Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 15:19
5 perces klipp. rajta csomo effekt minden hanyas amit el tudsz kepzelni. 1 gombnyomas, es a klippet betolti a motion. Realtime editalom meg csomo effekt felirat stb.
izelito: http://www.apple.com/motion/video/
PC-n ez igy nez ki. Avid 5 perces klipp minden hanyas rajta. Kiirod AVIba minosegvesztes nelkul 1920*1080 ban 20 perc. betoltod Adobe After Effektbe. Ott nem tudod realtime editalni allando previewkat kell renderelni ujabb 20 perc pocsak. Kesz a cucc, ujra kiirod aviba ujabb 20 perc. Osszesen 1 orad ment el azzal, hogy renderelgettel, nalam ez max 1-2 perc amig atveszik egymastol a cuccot a vagoprogramok.
Avid-Final cut: Final cut Pro 5 most fog jonni aprilsban, Core Image tamogatassal. Ertsd: realtime color correction HD anyagon, masfel millas vagokartya nelkul...
ION: telepitobe meg azt is megadhatom, hogy milyen fontokat, milyen printerdrivereket rakjon fel.
Most jut eszembe. Csinald meg Windows alatt, hogy a te felhasznalod angolul menjen, anyukade magyarul. Ja tudom bebootolsz neki egy magyar windowst
Jó, de azt ne felejtsd el, hogy a Te igényeid - hobbi szinten prüntyögsz össze néhanap egy-egy videót -- és az, hogymi kell egy profinak (aki mondjuk hetente négy reklámszpotot vagy videóklipet rak össze), kissé különböznek. Az AVID-ből teljesen felesleges mentegetni és utána After Effects-be behúzni,:Đ bár tény, hogy az After Effects azért elég jól használható program (főleg az árához képest), szóval ha valaki megtanulta, megszerette, és tudja is használni, akkor csodákra képes vele. Szóval én elhiszem neked, hogy jó ez a Maces HD prüntyögés, de a Te szempontod csak egy a sok közül, amit nem tisztességes úgy bemutatni, mintha profi videós utómunkálatokkal foglalkoznál. Emlékeztetlek arra, amikor legutóbb személyesen mutattad nekem, hogy milyen faszán tudod mindenféle formációban kirakatni a Photoshopban megnyitott állományokat, hogy mindet lásd, akkor mondtam neked, hogy ez kurta jó, de mi a kis stúdiónkban dolgozunk a Photosoppal, nem kell nekem huszonot megnyitott képet a desktopon pörgetnie, ha egyszer nem arra használom.

Súgó
A téma zárva.