HWSW Informatikai Kerekasztal: Digitális fényképezőgépek III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digitális fényképezőgépek III.

#1701 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 14:55

Idézet: twelve - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 15:51

Az oke de miert ekkora gond a sajat lencse? Semelyik teszten nem irtak hogy ez nagy gond lenne, azt nyilatkoztak rola hogy jo.
Ja a Memory Stick az tenyleg nem olyan jo de csak egyszer kell megvenni, nem hinnem hogy mostanaban kimenne a "divatbol"
Makroban viszont biztos hogy veri az FZ5-ot.
S2 IS se lenne rossz de az dragabb egy huszassal majdnem.
Tenyleg nem igazan tudok donteni.... :(

Nézd meg >>itt<< az FZ20-at, most ugyan nem látom az árlistájukon. Hívd fel őket, van-e, május elején bruttó 125k volt náluk.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#1702 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 14:56

Szia, lehet hogy az MS mostanaban nem fog kimenni a divatbol, csak a géped. Mármint ha két ev mulva veszel egy komolyabb gépet, akkor már nem biztos hogy MS-es akarsz, vagy amit kiszemelsz majd akkor, arra jo lesz az MS. Ezert erdemesebb esetleg XD vagy CF kártyás gépet venni, hogy ne szivj vele ha eljon az ido.
De ez csak egy lehetoseg/felvetés-
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#1703 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:06

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 15:56

Szia, lehet hogy az MS mostanaban nem fog kimenni a divatbol, csak a géped. Mármint ha két ev mulva veszel egy komolyabb gépet, akkor már nem biztos hogy MS-es akarsz, vagy amit kiszemelsz majd akkor, arra jo lesz az MS. Ezert erdemesebb esetleg XD vagy CF kártyás gépet venni, hogy ne szivj vele ha eljon az ido.

De en akkor sem ertem ezt a hercehurcat a memoriakrtya korul. Ha majd veszek par ev mulva uj gepet akkor gondolom addig a fenykepezogeppel egyutt a memokartya piac is fejlodik, szoval majd akkor veszek hozza egy teljesen ujat ami hozza valo, nem ezt a tobb eves kartyat akarom majd beleeroltetni abba. Egyebkent szerintem ilyen 110-120ezres kategorianal ne legyen mar a 10e forintos memokartya akkora gond.
Te az alapjan veszel gepet hogy milyen memoria kartyad van?
Nekem van ket MMC kartyam egy 128-as meg egy 512-es a telomhoz, szal nyugodtan hasznalhatnam az FZ5-hoz, de megsem akarok FZ5-ot venni csak ez miatt.
Udv.

#1704 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:07

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 15:56

Inkább SD, és CF, mint xD, vagy Memory Stick. Szerintem.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#1705 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:15

Idézet: Studi - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 16:07

Inkább SD, és CF, mint xD, vagy Memory Stick. Szerintem.

Ezt en is igy gondolom, de azert nem ez az elsodleges tenyezo nalam ami alapjan vasarolok.

#1706 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:16

Idézet: Thrawn - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 15:55

Nézd meg >>itt<< az FZ20-at, most ugyan nem látom az árlistájukon. Hívd fel őket, van-e, május elején bruttó 125k volt náluk.

Neztem de ott en se latom, meg eleg ritka is ahol meg lehet kapni ott meg joval dragabb.
Azert koszi.

#1707 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:21

Idézet: twelve - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 16:16

Neztem de ott en se latom, meg eleg ritka is ahol meg lehet kapni ott meg joval dragabb.
Azert koszi.

Telefonálj, egy hívást megér.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#1708 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:35

Helloka! Van egy HP M307-s digitgép a környezetemben, és fel kellene telepíteni win98 alá. Na most nekem a gyári cuccal vmiért nem sikerült. Van valahol a neten kimondottan win98 alá való driver??? Én még nem találtam. Eléggé sürgős lenne. Köcc. :respect:

#1709 Felhasználó inaktív   CSanal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:52

Hali!
Tanácsot szeretnék Tőletek kérni ... Megszületett a kislányom és úgy gondolom ideje leváltanom a 2MP-s gépemet, hogy kellőképpen megörökítsem.... A döntő tényező sajnos az ár. SD kártyám van, így ha olyan gépet ajánlotok akkor kb 50-55e-ig mehetnék el.. ha más tip. kártyást ajánlotok, akkor is 50-55e. de akkor a memk.-nak is bele kell férnie...
Főleg portrékat fényképeznék, ám nem ártana némi nagyobb optikai zoom. Felbontásban  4Mp-nél nem kell nagyobb.
Olvasgattam teszteket de, igazán dönteni nem tudok...  Amire gondoltam első körben KonicaM Z10 vagy Fuji3500 vagy Kodak 7440-s.  Kérek tippeket... Köszönöm!

#1710 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 16:58

Idézet: CSanal - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 16:52

Hali!
Tanácsot szeretnék Tőletek kérni ... Megszületett a kislányom és úgy gondolom ideje leváltanom a 2MP-s gépemet, hogy kellőképpen megörökítsem.... A döntő tényező sajnos az ár. SD kártyám van, így ha olyan gépet ajánlotok akkor kb 50-55e-ig mehetnék el.. ha más tip. kártyást ajánlotok, akkor is 50-55e. de akkor a memk.-nak is bele kell férnie...
Főleg portrékat fényképeznék, ám nem ártana némi nagyobb optikai zoom. Felbontásban  4Mp-nél nem kell nagyobb.
Olvasgattam teszteket de, igazán dönteni nem tudok...  Amire gondoltam első körben KonicaM Z10 vagy Fuji3500 vagy Kodak 7440-s.  Kérek tippeket... Köszönöm!

Üdv!

Sokan jónak tartják Canon A510et is, az SD-s. Tudtommal a Fuji 3500 xD kártyával megy, KonicaMinolta-ból nem tudom lehet e még kapni, de a Z2 is szerintem közeli áron lehet, és elég jó kis gép...
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#1711 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 18:46

Idézet: NeCrO - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 17:58

Üdv!

Sokan jónak tartják Canon A510et is,

Idézet

A gép kiváló, szerintem megért mindent hogy ezt a gépet választottam, mivel a boltba egy HP márkájú digitális fényképezőgépet szerettem volna vásárolni de a kiszolgáló nem ajánlotta ezért e mellett döntöttem. Én mindenkinek ajánlom, hogy ezt a gépet vásárolja, mert nagyon olcsó és rengeteg dolgot tud kiváló minőségben.
A gép 4x-es optikai zoom-ja egyáltalán nem rontja a kép minőségét, sőt a 9x-es digitális zoomja(összesen 13x-osra nagyít s ebből kivontam az optikai zoom-nak a méretét, így kaptam meg a 9x-es digitális zoom-ot) se rontja a kép minőségét nagyon(szinte egyáltalán). Az igazság az, hogy ezelőtt egy pár nappal vásároltam a gépet és meg nem jutottam odáig, hogy számítógépre is másoljam a készített képeket.
A Canon világmárka ezért bíztam benne és nem csalódtam, szerintem a legjobb márka a képkészítésben, nekem a nyomtatóm is Canon (Canon i350), kevés tintát fogyaszt, olcsón kapok hozza tintatartályt és a nyomtatási minősége is kiváló.
Remélem ennyi szöveg elég arra, hogy meggyőzhessem önöket, és higyjék el hogy nem fogják megbánni, lehet, hogy reklámszerűen fogalmaztam de ez ne tólja férre önöket, hogy e mellett válasszanak, mint én.

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1712 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:03

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 19:46

:nevet2:
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#1713 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:16

Most jöttem MM-ból, így volt alkalmam megnézni pár gépet... Sajnos többnyire csak külsőleg nézhettem, mert többségében akksi is le volt merülve, de az is előfordulhat, hogy nem volt :p
Mit mondjak... Canon S1 és S2 LCD-je iszonyat kicsi, nekem nagyon elment a kedvem tőle.
Pana FZ4 aranyos, de sajnos nem volt benne nafta :D.
Nagyobb Sony-k el voltak zárva :p
Konica-t nem láttam....
Fuji S7000 batárnagy és le volt merülve akksi... :D
Eladó éppen egy Samu-t ajánlott tudatlan vevőnek...

SZóval jót mulattam... :D :p

#1714 Felhasználó inaktív   CSanal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:10

Köszönöm a hozzászólást! Attól félek, hogy a Z2 anyagilag nem fér bele...
Egyre inkább kacsingatok a Kodak EasyShare DX7440 gép felé bruttó 50-55e árával...
http://www.edigital.hu/eshop/termek_adat.p...ermek_szam=2380
Szerintetek érdemes?

#1715 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:01

Idézet: CSanal - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 19:10

Köszönöm a hozzászólást! Attól félek, hogy a Z2 anyagilag nem fér bele...
Egyre inkább kacsingatok a Kodak EasyShare DX7440 gép felé bruttó 50-55e árával...
http://www.edigital.hu/eshop/termek_adat.p...ermek_szam=2380
Szerintetek érdemes?

Valószínűleg hasonló minőségű képeket csinál, mint az én DX6490 -m. keress a neten általa készített fotókat, és nézd meg. :)
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1716 Felhasználó inaktív   profi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:50

Sziasztok!
Kérdésem az lenne a Kodak EasyShare DX7440 -el kapcsolatban, hogy specko aksik kellenek hozzá? (mindegyik Kodakhoz?)
Kisebb a mérete mint a cerkaelem? Árban? THX!

#1717 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:55

Idézet: alexha - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 22:01

Valószínűleg hasonló minőségű képeket csinál, mint az én DX6490 -m. keress a neten általa készített fotókat, és nézd meg.   :)

Nekem tetszik Kodak, kár hogy nincs benne remegésgátló, meg MF, de egyik haver azt mondta ma, hogy nagyon le van maradva Kodak a digitgépek terén...  :think:

#1718 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 22:04

Idézet: twelve - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 12:18

Hat ha itt Del-Kelet Angliaban mutatsz nekem egy olyan boltot ahol ezek a konyvek fellelhetok, akkor bemegyek oda es nemcsak a neten nezem oket  :D

Hazajössz és beülsz pár napra könyvtárba kikapcsolódni.
Esetleg tanulni. ;)
Kun Pál

Időnként nem árt tíznél tovább számolni - ezért nem célszerű zoknit hordani.

#1719 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 22:09

Idézet: twelve - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 12:18

Hat ha itt Del-Kelet Angliaban mutatsz nekem egy olyan boltot ahol ezek a konyvek fellelhetok, akkor bemegyek oda es nemcsak a neten nezem oket  :D

Azert koszi mindenkinek a segitseget, megha ebbol vitta is lett ;)

a Dékán István féle A digitális fényképezés c. könyv nekem megvan elektronyosan, 82,9 MB
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1720 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 22:12

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 23:09

a Dékán István féle A digitális fényképezés c. könyv nekem megvan elektronyosan, 82,9 MB

webcim?  :D
Kun Pál

Időnként nem árt tíznél tovább számolni - ezért nem célszerű zoknit hordani.

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.