabb, es kb ezt a teljesitmenyt hozza. Leszarom a 64 bitet is, csak legyen meg egy bizonyos sebesseg, es tokeletesen fusson rajta az OS X. Ha mondjuk teszem azt P4 mobil procikat tennenek a Powerbookba, tudnek neki orulni nagyon.

#1917 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 17:09

azt nem fognak, mert megolne az eppölt, tonkremenne, mer' hardvergyartasbul elnek meg, meg eleve mekkbe nem rakunk intelt, amin altalaban windoz fut, mer' az verciki, meg az x86 halott platform. :sandor:

#1918 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 01. 17:16

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 18:09

azt nem fognak, mert megolne az eppölt, tonkremenne, mer' hardvergyartasbul elnek meg, meg eleve mekkbe nem rakunk intelt, amin altalaban windoz fut, mer' az verciki, meg az x86 halott platform. :sandor:

Visszaváltanék PC-re, ha kijönne egy használhatóbb és jobb Windows mint az OSX. (legalábbis - ha - arra jobb lenne amire használom a gépet jelenleg)

De ennek csíráját sem érzem mostanában. :)
RDaneel_hu

#1919 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 17:41

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 17:16

Visszaváltanék PC-re, ha kijönne egy használhatóbb és jobb Windows mint az OSX. (legalábbis - ha - arra jobb lenne amire használom a gépet jelenleg)

De ennek csíráját sem érzem mostanában. :)

Ilyet ne varj, mert a picipuha megvan gyozodve arrol, hogy az egesz ugy jo, ahogy van. A hosszutulok demokat latva csak a csicsa valtozik, meg lenyuljak a desktop hasznos tartalmanak a harmadat arra az idiota bar-jukra, ugyhogy 16:9-es kepernyo fog kelleni a szepuj windozhoz. Semmi filozofiai valtozast nem leptek meg, sot roszabb lett: a telepitett programok elereset sikeresen tettek kinkeservesse, ugyhogy shortcutokat fog az ember fia kibaszni az asztalra tomenytelen mennyisegben, hogy hasznalhato legyen egyaltalan.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1920 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 18:01

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 18:41

Ilyet ne varj, mert a picipuha megvan gyozodve arrol, hogy az egesz ugy jo, ahogy van. A hosszutulok demokat latva csak a csicsa valtozik, meg lenyuljak a desktop hasznos tartalmanak a harmadat arra az idiota bar-jukra, ugyhogy 16:9-es kepernyo fog kelleni a szepuj windozhoz. Semmi filozofiai valtozast nem leptek meg, sot roszabb lett: a telepitett programok elereset sikeresen tettek kinkeservesse, ugyhogy shortcutokat fog az ember fia kibaszni az asztalra tomenytelen mennyisegben, hogy hasznalhato legyen egyaltalan.

Majd biztos koppintanak hozzá egy beépített dockot.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.