Idézet: therapy!? - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 14:33
eloszlatja a hőt az egész felületen, ez világos. Én még is inkább kipróbálok egy ultravékony talpu megoldást, így közelebb kelül a mag a "hideg" folyadékhoz. Majd beszámolok az eredményről, ha nem sül meg a cpu-m

Poénos de a high-end CPU blokkoknál nem láttam még 1,5-2mm-nél vastagabb talpat...
A nexxxos HP ( a pro elődje) 2mm-es talppal rendelkezett és gyengébb volt kb. 10%-kal a teljesítménye...
A felépítést pedig megnézve bárki rájöhet ,hogy a nem a felület a lényeg, hanem a turbulens áramlás minél jobb kihasználás...Mellesleg a Nexxxos HP Pro alapjára építkezik az Nexxxos XP (csak a fedőlap kialakítása más és így a víz eloszlása) ami a jelenlegi legjobb blokk a tesztek szerint...
Amúgy pedig múltkor 5-6 percre le volt húzva a pumpa és 0 volt ezáltal a vízáramlás...A gép nem fagyott le és szimplán bekapcsolatam a pumpát és kb. 10 mp alatt visszaállt az eredeti CPU hőmérséklet...Szóval a talpvastagságról ennyit

Az a helyzet ,hogy ezek a profi gyári blokkok (nem az Innovatekre gondolok mert annál az Alphacool,Zern,Cool-cases,1a-cooling nagyságrendekkel hatékonyabb blokkokat gyárt) mire eljutnak egy újabb revízióhoz jópár próbablokk és teszt előzi meg...Szal tudják a srácok mi is a jó mert kipróbálták...