HWSW Informatikai Kerekasztal: hwsw.hu SETI@home csapat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (152 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

hwsw.hu SETI@home csapat II. reméljük, nem egyedül vagyunk hülyék... Értékeld a témát: -----

#2721 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 16. 09:09

Idézet: akosf - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 8:56

Az inaktív tagok noszogatása végett mondanám hogy ha továbbra sem vesznek részt aktívan a csapatban, akkor kiszedem őket.

Új söprű jól söpör...  :D

Bucy biztos hogy jól jártunk? :shoot:  :D
az ember minél többet tanul, annál kevesebbet tud...

#2722 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 09:36

Idézet: selo - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 9:09

Új söprű jól söpör...  :D

Bucy biztos hogy jól jártunk? :shoot:  :D

Jól csinálja. :up:  :D
CPDN-ből is söpörni kéne, de akkor egyedül maradok a végén. :think:  :(

#2723 Felhasználó inaktív   JohnnyX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 10:53

Idézet: sibike - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 16:11

Lehet, hogy nincs beforgatva a kernelbe a többprocesszoros támogatás. Milyen Linux/kernel?

Hat kernelt az igaz hogy nem forditottam rajta egyenlore mert gyorsan kellett rendszerbe allitani a gepet. Debian 3.1, az alap 2.4-es kernellel.

Ez a p4-em eleg sok pontot kezd szerezni: link
Epox 8RDA+ rev1.1, AMD Athlon XP (Tb) 1800+@2100Mhz (10.5*200), 2x512Mb Samsung 400Mhz, Spire WhisperRock IV, Inno 6600Gt Agp 128Mb, Seagate 80Gb, Nec 2500A, Teac DVD-ROM, 19" C996F, Chieftec 360W dual fan

#2724 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 11:16

Helló
Én 2 hónapja kezdtem el. Úgyhogy még elég új vagyok :) Megy az otthoni és a melóhelyi gépen (bár ez a melóhelyi nem egy erőmű)  2 napja gondoltam kipróbálom a CPDN-t is az otthoni gépemen.
De ami munkát letöltött, jelentési határidőnek 2007. jan 31-et ír, a munka befejezéséhez szükséges idő is kb 900 óra. Ez normális?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2725 Felhasználó inaktív   Benoke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 16. 11:17

Idézet: akosf - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 20:20

Összesítettben annyira vágyom hogy magyar csapathoz kerüljenek a pontjaim...

Jobban örülnék annak ha egy kicsit jobban támogatnátok az einstein@home-ot...
Vagy ha elmondanátok miért gyúrtok jobban SETI-re...
Ajjaj, ezért lehet hogy kapok. :)

Nem támogatjuk a hit térítést.
Ha van kedved nyithasz egy Eintesin -.es fórumiot, de szerintem nem kéne ezzel itten foglalkozni, hogy melyik hasznosabb vagy melyik nem, mert ez hülyeség.

Illetőleg ebből a hit térítésből max szét húzás lesz, semmi más.  :rolleyes:

Szerkesztette: Benoke 2006. 02. 16. 11:19 -kor

#2726 Felhasználó inaktív   akosf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 12:23

Idézet

Ok-ok... megértem hogy egy SETI-s fórumban nem egy másik projekthez kellene csábítani az embereket. Valahogy volt egy érzésem hogy tőletek fogok dorgálást kapni emiatt. :)

Idézet

Ha van kedved nyithasz egy Eintesin -.es fórumiot, de szerintem nem kéne ezzel itten foglalkozni, hogy melyik hasznosabb vagy melyik nem, mert ez hülyeség.

Megpróbáltam nyitni egy új témát a SETI mellett, de nincs jogom hozzá. A súgó meg eddig nem sokat súgott ebben a témakörben.
Másfelől kijelenteni valamire hogy hülyeség amivel nem foglalkoztál, az is érdekes. Persze lehet hogy te már átrágtad magad rajta, de akkor illett volna előbb megosztani velem is a tudást mielőtt dorgálsz...

Idézet

Azt hiszem itt te vagy az úr, szóval én odébállok. Nem akarok széthúzást.

Jó a dumád... ;)

Szerkesztette: akosf 2006. 02. 16. 12:24 -kor

#2727 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 12:25

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 11:16

Helló
Én 2 hónapja kezdtem el. Úgyhogy még elég új vagyok :) Megy az otthoni és a melóhelyi gépen (bár ez a melóhelyi nem egy erőmű)  2 napja gondoltam kipróbálom a CPDN-t is az otthoni gépemen.
De ami munkát letöltött, jelentési határidőnek 2007. jan 31-et ír, a munka befejezéséhez szükséges idő is kb 900 óra. Ez normális?

Teljesen. :)

Itt 1 kész: 855917 555231 18 May 2005 12:23:19 UTC 3 Jan 2006 5:44:57 UTC Over Success Done 1,739,309.09 6,805.26 6,805.26

#2728 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 12:49

Idézet: Benoke - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 11:17

A széthúzás mindenképpen kerülendő lenne.
Nem is az a lényeg h ki mennyi projektet nyom, meg mennyi credit, persze van némi verseny szellem e miatt, de ne essünk át a ló tulsó oldalára. Szerintem aki egy gépen nyomja, és egy valamit, az is ugyanolyan értékű csapattag lehet, mint aki akárhányon.
Lényeg az, hogy ez egy működő fórum, és általában mindenki választ kaphat a kérdéseire, bármivel kapcsolatban. Az hogy Boinc irányban tolódik el a dolog, mert sztem arra megy, az nem baj, addig amíg nem helyezzük egyik projektet a másik elé. Ha már egy csapat, egy fórum, és ez nekünk így jó akkor tartsuk is meg. De ha a név számít, (óvetosan jegyzem meg) lehetne hwsw.boinc. is, és akkor belefér minden.  :respect:  :think:  :smoker:

#2729 Felhasználó inaktív   Benoke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 16. 13:25

Idézet: akosf - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 13:23

Ok-ok... megértem hogy egy SETI-s fórumban nem egy másik projekthez kellene csábítani az embereket. Valahogy volt egy érzésem hogy tőletek fogok dorgálást kapni emiatt. :)

Megpróbáltam nyitni egy új témát a SETI mellett, de nincs jogom hozzá. A súgó meg eddig nem sokat súgott ebben a témakörben.
Másfelől kijelenteni valamire hogy hülyeség amivel nem foglalkoztál, az is érdekes. Persze lehet hogy te már átrágtad magad rajta, de akkor illett volna előbb megosztani velem is a tudást mielőtt dorgálsz...

Azt hiszem itt te vagy az úr, szóval én odébállok. Nem akarok széthúzást.

Jó a dumád... ;)

Nem a témára mondtam, hogy hülyeség, hanem arra, hogy kettő vagy több ből itt áltanános elhatárolást akarjuk levonni, melyik a jobb.
Neked az Einstein. OK semmi gond, futtasd egészséggekl semmi bajunk vele :)
Nekem Seti, futattom, és remélem senkinek semmi baja vele :)

Nem vagyok úr sehol.
Ha itt beszélgetünk más projectekről az teljesen rendben van szerintem, de
annak speciel nem örülök, ha megtérítési tevékenységet folytat valaki.
Senki nem szereti, ha csöngetgetnek az ajtajában mineden féle hittérítők.
Hát ez is hasonló.

Ha jól emlészem már vagy 2 alkalommal voltak kisérletek, ide ide tévedő emberektől, hogy
átcsábítsanak valakit. Ezek után a csapat aktivitás minden esetben észre vehetően csökkent.  :(

#2730 Felhasználó inaktív   Benoke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 16. 13:27

Idézet: selo - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 13:49

A széthúzás mindenképpen kerülendő lenne.
Nem is az a lényeg h ki mennyi projektet nyom, meg mennyi credit, persze van némi verseny szellem e miatt, de ne essünk át a ló tulsó oldalára. Szerintem aki egy gépen nyomja, és egy valamit, az is ugyanolyan értékű csapattag lehet, mint aki akárhányon.
Lényeg az, hogy ez egy működő fórum, és általában mindenki választ kaphat a kérdéseire, bármivel kapcsolatban. Az hogy Boinc irányban tolódik el a dolog, mert sztem arra megy, az nem baj, addig amíg nem helyezzük egyik projektet a másik elé. Ha már egy csapat, egy fórum, és ez nekünk így jó akkor tartsuk is meg. De ha a név számít, (óvetosan jegyzem meg) lehetne hwsw.boinc. is, és akkor belefér minden.  :respect:  :think:  :smoker:

A csapat tagságról nincs is vita.
A név váltást nem támogatom.
A többi:  :respect:  :up:

#2731 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 13:53

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 12:25

Teljesen. :)

Itt 1 kész: 855917    555231    18 May 2005 12:23:19 UTC    3 Jan 2006 5:44:57 UTC    Over    Success    Done    1,739,309.09    6,805.26    6,805.26

OK, köszi :D
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2732 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 14:30

Ezt a hozzászólást dél felé kezdtem írni, csak közbejött ez-az, de nem változtatok rajta.

Nos a téma veszélyes, gondoltam én is, hogy Benoke szóvá teszi, habár mostanában a Small team is nyomat más projectet. :)

Szerintem sokan futtatnak más projectet a Seti mellett, főleg a forum-on is aktívak.
Nem kellene másik topikot nyitni a Boinc-nak abból lenne széthúzás vagy inkább szétszórtság.

1 szavazást megérne a név, félek az új topktól, szerintem elférne 1 (BOINC) a címbe.
A hittérítést én sem támogatom, az egészséges figyelemfelhívást az alternatív projectekre viszont igen.

#2733 Felhasználó inaktív   Benoke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 15:16

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 15:30

Ezt a hozzászólást dél felé kezdtem írni, csak közbejött ez-az, de nem változtatok rajta.

Nos a téma veszélyes, gondoltam én is, hogy Benoke szóvá teszi, habár mostanában a Small team is nyomat más projectet. :)

Szerintem sokan futtatnak más projectet a Seti mellett, főleg a forum-on is aktívak.
Nem kellene másik topikot nyitni a Boinc-nak abból lenne széthúzás vagy inkább szétszórtság.

1 szavazást megérne a név, félek az új topktól, szerintem elférne 1 (BOINC) a címbe.
A hittérítést én sem támogatom, az egészséges figyelemfelhívást az alternatív projectekre viszont igen.

1 Azért fut más is, mert egyrészt magyar. Még ha nehezen is jönnek a csomagok. Eintstein mellék út volt, mert egy ideig se Seti Se SZTAKI nem ment, kelett valami pótlólag :)

2 Egyet értek.

#2734 Felhasználó inaktív   sibike 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 16. 15:40

Idézet: JohnnyX - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 10:53

Hat kernelt az igaz hogy nem forditottam rajta egyenlore mert gyorsan kellett rendszerbe allitani a gepet. Debian 3.1, az alap 2.4-es kernellel.

smp végű kernelt kell telepiteni, arról inditani. Nem nagy fáradság a plusz teljesitményért, de a te géped nem az enyém :)

#2735 Felhasználó inaktív   JohnnyX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 16:44

Idézet: sibike - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 15:40

smp végű kernelt kell telepiteni, arról inditani. Nem nagy fáradság a plusz teljesitményért, de a te géped nem az enyém :)

thx, ha lesz egy kis idom megcsinalom.
Epox 8RDA+ rev1.1, AMD Athlon XP (Tb) 1800+@2100Mhz (10.5*200), 2x512Mb Samsung 400Mhz, Spire WhisperRock IV, Inno 6600Gt Agp 128Mb, Seagate 80Gb, Nec 2500A, Teac DVD-ROM, 19" C996F, Chieftec 360W dual fan

#2736 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 17:53

Az einstein csapat oldalon van egy új rész angolul. Magyarul, pár szóban elmondaná valaki, mit jelent.
Köszi  :think:

#2737 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 19:05

OK Köszi. :up:

Igen erre gondoltam, elsőre kicsit erősnek tűnik. De majd emésztjük egy kicsit, aztán majd másodikra. :smoker:

#2738 Felhasználó inaktív   akosf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 19:13

Idézet: selo - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 20:05

Igen erre gondoltam, elsőre kicsit erősnek tűnik. De majd emésztjük egy kicsit, aztán majd másodikra. :smoker:

Ha végre valamelyik adminisztrátor elintézi hogy legyen külön einstein@home-os téma, akkor majd ott megbeszéljük a dolgot. Egyelőre itt nem kívánom felhozni a témát, harapós forumtársaink miatt...

#2739 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 19:19

Idézet: akosf - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 19:13

Ha végre valamelyik adminisztrátor elintézi hogy legyen külön einstein@home-os téma, akkor majd ott megbeszéljük a dolgot. Egyelőre itt nem kívánom felhozni a témát, harapós forumtársaink miatt...

Nagyon érzékeny vagy. :)
Nyugodtan írd ide, ha valaki morog azt meg ne olvasd el.  :D  (ezért én fogok kapni)
Miért nem tudsz topikot nyitni? Nyissak, mi legyen a neve?
Szerintem nem kéne, javaslom ismét a szavazást a külön topik ügyében, demokrácia van!
Az elfér itt az összes projectre tőlem 1 szavazat.
Van 1 jobb ötletem, a honlapunkon kéne 1 szavazást csinálni, legalább lenne mozgás rajta.

#2740 Felhasználó inaktív   akosf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 19:39

Idézet

Nagyon érzékeny vagy. :)
Nyugodtan írd ide, ha valaki morog azt meg ne olvasd el.

Szerintem csak teljesen igaza van annak aki azt mondja hogy SETI-s fórumba arról beszéljenek, ne másról. Lehet hogy én is morognék valami hasonló helyzetben.

Idézet

Miért nem tudsz topikot nyitni? Nyissak, mi legyen a neve?
Szerintem nem kéne, javaslom ismét a szavazást a külön topik ügyében, demokrácia van!
Az elfér itt az összes projectre tőlem 1 szavazat.
Van 1 jobb ötletem, a honlapunkon kéne 1 szavazást csinálni, legalább lenne mozgás rajta.

Állandóan azt kapom hogy nincs jogom hozzá, olvassam el a súgót. De azt már végigböngésztem. Nem találtam sehol sem hogy hol és hogyan lehet ilyen jogok szerezni.
Az hogy legyen egy közös, BOINC-os téma, szívesen támogatnám. De ahol most vagyunk az a "hwsw.hu SETI@home csapat II." téma...

Téma megosztása:

• (152 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.