Idézet: Benoke - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 19:09
Mert ha volt reged a classic ban azt csak aktiválni kelett volna, ha csináltál másikat, akkor az hülyeség volt, e össze lehet kötni elvileg a classic accountal, de nem próbáltam még ki. El kell olvasni.
Hi
Kicsikét olvasgattam, angolul is!
Mivel az általad "csak aktiválni kell a classic reget" nem jött össze, akárhogy is próbálkoztam a vége mindig az lett, hogy érvénytelen az ott megadott acount!
Ezért csináltam újat, de gondoltam majd átvariálom, minden esetre köszi a semmit!
Kár hogy mint mindig, most is az történt amire számítottam, annak ellenére, hogy optimista lélek vagyok, bejött!
Most azt kérdezitek vajon mi jött be?
Nos az jött be, hogy az ember fia feliratkozik egy listár, majd új emberként kérdez valamit, abban a hitben, hogy itten majd segítenek, lévén van tapasztalatuk, hiszen régebben csinálják/foglalkoznak azzal ami lista témája! Mi a reakció a lista részéről, "na te hülye luser, még ennyit sem tudsz" !
Bezzeg mi a tutik, mi tudjuk és most jól kioktatunk!!! Nem segítünk, KIOKTATUNK!
Mivel az itt beírtakból is az derül ki, hogy a setti nem mindig úgy müködik ahogy azt megalkotói szeretnék, lásd nem mindig az történik és nem mindig jelennek meg az aktuális adatok, ezért azt gondolom, nem én vagyok a luser! A setti oldalára több esetben nem tudtam beloggolni a saját acount -ommal, mert azt mondta nincs ilyen nevű felhasználó, annak ellenére, hogy naponta 3-4 alkalommal is letöltöttem új szekvenciákat!
Szóval annyira nem vagyok luser!
Gondoltam ti itt azért jöttetek össze hogy segítsetek egymásnak, de amint látom a lényeg az, hogy kinek milyen erős vasat sikerült eddig összegyógyítania, mekkora és hány db procival, stb!
Valszege ez a reakcióm nem lesz túl szimpi itten most ezen az oldalon, de hát ez van, sajnálom, hogy a segítség kérésem, egyes tagokat felhaborított és/vagy zaklatott!
Gondoltam csatlkozom ehez a csapathoz, ezzel is öregbítem a magyar settisek hírét és növelem a feldogozott szekvenciák számát, de látom nagy szükségetek nincs egy ilyen luserre mint én, kár!
Üdv Rugo

Súgó
A téma zárva.