Idézet: gyures001 - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 21:47
hat en meg mindig a Sony mellett vagyok . Beleolvastam a cseh forumokba is ,mert naluk forgalmazzak a szeriat es ott jo viszhangja volt .
Nemtudom hogy te milyen szeriara gondolsz,de amit en szeretnek az
FS315E -Intel celeron M 380 1.6 GHz
cache 1024 kB
ram 512 MB
hdd 80 GB
Dvd Dual drive +-RW
X-Black lcd 15.4 WXGA
intel GMA 900
es meg mindig ennel maradok egyenlore
es hogy ki gyartja a Sonyt mar nem is erdekel,mert utananeztem es vannak ott mas nagy nevek is mint pl.Toshiba,dell,Fusi..............
Igazából nem határoztad meg mire szeretnéd a laptopod használni. Amennyiben presztizs-beruházás lenne, akkor nyilván a dizájn sokat ér, egyébként kár megfizetni, hogy kapjál egy kék Asus-t, vagy zöld Quantát.
Az akksiról nem sok derül ki, csak annyit ír, hogy tud menni max 175percet. Lehet, ezt kikapcsolt kijelzővel mérték.
A celeron M ha jól emléxem nem nagyon tudja az akksi/220V használattól függően változtatni dinamikusan az órajelét.
A notesz 3 kg. 1 év gart adnak hozzá, ami valljuk meg nem túl bizalomgerjesztő.
Angliában nem tudom mi van, de itthon ilyesmi áron van már 2év garral is notesz.
A kijelző legalább wide felbontású (megint kérdés kell-e neked ilyen), talán ez az X-black valami alapnál jobbfélét jelöl, mint itthon a glaretype pölö.
A szoftverezettsége egész jó, kérdés, hogy mennyi ebből a trial, 30napos, stb. korlátozott verzió. Photoshop Elements, Works, Norton IS, Windvd... Ha ezek mind fullosak (már úgy értem, hogy korlátozás nélkül futkorásznak), akkor igen értékes szoftverpakkot kapsz.
Azt sem érdektelen megnézni, hogy egy másik akksi 135 és 270 font, ami nem éppen olcsó. 170ért vehetsz +2év gart. Egy táska/tok, egy egér, egy kis ez, egy kis az és könnyen 1000 fontnál találod magad